Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 11. října 2011 v 19:08® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Scanix> Nevím. Já koukal, kde mlátí velký a pak jsem tam chodil házet. Myslím, že ten, co jsem ho nakonec chytil, nebyl zrovna on. Ale 76 cm měl. Pro začátek dobrý. Časem se třeba povede lepší.
- Úterý 11. října 2011 v 18:52® osprey
Scanix> Tak to je na vodě, kde se pohybuješ jako nic.
Já si ho letos chytil. Přepočítáno na menší, desítka by rozhodně nestačila. Házet po jednom hovadu na přehradě a čekat až se v pošmourném ránu splete, to je na dýl…
- Úterý 11. října 2011 ve 14:12® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Fishing Team Romeo> Proboha neomlouvej se, mě jsi nic neprovedl a serveru jako takovému jsi taky neublížil.
Konec konců, něco jsi se i dozvěděl – pokud budeš dál propagovat svoji firmu, měl bys klást větší důraz na kvalitu prezentovaných fotek i videí. I to je důležitý poznatek.
- Úterý 11. října 2011 ve 13:56® osprey
Scanix> No a co bys za něj dal?

- Úterý 11. října 2011 ve 13:48® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Andreaqve> Romeo psal něco o přítelkyni, takže tipuji, že asi máme spolu tu čest. Já jsem tady admin a s Romeem žádný konflikt nemám (klidně se ho zeptej).
Potíž je, že zvyklosti v deltě Ebra jsou jiné než je běžné u našich sumcařů. To je holý fakt. Romeo sem dal fotky, které popudily některé lidi, kteří prostě zacházejí s rybami jinak. Pokud s nimi Romeo zachází šetrně, pak tihle ještě šetrněji. Přímo v ČR je třeba uvazování ryby zakázáno a položit rybu, která se má vrátit do vody na suchý podklad, to se taky nevidí rádo – a právem.
Je mi jasné, že klienty si člověk nevybírá, pravidla v místě lovu taky ne, ale fotky se vybrat dají. Romeo prostě vybral takové, že rozpoutaly tuhle diskuzi. Ani já nejsem z některých zrovna nadšený. Snažil jsem se mu to i vysvětlit.
Tvůj zásah nic nezachrání, bude znamenat jen pokračování sporu.
Ale samozřejmě můžeš klidně pokračovat. Svoboda projevu u nás platí a prostor je tu téměř nekonečný.
- Úterý 11. října 2011 v 10:55® osprey
- Diskuze: Muškaření
mildas> Už to nechám. Myslím, že se to tady zas na chvilku srovná.
Ono je občas potřeba udělat průvan, jenom to nesmí být trvalý stav.
- Úterý 11. října 2011 v 10:51® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> Kdo krká a prdí, zdraví si tvrdí?

- Pondělí 10. října 2011 v 19:37® osprey
mvincik> Já se svými pěti vycházkami za rok se můžu stěží držet tam, co jsem. Na nějaký rozvoj nezbývá místo. Vždycky budu muškař na baterky.
Jediné, co mě nutí se nepatrně zlepšovat, je trvalý úbytek ryb. I když zdálo se mi, že letos byl slušný výtěr lipana, což by mohlo být do budoucna dobré. Bohužel i volavky si toho ale všimly.
- Pondělí 10. října 2011 v 19:32® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prutos> To je, řekl bych, jen takový povzdech nad tím, že se určitě najde někdo, kdo mu to bude vyčítat. Lovec sám je podle mě se svým počínáním zcela srovnaný.
Já od Aland dravce neměl (a to jsem i nějaké chytil). Takže až chytím něco jedlého, budu vidět velmi rudě. Jestli pustím nebo nepustím, to se uvidí podle okolností.
- Pondělí 10. října 2011 v 18:36® osprey
Kazan> Hele, my dva si poslední dobou nějak moc rozumíme…

Vnímám to podobně.
Tento příspěvek byl editován 10.10.2011 19:36:44 uživatelem osprey. - Pondělí 10. října 2011 v 17:47® osprey
ZN> Je to těžký. Já muškařím rád a blbě, k tomu se hrdě hlásím. Kraviny nepoznám, naopak jsem v tomto oboru schopen je sám plodit. Protože ještě v sobě chovám kousek pokory, chodím do této diskuze pouze pronášet obecné nezávazné plky a trochu sem hodit oko.
Takže vidím jen rozvinutý osobní spor, který je tu už dlouho a začal zjevně někde úplně jinde. Řekl bych, že servítky si nebere žádná strana, ale vás je víc a jste komunikačně mnohem zdatnější. Piranha si pak pomáhá jak může.
Bohužel pak sahá k tomu, co jediné je v diskuzích důvodem k zásahu admina – k vulgárním výpadům proti ostatním diskutujícím.
Piranha> Neznám osud vašeho sporu, ale podle mě nemáš šanci zvítězit. Argumentačně tě roznesou na kopytech (mě by roznesli taky) a pokud dojde na nadávky, tak se k nim z titulu své funkce přidám ještě já. Takže díky za poslední smířlivou reakci. Nemá smysl to tu hrotit. Smazal jsem jeden tvůj přípěvek, kterým byl sprostým výkřikem do prázdna, zbytek tu nechám.
Ban neřeším, něco takového jsem podpořil jednou a tenkrát šlo o osobu, ktrá sem chodila vysloveně s cílem škodit. Tebe takto nevnímám.
- Pondělí 10. října 2011 v 16:52® osprey
Piranha> Je mi líto, ale opravdu se necháváš vytáčet k nemístným reakcím.
Používej argumenty a když ti dojdou, tak raději mlč. Když už na tebe startuje i takovej kliďas jako je Medvěd, tak to je něco špatně.
- Pondělí 10. října 2011 v 16:41® osprey
ZN> Právo udělovat ban si ponechal náčelník. Právě jsem dorazil od sousedního compu, kde jsem se věnoval klidné a soustředěné práci. S těžkým srdcem si to tu jdu celé přelouskat

- Neděle 9. října 2011 v 16:01® osprey
kingkubik> Bezprsté kožené cyklistické. Už dlouho. Je to rituál, tahám je už moc let a budu dál, dokud se nerozpadnou. Je to lepší než nic a horší než většina speciálních výrobků, mohl bych si koupit jiné, ale neřeším to.
- Sobota 8. října 2011 ve 23:12® osprey
Piranha> Půlka toho, co tu píšeš, je pravda, půlka – pro to nemám slov. Zadej si, prosím tě, heslo kormorán do Googlu a opravdu pilně studuj. Nechci tě poučovat, třeba bych taky neměl pravdu. Chci, aby ses to dozvěděl jinde.
- Sobota 8. října 2011 ve 23:09® osprey
BigMike> Jo.
- Sobota 8. října 2011 ve 20:06® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
mtaaeeeesss> Jak jsi přišel na to, že chytáme v Ostravě? Já tam v životě nebyl.
- Sobota 8. října 2011 ve 20:05® osprey
XAXAP> Lipan na suchou je lipan na suchou. Umím ho uvláčet, umím ho chytit na feeder nebo na plavanou, ale je to o prdu.
Štika na mouchu ja zas zajímavá záběrem a tím, jak ti pak jede lajna skrz prsty.
Vlastně je to celé o pocitech, co chytím, to už mi tolik žíly nerve.

- Sobota 8. října 2011 ve 12:29® osprey
Medvěd> Já chytil i lipany, proudníky, tlouště. Ale do 20 cm. Veřejně tu hlásám teorii, že malá ryba má růst. A lipany chci chytat na sucho – to má krásu a půvab. No a zatím jsem neviděl sebrání od ryby, na kterou bych si chtěl hodit.
Věřím, že lepší ryby přijdou. Ale člověk by rád i nějakou pěknou štiku, candáta, pár pěkných okounů, povodit na feederu nebo plavačce něco kaprfišů, no a pak to vypadá jak to vypadá.
Ale mám s čím chytat, občas i chvilku na to to zkusit a pravdu máš v tom, že jednou to přijde.
Mimochodem, ze střevlí jsem měl radost, už dlouho jsem je neviděl.
- Sobota 8. října 2011 ve 12:18® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
mannice> Je otázka, kde ty ryby loví a co tam k tomu molu jezdí dělat.
Zkus menší a barevnější nástrahy – vyprovokovat nějaký reflex, zvědavost… Třeba táhnout kus za plandavkou streamera (přivážeš ho k trojháčku).
Měň hodně rychlost. Potřebuješ, aby v některé té hlavě přeskočilo a huba chňapla – když, jak se zdá, ty ryby aktivně neloví. Lehko se to píše, blbě dělá.