Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 19. července 2011 v 16:57® osprey
osprey

mannice> A to já jo. Říční kapři a kamarád optimista… Bzzzzzzzzzzzz­zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz­zzz… Prd!

A copažeto? Moc široká řeka, křoví anebo se kamarádovi nechtělo běhat?

CeP> Mě ten Prutos nepřišel zas tak nenažranej. Asi proto, že mám doma dva klacky ve vývinu:-D

Úterý 19. července 2011 v 16:16® osprey
osprey

mannice> A pozítří bys umřel na otravu cholesterolem. Žádný takový. Budeš lovit malé dietní ryby, potřebujeme tě živého:-))

Úterý 19. července 2011 v 15:29® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

skwor> To je právě ono. Caldie by měla schroustat víc, i když i u ní existují méně povedené kusy. Viděl jsem minimálně jeden a ostatně i sethy to tu psal.

Proto jsem vždycky v těchhle diskuzích opatrný. Spousta cajku je v pohodě, ale nesmíš překročit úroveň zatížení, na kterou jsou stavěné.

Úterý 19. července 2011 v 15:16® osprey
osprey

rapppala> Všechno pravda, ale než tě člověk identifikuje v pod novým nickem, tak to chvilku trvá.

Beer.Beda> No, hádal bych kolem šesti stovek, ale jsou to takové ty velké obludy.

Úterý 19. července 2011 ve 14:31® osprey
osprey

skwor> Je otázka, co na tom Stradicu taháš a někdy i to, jak povedený máš kus. Podívej se třeba na velmi rozporuplné reference na Exage.

Úterý 19. července 2011 ve 14:21® osprey
osprey

rapppala> Jasný, myslím, že ses přesvědčil, že já s tím problémy nemám. Ale udrž si nějakou stálou identitu – když si rýpneš do někoho s fungl novou přezdívkou, tak leckdo za tím vidí jen někoho, kdo je tu novej a hned si vyskakuje.

Myslím, že jsi tady vydržel už dost dlouho, abys zapadl do sestavy a lidi si na sebe nakonec zvyknou a naučí se vzájemně respektovat.

Úterý 19. července 2011 ve 14:06® osprey
osprey

rapppala> Může si na tebe dovolovat – podle karty je starší:-))

I když víme své, že? :-D

Úterý 19. července 2011 v 11:33® osprey
osprey

kerob> Baví ho to. Ale spratek to podle mě není. Myslím, že psával (pod jinými přezdívkami) i konstruktivnější věci, ale asi už se mu nechce.:-))

Úterý 19. července 2011 v 10:33® osprey
osprey

mannice> Představ si tu hrůzu, že by ti dědeček našich vod během zdolávání zkolaboval a musel bys ho sníst:-))

Úterý 19. července 2011 v 9:21® osprey
osprey

skwor> Já si nemyslím, že kolega rapppala je ten, co tu dostal ban ani že jem u 24 let. V kartě má sice cosi, ale mezi řádky čtu úplně jiné věci.

Ale je pravda, že je tu s námi už dýl.

Úterý 19. července 2011 v 9:16® osprey
osprey

Butchi> Potřebuju čas, klid a tak. Nějak nic z toho nemůžu najít. Materiálu se mi za těch dvacet let nahromadilo dost.

Úterý 19. července 2011 v 9:13® osprey
osprey

billy717> Snímky zmenši na 800 bodů našíř a mělo by to jít. Rádi se koukneme.

K úlovkům gratuluji. Myslím, že jsi toho za prázdniny pochytal o dost víc než já. Ale zase jsem byl týden u vás na Slovensku.

Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 10:22:14 uživatelem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Pondělí 18. července 2011 ve 21:42® osprey
osprey

hecht> To je dobře, že Martin funguje. Už jsem se bál, že jsem u něj přes zimu málo utrácel:-))

Pondělí 18. července 2011 ve 21:15® osprey
osprey

Beer.Beda> Já nevím, byl jsem tam někdy v květnu a ještě to fungovalo. Zboží měl plný krám, i ty Believery tam visely.

Pondělí 18. července 2011 ve 21:13® osprey
osprey

Butchi> Zvaž si ten nabitý krmelec a v krámu pověs jen olovo. On by asi nikdo nebyl nadšený, kdybys mu klepal v krámu na zem futro:-))

DObré obchodníky se snažím podporovat, ale už dlouho jsem nikde nebyl. Nic nepotřebuju…

Pondělí 18. července 2011 ve 12:35® osprey
osprey

Beer.Beda> Obchod Martina Vaněčka, Písek, Roháčova ulice.

A pozor – nejsou levné a má spíš větší velikosti.

Pondělí 18. července 2011 ve 12:25® osprey
osprey

jirikun> To ti nikdo neřekne. Záleží to na spoustě věcí. Budeš muset chodit, hledat, dívat se a přemýšlet. Jediné, co ti doporučím, je brzo vstávat.

Pro zajímavost – nejvíc záběrů jsem měl na Orlíku při své úplně prnví návštěvě před 20 lety. Nikdy už jsem to nezopakoval.

Pondělí 18. července 2011 ve 12:20® osprey
osprey

mannice> Co je to elita, úspěch a podobné věci?

Jsou to relativní neměřitelné pojmy. Každý je vnímá jinak. Chvíli jsem zvažoval, že ti tady vypíšu své největší rybářské úspěchy (nejsou to úlovky), ale lidi by nepochopili a nemá smysl to sem psát. Je to moje věc.

Pondělí 18. července 2011 v 11:40® osprey
osprey

mannice> Tak si to užij a nech si poradit od někoho jiného.

Ať už se smajlíkem nebo bez.

Pondělí 18. července 2011 v 11:38® osprey
osprey

Butchi> Není problém, aby sis do obchodu vzal naviják s vlascem a olovo. Obchodník by to měl respektovat, protože tohle je výhoda kamenných obchodů a pokud ti nedovolí ten prut vyzkoušet, tak si ho klidně můžeš koupit na Internetu.

Dobrému obchodníkovi jsem ochotný dát vydělat i v případě, že bych to dokázal sehnat levněji – v ceně máš ty zkušenosti, informace a důvěru.