Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 25. září 2011 ve 20:04® osprey
osprey

Scanix> Shodneme se. Já nemám ani candáta. Zato jsem dotrhal dva boleny a ještě k tomu jeden den. To bylo doma radosti…:-))

Neděle 25. září 2011 v 19:50® osprey
osprey

Scanix> Některá rozdýchá, jiná nerozdýchá. Tahle v rybí polívce asi neplavala.

Ale ponechat si rybu je právo lovce, velká štika to má stejně za pár a někdo, kdo vymasí deset šedesátek nebo sedmdesátek de facto udělá větší škodu.

Řešit při tom, co se na Orlíku zhusta děje, že si Char nechal štiku, to je nesmysl. Já letos ze svazovky žádnou nemám, taky letos na jednu pomýšlím.

Neděle 25. září 2011 v 19:38® osprey
osprey

Mrakoš> Zničenou přední ploutev může mít na svědomí sumec. Viděl jsem to několikrát, speciálně na jedné lokalitě – a ti sumci tam jsou.

A ten cejn – lodní šroub?

Neděle 25. září 2011 v 19:19® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

Noodling> Přibližně na jih od Prahy.:-)

Neděle 25. září 2011 v 19:18® osprey
osprey

thundarr> Z toho by tě jeblo, to ani napsat nemůžu. Tam jde veškerá smysluplná teorie stranou.

Stačí, když napíšu, že jsem krmil, ale žádnou rybu jsem nechytil na místě, kde jsem krmil? A že to má vzhledem k místním podmínkám i logiku?

Za rok se tam stavím zas.

Neděle 25. září 2011 v 19:14® osprey
osprey

Char> Tož ale nezávidím ti toto ohlodat… :-))

Ale v téhle velikosti už je jedno, jestli ji vezmeš nebo ne.

Ještě jednou gratuluju. Ono jde hlavně o to dostat ten záběr. A pak nesmí mrška spadnout a ještě k tomu zdolaná pod nohama jako se to stalo letos mě na Severu.:-D

Neděle 25. září 2011 v 19:02® osprey
osprey

skwor> O té rybě se tam ví. Určitě se o ni pokouší plno lidí. A rozhodně na to nehupne kdekomu.

Taky jsem se letos o cosi pokusil, metrovka nebyla. Nevadí, na chcípnutí se ještě necítím, bude jindy:-D

Neděle 25. září 2011 v 19:00® osprey
osprey

Char> No vida, další, kdo se dočkal. A na svazovce.:-))

A já střihal živej plot a natíral štít na baráku…

Neděle 25. září 2011 v 18:56® osprey
osprey

Noodling> A ty ji umíš dát na svazovce?

Ono dostat dobře živenou několikrát chycenou a dostatečně starou rybu na soukromáku taky není jen tak. Potřebuješ i kus štěstí.

Ano, pro mě by byla nejcennější z Blanice. Vyrůst tam taková může – vím o 132 cm, ale to je už dávno. Poslední dobou jsem o takové neslyšel. A pak jsou jiné svazovky, kde je ta šance větší a pak soukromáky a zahraniční lokality…

K čertu s tím, Scanix prostě chytil velkou rybu, umí a měl kliku (na tohle potřeboval oboje) a budiž mu proto přána. Dál bych to neřešil.

Sobota 24. září 2011 ve 20:01® osprey
osprey

To All> Nedávno jste mi radili s výběrem boilies koulies. Nakonec jsem koupil půlnoční oranžový expres (Express půlnoční pomeranč). Žádná díra do světa, většinu dne to tam leželo jako mrcha, ale nakonec se konalo šťastných cca 40 minut a tři kapry jsem vytáhl. A docela pěkné.

Tím mám kaprařinu pro letošek odbytou.

Tento příspěvek byl editován 24.9.2011 21:02:51 uživatelem osprey.
Sobota 24. září 2011 v 19:58® osprey
osprey

macek2> Jo, viděl. Když si zajdeš na výlov velkého rybníka, tak se někdy vyřazují defektní kapři (jako tržní rybu by si je nikdo nekoupil) a to je pěkná sbírka monster.

Sobota 24. září 2011 v 19:56® osprey
osprey

troutkiller> Když mu bude vyhovovat:-))

Taky jednu mám, ještě z první série. Nosím ji tam, kde se o lepší pruty bojím.

Sobota 24. září 2011 v 19:55® osprey
osprey

Scanix: Gratulace. Velká. Není to ta, co má jako osobák jeden z těch přátel?

Sobota 24. září 2011 v 11:06® osprey
osprey

troutkiller> Všichni ti, co věděli, se neptali a nakoupili. Samozřejmě, že dotyčný neví co chce – proto se ptá. Až si ten první prut koupí a odchytá sezónu, tak už to vědět bude a už ho tu neuvidíme.

Teď rozhází dotazy tam i onde, přebere si, co mu lidi píšou a nakonec si něco vybere.

Sobota 24. září 2011 v 11:01® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

čabi> Asi si s nějakým závodníkem budu muset dojít posedět. Přece jen by bylo zajímavé vidět, kam to člověka dotlačí.

Sobota 24. září 2011 v 10:58® osprey
osprey

1Mara> Admin to smázl jako u sousedů, ale jinak admin lituje, že u nás není trest smrti nebo právo šaría…

S vědomím, že toto tu za pár let znova bude běhat, se člověku nežije zrovna nejlíp.

Pátek 23. září 2011 v 17:22® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> No jestli jdeš na duháky, tak déšť a sluníčko najednou, to nedám:-))

Pátek 23. září 2011 v 17:21® osprey
osprey

džigit> Což to je v pohodě. Ty ses nechal na můj popud zviklat od Speeda ke Sportexu?

Pátek 23. září 2011 v 16:14® osprey
osprey

džigit> Já měl v ruce jeho červeného předchůdce, tenhle si lidi taky chválí, možná i víc, ale ještě jsem neměl tu čest. Ty gramy jsou trochu napálené, třeba mi přišlo, že taková Amnesie je větší kolík než ten Sportex do 140 g, ale ona to dělá i akce. Amnestie je prostě tuhoň.

Tohle jsem držel. V mediu i heavy:

http://www.rybarstvi-jirkov.cz/…eder-sportex

Pátek 23. září 2011 ve 14:27® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Musím dělat:-))