Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 10:07® osprey
- Diskuze: Sumcařina
ladamaj> No já teda proseděl se sumcařema jen jednu noc a ono to k tomu svádí. Člověk sedí, nemá co dělat, ani na pruty sahat nemůže…
- Pondělí 29. srpna 2011 v 9:55® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
All Armor> Nemám osobní zkušenosti s Yo-zuri. Ačkoli o nich vím, viděl jsem a uznávám je (dle zkušenosti některých známých), nemůžu o nich nic napsat, protože jsem s nimi nikdy nechytal.
Většina rubrik jako Duel nebo Galerie nástrah vznikly s (asi bláhovou) představou, že se podaří získat ke spolupráci další lidi, ale nějak to vázne.
- Pondělí 29. srpna 2011 v 9:52® osprey
- Diskuze: Feeder
Juraj> On má jednu výhodu – chodí jen tam, kde jsou velké ryby. Cejni 25 cm by mu tak dobře nešli. Ale poradil by si.
Feeder je pochopení možností a individuálním vyladění. Vlastně je až div, že se toho o tom dá tolik napsat.
- Neděle 28. srpna 2011 ve 20:09® osprey
- Diskuze: Kaprařina
thundarr> OK, bez výhrad, už jsem ho zpracoval. Mám nečekané problémy. Osobní. Asi jsem kvůli tomu zapomněl na pár věcí.
- Neděle 28. srpna 2011 v 7:53® osprey
Klon> Ber to z té veselejší stránky. Není nad to úspěšně používat techniku, kterou okolí odmítá

- Neděle 28. srpna 2011 v 7:47® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
RM> To, co jsi napsal, považuji za velmi trefný příspěvek. Opravdu to existuje a není z toho cesty ven. Rozhodně ne v krátké době.
- Sobota 27. srpna 2011 v 16:15® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Byl jsem na candátech. Sice to neumím, ale těm chudákům to nikdo neřek

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 27. srpna 2011 v 16:03® osprey
chosebaits> Pak by možná měl jeho práci vykonávat někdo jiný.
- Sobota 27. srpna 2011 v 15:28® osprey
chosebaits> A hospodář chová původního dyjského sazana? Pokud ano, pak máš smůlu, protože to je původní ryba, která v mnoha svazových vodách určitě bude prospívat.
Třeba ale hospodář jen ujíždí na třeboňských kaprech anebo nemá rád lysce.

- Pátek 26. srpna 2011 ve 22:20® osprey
hecht> A proč nechytáš doma. Pokud na Berounce chytneš kulový, tak u nás ti garantuju, že chytneš minimálně kulový a čtvrt.
- Pátek 26. srpna 2011 ve 21:39® osprey
hecht> Ty nejsi ten, co nechytne vůbec. Toho bych se nebál

- Pátek 26. srpna 2011 ve 21:38® osprey
Jindra Lev> Je to složité. Oni někde loví a jinde tráví den, v obou případech je lze ulovit.
Já chytil svého posledního candáta zhruba v poledne. Rána a večery by měly být nadějnější, ale candát si dělá dost co chce.
A oproti jiným dravcům je náročnější na práci s nástrahou.
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 21:34® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
olda> Jo, to je moje fotka. Na Třeboňsku je ta bochnatka už od roku 2003. Nejsem tak chytrý, musel jsem kvůli tomu googlovat.
Problém je najít klíčová slova, když žádná neznáš a ještě si myslíš, že to je sladkovodní houba

- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 20:10® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Fotečka pro Oldu. On bude vědět.

- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 20:04® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Jel jsem do města vyzvednout nějaké peníze, tak jsem na chvilku vyzvedl z vody i tohle kleně…
Tento příspěvek byl editován 25.8.2011 21:05:00 uživatelem osprey.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:36® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Mary> CeP by ti vysvětlil, že jsou to perlíni. A dokonce ani nejsou maskovaní.
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 13:31® osprey
Juraj> Když máš tu sestavu takovou, že se ti tam ta ryba napíchne sama, tak je to s tou špičkou celkem nepodstatné. Já teď chytám na kukuřici (velkou, vařenou) a s návazcem 0.18 mm (jednou nestačil). A mám všelijaké záběry. Od ryb co na to nemají, od ryb, co jsou vych…é jak mraky i od těch, co nakonec chytnu (lapeno celkem 5 cejnů, vždy jeden za vycházku, jediný neměl přes 50 cm).
Zkoušel jsem 3 špičky – 2 oz laminát, 3 oz carbon, 3/4 oz laminát. Dvouuncovka laminát válcuje zbytek. Ty ryby na to nespíchají, berou bídně, většinou sekám ve fázi takového toho pocukávání (ani jeden kapr to nehnul). V mém případě na špičce záleží. Kdybych dal malou nástrahu, vlasec 0.12 mm a trochu to pošteloval, tak by se na to ryby věšely a špička by nehrála takovou roli.
Je to o situaci, o návycích každého jednotlivce a tak. Já mám kousek pravdy, ty máš kousek pravdy, jenom ryby mají smůlu…
- Čtvrtek 25. srpna 2011 ve 12:27® osprey
- Diskuze: Sumcařina
jb> Hrdobec má pravdu, v Čechách se chytilo dost sumců s podobnou délkou, ale žádný nevážil tolik. běžné je kolem 75 kg.
Stáří takové ryby je kolem 30 let.
- Středa 24. srpna 2011 ve 23:26® osprey
RuSaKsRo> Udělal jsem ti aktuální počtení – máš tam nový článek. A teleskop jsem v něm zatratil

- Středa 24. srpna 2011 ve 21:16® osprey
ssg.Jimmy Wild> Co je přírodnějšího než trochu písku? Já si ho sypal i na zahrádku, abych zlehčil zem. A v té vodě je to menší neštěstí než když nějaký blázen překrmí (scény typu pytel suché kukuřice).
Já dávám Klonovi 100 bodů za kreativitu.