Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 23:52® osprey
osprey

olda> Nešetři. Vezmi si tu Arcticu nebo Zaubera podle toho, kolik peněz můžeš postrádat a budeš spokojený.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 21:30® osprey
osprey

olda> Já hlasuju pro Applause. Ale kdybys přihodil jen trochu málo, tak máš od té samé firmy Arcticu.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:26® osprey
osprey

sethy> Skup i ten zbytek. Já bych to udělal místo tebe, ale bojím se, že by mi shnily v šupleti.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:20® osprey
osprey

hraji> Myslím, že tady to nebude jiné. Jenom já nevládnu banovacím právem.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:12® osprey
osprey

sethy> Sežral ty ostatní. Hajzl! :-D

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 19:32® osprey
osprey

sethy> A pak že tam nemáte ryby… :-))

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 18:50® osprey
osprey

hraji> Bohužel jsme pouze ve virtuálním kontaktu. A virtuálně ho tu můžete tepat po libosti všichni.

Jenže to není řešení. Chlapec si nikdy nepřizná, že je egoistický, samolibý a chybí mu rozhled i slušné chování. Takže předpokládám, že nakonec svým jednáním donutí Davida, aby zablokoval jeho účet a IP adresy, z nichž se obvykle přihlašuje. No a dál se uvidí, jaký je to odborník na IT technologie a jak moc mu stojí za to dělat tu dusno.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 18:20® osprey
osprey

sethy> Z posledních zkušeností, byť s malými rybami, mám dojem, že jsou velmi pasivní (ujala se až marmyška s přírodní nástrahou) a snad i pořád rozptýlené.

Čtvrtek 10. listopadu 2011 v 18:18® osprey
osprey

hraji> Už jsem umravňoval včera. Ale mazat příspěvky asi nestačí.

Středa 9. listopadu 2011 ve 23:39® osprey
osprey

sethy> Já nevím. Jsou lidi, co si dost pochvalují.

Já si vody, co znám léta, pochvalovat nemůžu a ty vzdálené nemám s čím srovnávat. Co je průšvih, stále méně času trávím u vody.

Středa 9. listopadu 2011 ve 22:59® osprey
osprey

sethy> Už týden jsem nebyl, ale předtím to šlo taky od desíti k pěti.

Nejvíc mi vadí, že nemám kontakt s vodou. Kdysi jsem cestou do práce přecházel řeku dvakrát denně, teď se mi povede, že ji i čtrnáct dní nevidím.

Středa 9. listopadu 2011 ve 20:56® osprey
osprey

JHolc> Trochu ti závidím. Díky svému dřívějšímu narození a vrozenému přizdisráčství jsem se takhle nikdy nikam nepodíval.:-))

Ale viděl jsem zase Otavu v posledních letech, kdy v ní ještě byly ryby. Umět já tenkrát co umím dneska a mít ten cajk…

Středa 9. listopadu 2011 v 19:13® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

hraji> Postěžovat si na to, co člověka štve. Primárně asi u vody, ale bohužel, doba je taková, že člověk si svoje problémy tahá i k vodě.

Středa 9. listopadu 2011 ve 14:32® osprey
osprey

sethy> Tos měl vyfotit. Vypadali by jak bratři v triku:-))

Středa 9. listopadu 2011 ve 12:38® osprey
osprey

sethy> Nějak ti splývá nástraha s úlovkem. Jako by si z oka vypadli:-))

Jestli to u vás chodí takhle, tak třeba štiku chytneš na štiku.

Středa 9. listopadu 2011 v 11:37® osprey
osprey

kety.vydra> Myslím psanou reportáž na webu. Dívat se na televizi, na to nemám čas.

Daně si myslím, že zaplatí tam, kde je platí – tj. doma.

Středa 9. listopadu 2011 v 11:15® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

džigit> Utrácet se dá všelijak…

http://www.tyden.cz/…_216765.html

Středa 9. listopadu 2011 v 11:03® osprey
osprey

kety.vydra> Bude, patnácti procenty. Sám to říkal v té reportáži. Takže i v tomto ohledu se zasloužil o vlast. Odvede na daních tři a půl ročního rozpočtu obce, kde žiju.

Jen víc takových lidí.

Středa 9. listopadu 2011 v 10:32® osprey
osprey

kety.vydra> Koukal jsem na zprávy. Já mu to přeju. Navíc přiveze ty peníze do Čech, respektive na Moravu a dá vydělat spoustě lidí.

Úterý 8. listopadu 2011 ve 12:06® osprey
osprey

Jihočeši, možná ani nevíte, o co jsme málem přišli.

Kdyby se to povedlo, asi bych musel vraždit…

http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…