Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 15. srpna 2011 v 15:59® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Alivio> Na duháky na stojáku stačí kukuřice a žlutá moucha zvolna klesající ke dnu…

Znám to z vyprávění, nebavilo by mě tak chytat.

Pondělí 15. srpna 2011 v 15:57® osprey
osprey

Noodling> Nic se s tím nedá dělat. Chce to generační výměnu a při problémech, do kterých se svět řítí, je otázka, kolik lidí si bude za pár let dělat starosti o rybařinu.

Já mám teď problém se urvat k vodě. Občas se pracovně o něco pokusím, ale jsou to propadáky. Vím, že ti dlužím parmy. Ale jak se s tím dluhem popasuju, to zatím nevím:-((

Pondělí 15. srpna 2011 v 15:21® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Scanix> Po dnešku ti poteče o tři kubíky víc a chytne to zákal, jdi do toho.:-)

Pondělí 15. srpna 2011 ve 14:41® osprey
osprey

Noodling> Ale já nechcy chytat jako ňákej Niklas Graberg, já sy chcy odnýst od vody každej den svoje dva násaďáci. :-D

Pondělí 15. srpna 2011 ve 14:30® osprey
osprey

All Armor> Díky. Budu se muset taky postarat. Už mi to tam teče moc.

Pondělí 15. srpna 2011 ve 13:46® osprey
osprey

mannice> Všechno by se dalo, jde o to, co lidi od rybařiny chtějí. Dokud bude velká část rybářů požadovat u vody bezmeznou svobodu a právo odnést si cokoli se jim zlíbí, tak musíme být rádi, že máme to, co máme. Aspoň se naučíme si té ryby vážit:-))

Pondělí 15. srpna 2011 ve 13:44® osprey
osprey

All Armor> Fungovalo by to i na zalití vytahaných švů nebo je nutné lepit dva materiály k sobě (třeba vyměnit ty vnitění textilní tkalouny uvnitř broďáků?

Pondělí 15. srpna 2011 ve 13:41® osprey
osprey

StraccaK> Oni ti tam ty požadavky sdělí a dají ti brožurku s rybářskými předpisy, které si z ní nastuduješ.

A takové ty znalosti co a jak, to dneska seženeš na Internetu. Samozřejmě, čím víc se přitom budeš pohybovat tady na serveru, tím budeme radši:-))

Pondělí 15. srpna 2011 v 11:30® osprey
osprey

džigit> To jo, právě jdu vložit pět nových nástrah do Galerie, abych vykázal nějakou činnost.

Pondělí 15. srpna 2011 v 11:25® osprey
osprey

Scanix> Prohlídni si cajk. Kdoví, jakého už jsi mohl mít, kdyby…

Pondělí 15. srpna 2011 v 11:23® osprey
osprey

džigit> Já si toho cením. Když to neuděláš ty, musím to udělat já. Být to akciovka, máme výrazně nadpoloviční podíl:-))

Neděle 14. srpna 2011 v 19:36® osprey
osprey

Kámen> Gratulace. Krásná ryba a jistě super zážitek.

Pátek 12. srpna 2011 ve 22:21® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.8. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se učil fotit a trochu i natáčet pod vodou. Taky jsem se po delší době pokusil fakt zodpovědně něco chytit. Bohužel, cokoli za něco stálo, mi spadlo a byly to krásné a těžce vydřené ryby, které mi druhou šanci nedají. Věčná škoda.

Jsem utahanej, prochladlej a odcházím spát s pocitem, že výsledky za tu námahu nestály.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44392.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44393.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44394.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 20:41® osprey
    osprey

mannice> To nejsou velký potíže.

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 19:41® osprey
    osprey

hunters challenge> Pro lov z boatu potřebuješ v soupisu revíru najít v popisu konkrétní vody frázi: Lov z loděk povolen. Boat, kajak, pontonboat a jiná podobná plavidla jsou před zákonem loďky.

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 19:38® osprey
    osprey

spike> Není – tolik na mém těle váží jeho funkční část. Zbytek je nepotřebný balast, ale s ohledem na věk se ho těžko zbavím kompletně. Přesto bych nějakých 8 – 10 kilo dolů potřeboval.

mannice> Není za co se omlouvat. To je moje starost. Ještě to pořeším.

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 16:46® osprey
    osprey

mannice> Záda mám blbý od narození, ale dneska vážím skoro 80 kg a měl bych 65. A prd pro ně dělám.

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 16:05® osprey
    osprey

spike> Před 15 lety jsem za jasné teplé noci seděl na zemi u řeky opřený zády o šutr, chytal na cit parmy a koukal jak to lítá. Nejhezčí rybařina mého života.

Dnes parmy v p…li, záda tamtéž, počasí nic moc, čas nemám na nic, spát se mi chce i v poledne natož v noci…

Ale připomněl jsi mi jednu hezkou chvilku.:-)

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 16:02® osprey
    osprey
    Diskuze: Feeder

pruhac> Klidně si kup to SPRO, nepřijde mi špatné.

Candátům to asi vadit nebude, u kaprů by ty tužší špičky vadit mohly – mě to vadí, ale řešil bych to dokoupením. Navíc píšu o té verzi MH, lehčí verze můžou mít jinou sadu špiček.

A pokud jde o nějaké doporučování, tak realita je taková, že každý má na ten feeder jiné nároky. Dost nerad doporučuju někomu prut, když ani nevím, jak s tím chce chytat. To, že je to na kapry, tím není řečeno nic. Všechny feedery jsou na kapry.

Takže bych klidně koupil to SPROčko, rovnou dokoupil dvě měkčí špice (vysypal bych v obchodě ty, co tam jsou a dovybral jemnější) a vyřízeno.

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 15:05® osprey
    osprey
    Diskuze: Feeder

pruhac> Inspiration znám velmi dobře, konkrétně ve verzi medium – heavy. Poměrně dobrý prut s kvalitními očky, dobře se s ním chytá, ale dodávané špičky jsou tak na proudnější řeku. Chybí cokoli jemnějšího. Taky stěna blanku je poměrně tenká, takže nevím, jestli je to na nějaké extrémní zatěžování. Při běžném lovu se to chovalo pohodově. Samozřejmě, když si koupíš třeba medium, budou špičky asi o něco jemnější. Pokud bys chtěl to medium heavy, které mi jinak přijde na kapry od 40 do 75 cm skoro ideální, počítej s tím, že si budeš muset tak dvě špičky na stoják dokoupit. Chytal jsem s tím a i ta nejslabší je zbytečně tuhá. Vadilo mi to při lovu. Kvalitou zpracování jsou ale ty špičky hodně dobré.