Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 6. září 2011 v 19:44® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Alivio> Z pohledu toho, že dostaneš nebo nedostaneš záběr je C&R nepodstatné. U lososa jde o to, jestli natáhnou nebo ne. Ta ochrana je tam kvůli tomu, aby se ryby dokázaly vytřít, když už tam vytáhly.
- Úterý 6. září 2011 v 19:38® osprey
mannice> O všech. Prostě se vykrmují na volné vodě.
- Úterý 6. září 2011 v 17:13® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
LIDI, ČTĚTE, prosím. Téma fotosoutěže je VODA. Pokud tam dáte rybu, tak jste nesplnili zadání tématu a těžko si můžete činit nároky na výhru.
Teď se řeší, zda fotky mimo téma odstraňovat nebo jen nehodnotit, ale protože by to neustále svádělo další lidi k témuž, asi budeme mazat.
- Úterý 6. září 2011 ve 14:17® osprey
mannice> No tak v první řadě jsou daleko a hluboko. Takže taková vize, že naklušeš někde do zátoky a lupneš si ho ze břehu, asi moc reálná není. Většinou se loví na trolling z lodě.
- Úterý 6. září 2011 ve 14:16® osprey
- Diskuze: Sumcařina
DJ> Tož rybnaté to tam máte. U nás je ten tvůj osobní výkon tak na hranici toho, co dá revír za rok jako celek. A já sumce letos flákal.
- Úterý 6. září 2011 ve 14:14® osprey
Dal jsem do té soutěže tři obrázky do začátku, ale pochopitelně nesoutěžím. Jenom je fakt, že na existující hromádku se lépe přihazuje, což je vidět u každé černé skládky

- Pondělí 5. září 2011 ve 21:43® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
FIŠ-BANDA> Tak si ho kup. Nebo potřebuješ něco jiného? Poradit s výběrem nebo tak?
- Pondělí 5. září 2011 v 18:13® osprey
mannice> Mohlo by být.
- Pondělí 5. září 2011 v 16:03® osprey
timbab> Měl jsi mu, hajzlovi, oplatit stejnou mincí

- Sobota 3. září 2011 ve 21:46® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.9. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Večerní chvilka poezie, projednou zase s feederem. Poslední dobou chytám větší cejny než kapry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. září 2011 ve 20:21® osprey
Jíra2> Na tohle se nic slušného říct nedá. Kdyby si je nechali, prodali apod, to by člověk pochopil.
- Pátek 2. září 2011 ve 12:21® osprey
RM> Je smutné, že když se rozhoduje o budoucnosti státu, tak má hlas univerzitního profesora a bezdomovce stejnou váhu.
A když se podíváš, všichni třeba kritizují, jak špatně se u nás vládne (přiznejme si, je to děs). Ale kupoval jsem kdysi dolary za 32 Kč a dnes je dolar za 17 Kč. To je ukázka toho, že náš stát není řízen až tak katastroficky.
Jenže reálné nestranné hodnocení jakékoli problematiky, to je věc, se kterou se člověk jen tak nesetká.
- Pátek 2. září 2011 ve 12:08® osprey
DJ> To máš těžký. Abych se postaral o co mám, ani nepodnikám moc delších výletů. Takže bych nebyl moc dostupný.
Napadlo tě, zkusit toho vyvábeného sumce chytit třeba na gumu na přívlač? Mě zajímá, jestli by to šlo.
- Pátek 2. září 2011 v 11:37® osprey
Trocha sportu – Bára Špotáková bojuje o medaile.
- Pátek 2. září 2011 v 11:04® osprey
Alivio> To by tvou ruku jistě vedl Satan

Správný postup je prohlásit ho za vola a jít si po svém

- Pátek 2. září 2011 v 10:17® osprey
DJ> Však jsi je nejspíš provětral skoro všechny.
Když jdu teď koncem srpna do nějakého opuštěného úseku řeky na okouny, berou skoro na hod a ještě se o to perou. Ale stačí jít podruhé a přemýšlíš, kam se poděli.
Prostě sis užil pocity objevitele nebo toho prvního, kdo to tam zkusil. Teď už prostě nebudeš první. To je to o tom, jak se nedá dvakrát vstoupit do jedné řeky.
- Pátek 2. září 2011 v 10:13® osprey
- Diskuze: Feeder
Juraj> Tak to zajímavé je. Na které druhy to zabírá nejlíp? Podle mých zkušeností by to měly být spíš pohyblivější druhy jako je například plotice, perlín, někdy cejnek. Cejn s kaprem podle mě nemají důvod tak dlouhý návazec napínat.
Ale klidně se můžu plést, realita je velmi pestá záležitost.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 17:05® osprey
ladamaj> Dokud to lidi nezačne pořádně štvát, nebude žádná vůle něco měnit.
Je třeba, aby co nejvíc lidí jasně řeklo, že tohle nechtějí.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 16:51® osprey
CeP> Já se snažil naznačit, že nepovažuju Araby za méněcenný národ nebo skupinu národů, ale bydlet s nimi v ulici a sedět u vody nemusím.
Co je delit, to nevím.
Jestli myslíš dělit, tak to je jako kolikrát se jedno číslo vejde do druhého. Takové MCC : XCVIII, to není taková sranda jako 1200 : 98.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 16:47® osprey
mannice> Snakehead je česky hadohlavec, pěkný prevít. Je jich víc druhů. Jeden z nich vydrží skoro všechno a dělá si v Americe co chce.