Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 21. července 2011 v 16:20® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

skwor> Což normální letní povodeň by měla být v pohodě. Průšvih je, když to vlítne do polí – potěr tam z velké části zůstane. A letos jsme tu měli dobrý výtěr, nejlepší od roku 2003. Byla by těch rybiček škoda. Ale zatím to vypadá rozumně.

Čtvrtek 21. července 2011 v 16:18® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

stopař> Tentokrát je to v pořádku, barva dobrá. To jindy, v souvislosti s odlesňováním Šumavy, bývá rezavá jak močůvka (holt rašelina). Docela by mě zajímalo pH v těch chvílích. A vidím v tom důvod, proč se nám tu téměř nerozmnožuje parma.

Čtvrtek 21. července 2011 v 16:08® osprey
osprey

Mrakoš> Nemám, ale umím o tom krásně kecat:-D

Čtvrtek 21. července 2011 v 16:08® osprey
osprey

stopař> To jo, já mluvím v souvislosti s naším regionem. Na severu jste na tom daleko hůř. U nás je Otava zatím tak o půl metru hore a kalná je fest. Byl jsem se podívat.

Čtvrtek 21. července 2011 v 16:06® osprey
osprey

ladineks> Otava teď vykočila nahoru. Vem si pár rousnic.

Na srazu se přihlas, rád potkám kolegu Jihočecha.

Čtvrtek 21. července 2011 v 15:48® osprey
osprey

Black11> V knížkách se píše, že fazole jsou OK. Dej je rybám ochutnat a uvidíš. Na naše plky nedej, jsme tlupa teoretiků, kteří nevědí, co je dobré:-))

Anebo vědí – dobrá sranda je lepší než špatné fazole…

Čtvrtek 21. července 2011 v 15:47® osprey
osprey

ladineks> Ono i tady se nechá zachytat, ale jak mi ubývá času a to něco je stále méně zajímavé, tak se mi tam kolikrát ani nechce. Parmy jsou pryč, jak vypadá násaďák, to vím.

Jezdíval jsem zjara na Orlík, tam se taky ještě nechá něco chytit.

Čtvrtek 21. července 2011 v 15:19® osprey
osprey

ladineks> Nevím, bude to spíš jen takové rozmělnění a víc do detailů, ale feeder je pořád jen feeder, dnes jako tenkrát. Akorát tenkrát bylo tady v okolí snadnější něco pěkného chytit.

Čtvrtek 21. července 2011 v 15:05® osprey
osprey

Mrakoš> Zůstaň u smekáče, je to jednodušší, levnější a zcela funkční.

Čtvrtek 21. července 2011 v 15:03® osprey
osprey

stopař> U nás je normální větší voda. Hlavní příděl spadl víc směrem na západ, např. na Plzeňsku.

Čtvrtek 21. července 2011 v 15:02® osprey
osprey

peta128> Ona není v 10 m hloubce. Stojí ve sloupci. Větší štiky rády sledují hejna bílé ryby a vůbec se nedrží dna, břehů a překážek (v té době, kdy sledují ta hejna).

Čtvrtek 21. července 2011 v 15:00® osprey
osprey

ladineks> Skoro hotové, chybí mi nějaké fotky a ilustrace. Ale myslím si, že to bude pro spoustu lidí málo přínosný díl – ovšem považuju ho za nutný. Ostatně uvidíme. Myslím, že vyjde do 14 dnů.

Středa 20. července 2011 ve 23:34® osprey
osprey

línka> To zdanění houbařiny je provokace a nadsázka. To se ani nedá.

Středa 20. července 2011 ve 23:03® osprey
osprey

hering> To ti nezávidím, já komplet předělával barák kolem roku 2000. Ve vrcholné fázi jsme tomu říkávali Stalingrad.

Středa 20. července 2011 ve 22:59® osprey
osprey

Mrakoš> 50 – 100 g by šlo. Je už trochu umění ten prut vybrat, aby měl výkon a nebyl těžký. Pokud nepotřebuješ házet daleko, je lepší mít jen 240 cm.

Středa 20. července 2011 ve 21:19® osprey
osprey

Alivio> To bylo v zastoupení.

Ostatně všichni víme, že perlín se může maskovat za jakoukoli rybu. Co když se ale CeP může maskovat za jakéhokoli chytejáka. Mohl od těch potvor ostrobřichejch ledacos pochytit. :-D

Středa 20. července 2011 ve 21:17® osprey
osprey

Alivio> Pop má mít lanko – i úplně prachbídný Microwire na 3 kg stačí. Mě už se to stalo taky – taky jsem byl takovej optimista.

Neustále si říkám, že optimisti by se měli střílet a neustále se utvrzuju, že je to pravda. :-))

Středa 20. července 2011 ve 21:06® osprey
osprey

Fryw> Já našláp sumcovou plandu a kluk, co mi to vytrh z chodidla, nějak promách a jedním pohybem mi to zapích do holeně. Tam už jsem si to odoperoval sám. Tři díry v noze během deseti minut…

Středa 20. července 2011 ve 21:04® osprey
osprey

Prutos> Fotku nemám, je to takový drátěný klikyhák, jen do toho tu šňůru zamotáš. Otravuj mě s tím, budu to muset nafotit.

Středa 20. července 2011 ve 21:02® osprey
osprey

Alivio> Máš pravdu.

A potočákovi to přej. Mě to letos udělaly dvě štiky. Metrovka na severu a pětasedmdesátka tady. Stačilo se pro ně ohnout, ale holt nepočkaly…