Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 17. září 2011 v 10:14® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

All Armor> Až budu starší, najdu si klidnější práci.

Pokud jde o poučování tvé osoby – v podstatě tě jen žádám o slušnější vystupování.

A pokud jde o to chytání, většina lidí, se kterými jsi tu měl poslední dobou spory, jsou fakt dobří, někteří umí mnohem víc než já.

Sobota 17. září 2011 v 10:10® osprey
osprey

All Armor> Jsou dvě roviny – jedna je profesionální (a kromě té komerce k tomu patří i to, že je blbou vizitkou admina, když mu úroveň diskuzí ujíždí do nějakých osobních přestřelek a on nic neudělá), druhá ta rovina je lidská. Já většinu těch lidí, se kterými se tu dohaduješ, znám.

Kdybys tu stíral skutečného hňupa, asi bych se i tvářil, že to nevidím.

Nikdo nemá patent na rozum, ani já ne, takže mi jde spíš o kulturu diskuze. Piš si co chceš, ale používej argumenty, ne nadávky.

Sobota 17. září 2011 v 9:48® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

RuSaKsRo> Buď došly ryby nebo jsi měl výpadek v krmení. Perlín je jak piraňa, ale ten vlasec 0.18 není nutný, možná bys s jemnějším ještě chvíli chytal. I když 40 ryb, to je až nad hlavu. Spíš bych pak sondoval, jestli do krmení nenajelo něco většího.

Sobota 17. září 2011 v 9:46® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

thundarr> V jakém smyslu se pomějete? Nadstandardní zarybnění, setkání kámošů, občerstvení ve stylu chytejsrazu nebo všechno najednou?

Sobota 17. září 2011 v 9:43® osprey
osprey

Libor> Ještě by mohl být Eko a CFC a PCB free:-))

Jinak jak tak na něj koukám, je to jen další z mnoha variací na stejné téma. Doufám, že mi moje Twiny FC vydrží dost dlouho.

Sobota 17. září 2011 v 9:38® osprey
osprey

All Armor> Nezlob se, ale tyhle osobní výpady jsou úplně k prdu. Ten kluk chytat umí a ve většině věcí, kde se začal odvíjet váš spor, bych mu dal za pravdu. Akorát ta snaha najít extra matroš na návazec mi přijde přehnaná. Ale každému, co jeho jest a konec konců, rybář by měl svému cajku věřit.

Osobně si tě vážím jako člověka se zkušenostmi, které já možná ani nikdy nezískám, strašně nerad mažu příspěvky, ale u toho, co občas dokážeš napsat, mě kolikrát svrbí ruka.

Při svém věku, vzdělání a tom, co máš odchytáno, bys mohl mít nad věcí větší nadhled.

Sobota 17. září 2011 v 9:33® osprey
osprey

Scanix> Slovem cejnek v rubrice z lovu myslíš cejna velkého o něco menšího než byl ten 65 cm hovád anebo cejnka malého.

Pokud to byl cejnek malý, tak prosím foto, zatím jsem neviděl ani na fotce většího jak 45 cm (větší jsou obvykle kříženci) a 55 cm by byla bomba.

Sobota 17. září 2011 v 9:31® osprey
osprey

Piranha> Použij stránky toplist.cz.

Pátek 16. září 2011 v 18:46® osprey
osprey

Kazan> Já se držím v zajetí sám. A musím se hodně snažit, abych to na těch 100 kg nakonec nedotáhl.

Pátek 16. září 2011 v 18:29® osprey
osprey

Char> Pořádnej kocour může mít i víc. Mám někde fotku úlovku z Kanady a do lvice kousek.

V zajetí má mavíc většina zvířat sklony tloustnout.

Pátek 16. září 2011 v 18:28® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

LubošA> Problém budou ti masňáci. Chce to celkově větší sousto – kukuřice, pelatka, kousek těsta.

Dobré je vnadit předem, ty větší kusy jsou pomalejší v nástupu. Je to jako s kapry. I tam vyžaduje čtyřicítka a devadesátka jiný přístup.

Pátek 16. září 2011 v 18:24® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Axamith> Jednak jsem se pohyboval na hranici osobního rekordu každého jednotlivce a jednak když se díváš, trefit tě nemůžou.

Problém je udržet takovou kázeň, aby házel kdo má a kdy má. To je dnes čím dál těžší a je to jeden z důvodů, proč jsem tady.

Pátek 16. září 2011 v 18:20® osprey
osprey

Juraj> Když jsem naposledy feederoval, dal jsem na jeden prut kukuřici a na druhý kostňáky na desítce. Vmžiku je spakovala ouklej a měl jsem co dělat, abych ji vrátil vodě v nějakém rozumném stavu. Od té chvíle byla kukuřice na obou prutech. Klepaly se, jak do toho čudle mlátily, ale chytil jsem jen tři ryby a vyřízl jsem kapra.

Mám radost, že se řeka zdrchává, tolik záběrů drobotě jsem nečekal. A jedna z těch tří ryb byl krásně rostlý cejn, který bojoval jak kapr (fakt nechápu, tahat ho na Orlíku a říct mi někdo, že je to cejn, tipoval bych mu tak 3 kila, reálně měl něco přes jedno).

Představa, že bych tam dal ostrý trénink s kostňáky a desítkou vlascem, ta mě doslova děsí. Skončilo by to plným vezírkem pomačkaných čudel.

Ten fór není v tom, co si povodíš, ale v tom, co si nepovodíš.

Pátek 16. září 2011 v 18:02® osprey
osprey

hering> Nádhera, zdá se, že už jdou. Já budu muset ještě počkat.

Pátek 16. září 2011 v 18:01® osprey
osprey

peta128> Stokilová puma nebo stokilovej „jak puma“? :-D

Čtvrtek 15. září 2011 ve 21:57® osprey
osprey

JHolc> Uvidíme. Dnes mizím. Kdybych tam chtěl jet, napíšu osobku, třeba budeš mít chvilku.

Ale vidím to dost bledě.

Čtvrtek 15. září 2011 ve 21:47® osprey
osprey

JHolc> Myslím, že bude lepší směřovat více úsilí k lokalizaci ryb než k výrobě nějaké Wunderwaffe.

Pořád si myslím, že ty vysazenky nejsou tak prefíkané, aby bylo nutné jít do vlasce 0.06 mm. Zato je otázka, kde je jim teď konec.

A přijet bych mohl tak nejdřív ve středu. Výš tuhle záležitost na žebříčku aktuálních priorit neprocpu.

Tento příspěvek byl editován 15.9.2011 22:48:46 uživatelem osprey.
Čtvrtek 15. září 2011 ve 21:44® osprey
osprey

hecht> Gumový granát? Znám, Motivoval jsem žáky k vyšším výkonům slovy, že když mě trefí, nic se jim nestane.

Čtvrtek 15. září 2011 ve 21:42® osprey
osprey

Alivio> Však on ten dotaz není na tebe. Nejde o to, jestli vysadili duháky na malé říčce, ale o to, jestli vysadili duháky na Malé říčce:-))

A moji krajané mi rozumějí.

Jenže se tam nejmíň týden nedostanu a tak se tam nejspíš asi ani dostávat nebudu.

Čtvrtek 15. září 2011 ve 21:34® osprey
osprey

JHolc> Zkus to dostat níž a tahej to pomalu po dně. Klidně to nech i poležet – ale je to zkušenost z vláčky. Ani nevím, kolik duháků jsem umušil, bude to velmi nízké číslo.

A jinak – ty vysazené ryby mají dost sklony se držet pohromadě a posléze splouvat s proudem dolů. Aspoň se mi to tak jeví.