Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 23:43® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Díky všem. Pokusím se to vyřídit. Až budu mít čas se za Petrem zastavit.
- Pondělí 7. listopadu 2011 ve 12:13® osprey
Alivio> No jo… Přehlédl jsem.
Sander se necítí dobře a rybám asi opravdu moc nedá. Mluvil jsem s ním jen jednou telefonem.
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 11:58® osprey
Scanix> Vím, že jezdíš. V sobotu se za námi stavil i ten, co tě odguidoval odpoledne, takže proháníš to slušně. Já dal přednost setkání s lidmi, které jsem dlouho neviděl.
Každopádně můj village fishing je v pérdeli

Kterého Petra jsi to myslel?
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 11:48® osprey
Scanix> A tloušti prořídli mimo jiné i proto, že pár lidiček se na ně naučilo a nosí je od vody. On takový pětačtyřicátník roste deset let, to není jako když přijede auto s kaprama a je zarybněno.
Taky to bagrování se projevilo. Oni nalezli i do míst, kde dřív nebyli.
No a k té vydře – ty tam ty ryby máš. Já měl v tom místě krom štik jediného kapra a už i toho jsem podsek. Ze zubatých zbylo pár kudel. Za tři roky se můžu přijít podívat znovu. Mezitím si můžu vozit zadek v autě a objíždět kraj.
- Pondělí 7. listopadu 2011 v 11:44® osprey
Scanix> Kterého Petra máš na mysli?
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 20:28® osprey
Scanix> Celý rok jsem se těšil na svoje štiky v jedné zapomenuté vodě. Teď už měly mít 80 cm. Je z nich ale jen hromada vydřích hoven na jednom placatém šutru. Takže mě čeká podzim na kudlách a okounech do 25 cm nebo lítání autem po vzdálených vodách, s nimiž nemám sebemenší zkušenosti.
A té vaší strouhy si sakra važ. Znám toho v JČ hodně a skoro všude je to výrazně horší.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 17:46® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
nnnap> Konkrétní podmínky jsou něco jiného. Jestli tam máte přezvěřeno, budiž. Tady je stav zvěře stabilní, ke srážkám s vozidly občas dochází, ale jestli je tu nějaký nárůst, tak jen v tom, že jezdí čím dál víc aut.
Pokud jde o střílení, myslím si, že myslivci mají plány hospodaření docela detailní.
Poslední dobou občas navštěvuju místo s vysokou (ale fakt vysokou) koncentrací černé zvěře, občas je i slyším různě kolem. Nechávám se taky slyšet a neviděl jsem ještě ani chlup. Stačí zlomit pár klacků a oni o mě vědí.
Ale asi bude lepší držet se ryb.

- Neděle 6. listopadu 2011 v 17:40® osprey
dam> Tak hodně zdaru. Já se budu muset taky trochu vynasnažit, dokud to ještě nezamrzlo

- Neděle 6. listopadu 2011 v 17:29® osprey
dam> Pokecám rád. Vedu teď dost osamělý život. Včerejší výprava za kamarády byla dost výjimkou.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 17:28® osprey
nnnap> Mě zkřížilo cestu dost divočáků a nikdy jsem neměl pocit, že když potkám potenciálně nebezpečné volně žijící zvíře, že je to důvod k jeho fyzické likvidaci.
Ve většině případů stačí klidně stát a dívat se. Případně aplikovat kouzelnou větu: „Huš, hajzle!“
Volně pobíhající pes je nebezpečnější, což dokazují i statistiky. A vlastně i moje zkušenosti. Už jsem měl prokouslé džíny i holínku a za stehno mě držel bernardýn. Černá zatím vždy spolehlivě vzala kramle.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 17:19® osprey
Scanix> Není co závidět? Přinejmenším vodu, kde toto plave. A to bez prdele.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 17:16® osprey
dam> Pokud jsem něco viděl, jistě ti to nebudu vypisovat tady. Každopádně jsi viděl krásný kus světa a chytil krásné ryby a to ti nikdo nevezme. Kdoví, co bude za pár let.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 16:03® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
noba> Mohli. A právě mě zajímá, jestli ještě jsou. Před deseti lety nebyl problém je najít. Pak už jsem tam moc nebyl, šlo to tam s rybami hrozně dolů.
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 13:47® osprey
noba> Jo, podzim se povedl. Docela lituju, že na podobnou procházku už mi nezbývá čas.
Ta koncentrace pod jezem naznačuje mnohé – na druhou stranu, zbývá skoro celý tok s těmi okouny.
Lipany jsi sbírat neviděl?
- Neděle 6. listopadu 2011 ve 13:23® osprey
dam> Včera mi Vlasta nechal kouknout na obrázky z Mongolska. Ještě jedna gratulace – fakt pěkné.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 0:38® osprey
noba> Myslíš ty věci ve stylu „od města k městu a hlavně nad městem“?
Já bych teď nechal potočáky plavat, na podzim se třou.
Ale jinak je dobře, že tam ještě jsou.
- Neděle 6. listopadu 2011 v 0:30® osprey
JohnFish> Rozdíl je víceméně úměrný ceně. Ale asi bych bral tu Arcticu. Při současné slevě je to dobrá koupě.
- Středa 2. listopadu 2011 v 18:59® osprey
BoBo-Falknow> Hele, buď rád, že tě neobrali o gumy od auta. Seděl bys tam ještě teď

- Středa 2. listopadu 2011 v 18:58® osprey
JohnFish> Je dost slušný a za aktuální cenu je to hodně dobrá koupě.
- Středa 2. listopadu 2011 v 17:31® osprey
JohnFish> Arctica je úplně jiný kalibr než Nexave. Rozhodně vydrží víc. Při vší úctě k Nexave.