Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 23. září 2011 ve 13:54® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
ssg.Jimmy Wild> No kouknul jsem dnes nad ránem z okna a povídám: „Je kurňa na čase, aby ten puchejř vylez.“
No a do půl hodiny se to stalo.

Scanix> Co má s ospreyem společného mořský orel a volavčí brko?
- Pátek 23. září 2011 ve 13:52® osprey
- Diskuze: Feeder
Juraj> A jak sekáš s pickerem?
- Pátek 23. září 2011 ve 13:51® osprey
džigit> Myslím do 200 g. Líbil se mi. Tuhý, ale pracuje. A je na takovou tu dřinu – házení, proudy, těžké krmelce…
- Pátek 23. září 2011 ve 12:21® osprey
džigit> Já tě tlačil do Sportexe. Tak teď neskuhrej a doufej

- Pátek 23. září 2011 ve 12:09® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> Daiwa Osprey je série, co se dělá už strašně dlouho, mezitím už několikrát změnila vizáž.
Viděl jsem ji ale jen na obrázcích. Pokud jde o můj vliv na její existenci, je asi takový jako na to, že dnes ráno vyšlo slunce.
- Pátek 23. září 2011 ve 12:07® osprey
čabi> Jo, Speedy jsou krásné pruty. Mám totéž. Poberou všechno od plotice po desetikilového kapra a radost s nimi chytat. Akorát v tom proudu se trošku ohýbají.
- Čtvrtek 22. září 2011 v 18:16® osprey
Vážení, v bazáru jsou dva slušné feederové komplety zrovna v heavy provedení (i když je to takové to měkčí heavy v provedení Shimano).
Kdyby někdo chtěl…
- Čtvrtek 22. září 2011 v 17:14® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
kamos007> Já tady dělám redaktora a nejenže nevím, jak to dělají, ale ani jsem se neptal. Už takhle je toho dost.
- Čtvrtek 22. září 2011 v 16:52® osprey
Juraj> Tady se dost vtipkuje. Od Alivia to není žádný odborný názor, ale sranda. Pod to se klidně může podepsat bez ztráty na cti. Mimochodem, když se dojde k extra heavy kategorii, začínají se rozdíly mezi feederovými a obyčejnými pruty dost stírat. Když jsem kdysi chytával parmy za povodně, tak jsem žádný feeder neměl a jak ty holky cloumaly celým prutem.
Dneska mám feederů několik a za parmami abych jezdil bůhvíkam.
- Čtvrtek 22. září 2011 v 16:49® osprey
mannice> Tož ta Daiwa, ta teda moc tuhá není spíš naopak. Krásně to zdolává ryby, ale na Labe pod jez bych ji nechtěl.
- Středa 21. září 2011 ve 22:12® osprey
džigit> Beast do 150 g se třepal? Obyčejné heavy do 110 g, to jo, tam o tom nepochybuju.
Docela ostré je to Milo. A nezatracuj ten Sportex. Je to víc peněz, ale našetřit se to dá a je to povedený prut se kterým tě bude žena vytahovat z hospody.

- Středa 21. září 2011 ve 20:33® osprey
džigit> Je to otázka délky, síly blanku, objemu rukojeti…
Já vím jen to, že chceš heavy, vůbec nevím, k čemu ho potřebuješ. Ony ty pruty s odhozovkou přes 150 g budou vždycky klacky. Já si vystačím se Speedmastery heavy, jsou jen do 110 g, ale u nás s tím v pohodě vyžiju. Na srazu jsem měl Team Daiwa do 150 g, škoda, že ses neozval tam. Ale přijde mi ten prut dost ohebný. Krásně zdolává, jenom nevím, co třeba stabilita na velké řece.
Taky Milo mělo pěkný feeder v gramáži někde ke dvoustovce. Tuhý, rychlý, hezké špičky.
Hlavně nekupuj nic, co jsi nedržel v ruce.
- Středa 21. září 2011 ve 20:03® osprey
džigit> Neoslovily mě, takže si je moc nepamatuju. Jediné pozitivum, mají velká očka na špičkách. Fakt velká. Dobré na průchod různých spojů plenky s monofilem apod.
- Středa 21. září 2011 v 19:39® osprey
džigit> Greys, Sportex, Beastmaster od Shimana (Extraheavy). Tyhle se mi líbí.
Není to levné, ale budeš s tím chytat roky.
- Středa 21. září 2011 v 19:14® osprey
ssg.Jimmy Wild> Nemám. Ale každou chvíli se o něj někdo zajímá – tak jestli jsem o něco nepřišel

- Středa 21. září 2011 v 19:01® osprey
ssg.Jimmy Wild> Proč zrovna ten?
- Středa 21. září 2011 v 17:35® osprey
- Diskuze: Muškaření
Scanix> Když jsem tu vodu poznal, bývalo snadné tam něco chytit. Jestliže teď to snadné není, pak je chyba někde jinde. Podle mě zase jednou dojde na to rčení, že nemůžeš chytit rybu, která tam není.
- Úterý 20. září 2011 ve 21:59® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
noba> To mě nepřekvapuje. Jezdíme i jinam, tam můžeš na ledě i rozpažit a někdy máš záběry i odpoledne

- Úterý 20. září 2011 ve 21:18® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
noba> Jo, od města k městu a někdy i nad městem, to bylo moje. Teď je všechno jinak…
Ani líp, ani hůř, prostě jinak. Ale vzpomínám na to rád.
- Úterý 20. září 2011 ve 20:40® osprey
- Diskuze: Plavaná
compaq> Nejuniverzálnější délka je 6 m. Neměla by být těžká, v téhle délce mají dobré kousky kolem 200 g, přes 300 g už bych asi nebral.
Velikou nabídku slušných boloněk má třeba firma Milo (zadej si někde do googlu). Samozřejmě není problém ani s boloňkami jiných firem.