Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:12® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Piranha> Kecáš, já je viděl!:-)

Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 21:12® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Adam55> Celý rok jsou na volné vodě. Jenom jsou občas na volnější…

Rozhodně to není tak, že se na zimu nacpou do pár točáků a tam dřepí. Na druhou stranu tady u nás je v zimě víc jak polovina řeky bez ryby. Jsou v tom zbytku.

Čtvrtek 17. listopadu 2011 ve 20:55® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

All Armor> Myslím, že by to mohlo stačit. 1Mara možná z češtiny prolezl s odřenýma ušima, ale je to fajn chlap, nezkazí žádnou legraci a jsme rádi, že ho tu máme.

Kdybys viděl, co produkuje současné školství, tak je Mára ještě zlatej.

A když už tak dlouho komunikuješ na síti, jistě by ti nedělalo potíže komunikovat v přátelštějším duchu, že?

Středa 16. listopadu 2011 ve 23:19® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

pepos.93> Patří to k sezóně. Co já se nachodil v mlhách a načuměl do té temné a průzračné vody. Se splávkem i s přívlačí.

Jsou kraje, kde nemají zimu. Ale ani jaro a podzim.

Středa 16. listopadu 2011 ve 22:47® osprey
osprey

hraji> Vždy je potřeba impuls, lidé ochotní diskutovat, osobnosti ochotné „pustit chlup“ v podobě nějakých těch informací.

Jenom je těžké to rozjet a debatu udržet. Já opráším matchku už brzy.

Středa 16. listopadu 2011 ve 22:36® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

Futureriver> Něco jako Okuma Longbow?

Džigit> Já to pochopil tak, že mu máme doporučit něco s klasickým baitem a ne mu to rozmlouvat a cpát mu přední brzdu. To je pochopitelný požadavek. Chce bait a chce nám ušetřit práci s nějakým přemlouváním k něčemu jinému.

Středa 16. listopadu 2011 ve 14:04® osprey
osprey

Juraj> Možná spíš hlavačka mramorovaná. Tak k nám pronikla už dřív.

Koukni do Atlasu, je tam víc fotek. Má takové rourky na nose. Já na tyhle ryby taky nejsem žádný odborník. Držel jsem v ruce dvě hlavačky a to je všechno. Hlaváče jsem viděl jen na fotkách.

Středa 16. listopadu 2011 v 0:02® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

ladamaj> Na utopení dost…

Ale jinak nevím. Neviděl jsem týden ani Blanici, natož Hněvky.

Středa 16. listopadu 2011 v 0:00® osprey
osprey

Chlapi, já myslím, že vzpomínka na Petra je osobní věc. Jsou nás tu desítky, kdo jsme ho znali. A kdo Petra znal, ten to nepřehlédne. Je jedno kdy to visí, důležité je, co se děje v nás. A mě se radši neptejte. Já si to budu muset vyřešit u vody. Budu tam někde chodit, čumět jak teče a čekat, jestli se to ve mě nějak srovná.

Úterý 15. listopadu 2011 ve 23:12® osprey
osprey

Vážení pravidelní návštěvníci, věnujte, prosím, chvilku pozornosti aktuálnímu čtenářskému článku. Jeden z nás sem už nikdy nepřijde a bohužel je to člověk, u něhož by vás to ani ve snu nenapadlo.

Úterý 15. listopadu 2011 ve 20:32® osprey
osprey

pepos.93> Přesně tak. Taky si ji můžeš stáhnout, přivázat k háčku a dávat to těsto na vlas.

Akorát dnes ta těsta nějak nefrčí. Jako kluk jsem přitom nic jiného neznal. Vlatně znal. Žížalu.

Úterý 15. listopadu 2011 ve 20:27® osprey
osprey

hraji> Oni ten výraz používají přímo v katalogu a to je právě ten průšvih. Ty jsi vlastně jen citoval, takže tvá culpa, jak praví latiník, zas tak velká není:-))

Já si tohle vždycky užívám, když píšu nějakou recenzi a snažím se ten prut hodně objektivně a co nejpřesněji popsat. Už si jen vezmi pojmy rychlý, tuhý, špičková akce – dost to spolu souvisí, ale každá ta věc znamená něco jiného. Akorát nevím, jestli to tak vnímají i ti, co to po mě čtou…

Úterý 15. listopadu 2011 ve 20:22® osprey
osprey

Kazan> V sobotu měla voda 13 stupňů a to není zas tak málo. V tůních kolem řeky už možná zamrzá. Nevím, neviděl jsem je ani nepamatuju. Ale mohla by.

Úterý 15. listopadu 2011 v 19:53® osprey
osprey

Kazan> Jako Cháron bys měl vozit mrtvé na druhý břeh. Pokud bys nějakou napytloval, mohl ses jako Cháron cítit zas o kousek víc:-))

Úterý 15. listopadu 2011 v 19:51® osprey
osprey

hraji> No, pro jistotu. S některými lidmi stačí nesouhlasit a už to berou jako útok na svou osobu.

Podle mě se prostě akce v gramech udat nedá. Pak se člověk diví, když se baví tři lidi o akci prutu a každý za tím vidí něco jiného.

Pro mě to byl, je a bude průběh ohybové křivky. Gramy s tím nemají co dělat – jen se pak na tu křivku dostaneš po vyšším zatížení.

Úterý 15. listopadu 2011 v 19:46® osprey
osprey

olda> Tournament je o něco lepší (a dražší), ale obě šňůry od Daiwy jsou velmi dobré. Se Shinobi jsem ale v praxi nechytal, takže moje odpověď je takovým vyjádřením teoretika.

Víc ti nepomůžu.

Úterý 15. listopadu 2011 v 19:43® osprey
osprey

JHolc> Hodně zdaru, užij si to, hodně cestuj a foť, ať nám máš po návratu co vyprávět.

Úterý 15. listopadu 2011 v 15:09® osprey
osprey

hraji> Myslíš takové to T-3, T-5 apod., od čehož se pak odvíjí síla prutu a gramáž? Pro mě je akce pořád ohybová křivka.

Nenapadám tě, jen si chci být jist, že rozumím, o čem píšeš.

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 22:15® osprey
osprey

mannice> Jo, ty myslíš tu ruskou balalajku, co s ní chytá David. Nevím, kde se to sežene. Vyzkoušel jsem, je to velmi jemné, ale pro mě až moc. A větší rybu zdoláváš rukama.

Pondělí 14. listopadu 2011 ve 22:12® osprey
osprey

hraji> No vidíš. Zajímavá věc a nakonec jsme si tu i popovídali.:-))