Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 22:32® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
kubas> OK. Díky moc.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 22:32® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
michec> On David občas nestíhá

Vůbec se tím netrap, zajdi kdykoli budeš mít chuť, věcnou kritiku taky unesem, takže se neboj ji tady napsat. Oceňuju, že se za nic neschováváš a normálně tady komunikuješ.
Postupně všechno vylepšujem – asi jako každý větší server, samozřejmě v rámci možností.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 22:23® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
Bigpista> Ne, dřív to opravdu tolik nevadilo. Často skoro vůbec.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 22:21® osprey
kubas> Kvalita úchopu, absence vaklu, celková ergonomie, všechno dohromady?
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 22:10® osprey
kubas> V čem konkrétně se ti zdá být lepší?
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 21:59® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
michec> Radim (revoke) programuje tento web.
A jinak – jsme menší, jsme mladší, ale děláme co můžem

- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 21:54® osprey
Bigpista> Osprey má mnoho špatných vlastností. Tomu, čemu ty říkáš pesimismus, ale říká realismus.
A pokud jde o ty ryby, vidět před 15 lety během projížďky podle vody 200 kaprů a mraky dalších ryb, to nebyl problém. Dneska uvidíš pár tlouštíků, a sem tam bolínka.
Pod nejmenovaným jezem uplaval splávek dva metry a šel ke dnu. Dvacetkrát po sobě. Dneska ani nevím, nestojí mi za to tam kvůli té bídě chodit.
Chytit parmu byla prkotina, teď už jsem ji dva roky na prutě neměl.
Mám mraky důvodů tvrdit to, co tvrdím.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:59® osprey
pepos.93> Pokud tam máte štiky, tak lanko ano. Pokud to chceš pouštět do hloubky, bez zátěže se neobejdeš. Jestli ji budeš tahat na jednoháčku nebo si navážeš Draškovičův systémek, to nevím. Zacházení pak bude dost odlišné.
Roli bude hrát i to, jak moc se tam vázne.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:10® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
mannice> A co si postavit dírkoprut sám? Není to složité a na rozdíl od balalajky si na něj můžeš dát naviják. A tak velkého okouna, aby stál za to tahat na led, na tom ucítíš.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:08® osprey
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> Neboj, jsem v klidu. Ale házím na ryby, co dělají kolečka. Pepa-č je mi svědkem, minule mě kontroloval, jak mi to jde.

- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:05® osprey
sus1> Malá rybka, velká rybka, malá třpytka, velká třpytka…
Mockrát jsem tady psal, že lovit cíleně rybí děti je eklhaft. I když chytám UL vláčku, snažím se to dělat tam, kde je naděje na zajímavou rybu. Chytím i nějaké malé, s tím se nedá nic dělat, ale je jich pětina počtu, který bych nachytal, kdybych to proházel plošně. A nikdy se nechlubím počtem ryb – zejména ne malých.
Jenže každý to vidí jinak. Proč právě já bych měl mít pravdu, že?
- Středa 30. listopadu 2011 ve 20:57® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hering> Naprostá pravda, jenže někde by se začít mělo. I Evropa v poslední době zjistila, že peníze nesere pes a my všichni tady víme, že ryby taky ne. Vymahatelnost práva musí být první, s čím se začne. Protože proč měnit předpisy a cokoli dalšího, když je vlastně spousta lidí vůbec nemusí dodržovat?
- Středa 30. listopadu 2011 ve 20:51® osprey
sus1> Umělá nástraha není takový problém – je daleko těžší se na ni zažrat.
Problém je vždy v člověku. I na rybu se dá chytat relativně slušně a naopak naprosto prasácky.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 20:46® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
mannice> A co na ni chceš chytat?
Mimochodem – byly tady odkazy na Polsko a z Polska se to dá normálně objednat.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 20:44® osprey
hraji> Vždycky to je a bude o lidech. Je tisíc důvodů, proč na pstruhovkách mizejí ryby, ale už několik let se hledá nějaký ten „fenomén“, či jak to kdysi někdo nazval.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 20:39® osprey
dodorider> Dělat dneska levárnu bez povolenky je lepší než dělat ji s povolenkou.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 20:38® osprey
dodorider> Což to jo, ale nech si aspoň otevřené dveře

- Středa 30. listopadu 2011 ve 20:36® osprey
Vendelín> Neboj, cajku bude pořád dost. A je čím dál lepší. Zato u vody bývávalo veseleji. Choď radši tam, dokud to je aspoň takové jaké to je.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 20:32® osprey
pepos.93> Vláčená mrtvá je zajímavá záležitost. Ale psát o tom nechci.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 20:29® osprey
dodorider> Tady se do tebe nikdo prdět nebude. Argumentačně by tu neobstál. Hlavně takové věci neříkej v hospodě.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2011 20:29:44 uživatelem osprey.