Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 12:37® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Scanix> Jo, na tom něco bude.
- Pondělí 1. srpna 2011 v 11:48® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Proč, máš na to spoustu času. Jde jen o to jít po větší rybě a dát tomu ty prutohodiny. Jsou dny, kdy prostě nedáš rybu, ale nakonec se to povede. Kolikrát když to nejmíň čekáš.
- Pondělí 1. srpna 2011 v 11:36® osprey
Scanix> Vidíš, že tam plavou i větší. Gratulace.
- Neděle 31. července 2011 ve 20:45® osprey
- Diskuze: Feeder
čabi> Pěkné. Já se letos o parmu ani nepokusil. Ale jednu jsem viděl z mostu. To mi musí stčit.
Ne, že by stačilo. Prostě musí…
- Neděle 31. července 2011 ve 20:32® osprey
dam> Jo, já vím. Průměrná teplota během roku je necelých 5 stupňů, maximálka něco přes 10.
- Neděle 31. července 2011 ve 20:31® osprey
šimík> Jak kdy a taky podle toho, jestli bys k němu tu nástrahu dostal a jak bys s ní zacházel.
- Neděle 31. července 2011 v 17:55® osprey
- Diskuze: Kaprařina
thundarr> Pěkná. Žádná zbytečná kila a hezká ocasní ploutev. Nemám moc v oblibě takové ty neforemné lysce, kterým visí břicho. Tohle je hezký kapr, nejspíš z přírodní vody.
- Neděle 31. července 2011 v 17:28® osprey
- Diskuze: Sumcařina
chosebaits> Spravedlnost je slepá a sumcovi do toho moc nechybí…
- Neděle 31. července 2011 v 17:28® osprey
- Diskuze: Muškaření
JHolc> Jo, jsou pěkné. Přemýšlel jsem, že by se to dalo udělat i sem, ale práce jak na kostele… Každopádně nosím to v hlavě – pro případ, že bych někdy nevěděl do čeho píchnout.

- Neděle 31. července 2011 v 16:52® osprey
- Diskuze: Sumcařina
chosebaits> Díky úžasnému boomu sumcařiny je patrná celá řada dokladů toho, že přeživší ryby jsou mnohem opatrnější.
- Sobota 30. července 2011 ve 21:41® osprey
dam> No, já ty kilometry nachodil tak dva, ale brodil jsem to naboso s foťákem na krku. Ale prut nebyl.
- Sobota 30. července 2011 ve 21:39® osprey
jižan> Nedokážu svoji budoucnost plánovat, ale udělám pro to všechno, aby to klaplo.
- Sobota 30. července 2011 ve 21:13® osprey
dam> Okolí je fantasticky fantastické. Počkej si na ten článeček

- Sobota 30. července 2011 ve 21:12® osprey
RuSaKsRo> V tvém případě je to jedno, v mém případě průhledný.

Ale žlutý mám na jednom navijáku taky. A taky hnědý a růžový.
- Sobota 30. července 2011 ve 13:51® osprey
P.M.> Nevím, jestli to ještě budeš číst. U toho Twina 3000 je s větší cívkou i větší řadič. Prostě předek navijáku je větší. Ty gramy navíc nejsou jen v cívce.
- Sobota 30. července 2011 ve 13:49® osprey
RuSaKsRo> S tím teleskopem odvláčíš, ale veselej z toho nebudeš. Prostě to normálně jde, ale když ti ho vyměním na chvilku za pěkný vláčecí prut, budeš se k němu vracet už jen se smutným povzdechem.
Ale i s takovými vidím lidi chytat.
- Sobota 30. července 2011 ve 13:47® osprey
dam> Na Belé jsem byl letos taky – hodinu a půl bez prutu. Vím, co je to za řeku, chtěl jsem fotky pro krátký článeček.
Podařilo se. Myslím, že jsem by níž.
- Pátek 29. července 2011 ve 14:02® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Alivio> To Osprey nedělá. Nenechává mokrý podběrák v autě a nejezdí autem do práce

- Pátek 29. července 2011 ve 14:00® osprey
mekvak> U nás už jich taky tolik není – nemají tu dost potravy, tak se courají v menších skupinkách. V JČ se těžiště jejich aktivity přesunulo poslední 2 roky na Lužnici, zbývá už jen Vltava pod ČB a je vymalováno.
- Pátek 29. července 2011 ve 12:38® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Opij se, spolykej u vody nějaké houby (čím divnější, tím lepší) a to by bylo, aby z tebe něco nevypadlo.
(Možná vypadne už u té řeky
)