Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 18. června 2011 ve 13:39® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

toulovec> On existuje někdo podobnej jako ty? Já myslel, že vynikáš mírou originality:-))

Sobota 18. června 2011 ve 13:38® osprey
osprey

Nils Master> Štíhle není že byla hubená, ale že byla malá. A to z pohledu jerkování byla.

Sobota 18. června 2011 v 11:54® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Chlapi, kdo používáte takový ty krásný dlouhý grizzly srpky ze speciálně šlechtěných kohoutů, kupte si radši něco do zásoby. Možná je to kokotina, ale je riziko, že podraží nebo nebudou:-))

http://relax.lidovky.cz/…i0-/moda.asp?…

Sobota 18. června 2011 v 11:36® osprey
osprey

skwor> Nevadí mi, že nechytím. To je normálka. Vadí mi úbytek ryb, na který ještě ke všemu spousta lidí zareagovala tím, že přezbrojila na UL a loví pididravce, kteří by měli dostat šanci vyrůst.

Jestli si najdu čas, někam si zajedu a rybu chytím, v tom nevidím problém. Ale kdysi jsem mohl chytat pěkné ryby v nejbližším okolí a když jsem je nechytal, aspoň jsem je viděl.

A průser je, že svojí prací tohle všechno podporuju.

Jo – ten 9 cm okoun byl na 7 cm wobbler regulérně za tlamu. Žádná UL. Na tu bude čas v srpnu a listopadu.

Tento příspěvek byl editován 18.6.2011 12:38:19 uživatelem osprey.
Sobota 18. června 2011 v 11:10® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

billy717> Krmítko na průběžno a na háček kukuřici z konzervy nebo rohlík. Předšpičkového policajta. Kmen 20 návazec 16 nebo 18.

Sobota 18. června 2011 v 11:07® osprey
osprey

Scanix> Važ si toho, co máš. Zcela bez prdele.

Sobota 18. června 2011 v 11:05® osprey
osprey

Sander> Abys věděl, dal jsem ji. Skoro 45. A navrch okouna. Dobrých devět čísel. Seru na to.

Kdysi jsem měl čas chodit k vodě. Dnes ho nemám. Letím tam jak blbec a zase zpátky a doma se mi hromadí věci, které bych měl udělat.

Pátek 17. června 2011 v 16:21® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

regulus> Je mi jedno, jaký ti můj příspěvek přijde.

Můj momentální stav je, že se mi ani nechce k vodě. Nevím, co bych tam mezi tím davem šílenců dělal.

hraji> Netřeba chodit na jiný web, my tu ten příspěvek máme taky.

Tento příspěvek byl editován 17.6.2011 17:22:04 uživatelem osprey.
Pátek 17. června 2011 v 16:01® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.6. | Způsob lovu: Přívlač

Potřeboval jsem udělat jednu spešl fotku a tak jsem vyjel pod jeden oblíbený jez. Fotku jsem udělal a proházel to tam.

Zbytečná práce, už je to vybílené. Z jedním kamenem uprostřed řeky, kde je díra, o níž dav neví, se krčila poslední kudla kolem 40 cm. Vzala na první našlápnutí. Jinak ani okoun.

Večer dám druhý oblíbený jez, soukromě tipuju, že to bude druhá kudla. Když budu hodný, bude mít i 45. Nemám čas honit se rybami. Jedu tam na chvilku z čiré nostalgie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 16. června 2011 ve 20:08® osprey
    osprey
    Diskuze: Feeder

compaq> To záleží i na roční době a na tom, kolik teče vody. Na Jizeře jsem chytal jen mnohem výš, ale ono to platí obecně na většině vod.

Někde jsou parmy vidět buď jak se blýskají nebo jak skáčou. Pak je hledání snazší.

Čtvrtek 16. června 2011 v 19:35® osprey
    osprey

novaček> Feeder není těžký, ale je dobré aspoň umět chytat na prut s předšpičkovým policajtem a umět zdolávat ryby na slabším cajku.

Čtvrtek 16. června 2011 v 19:33® osprey
    osprey

majkyss> Nezlob se, stejně ti nějak přesněji neodpovím. Sám časem zjistíš, co je dobře. Jsou různé Rapaly, různé ryby a různé fleky. I osobní přístup každého rybáře je jiný.

Autem ti taky projedu tu samou zatáčku pětkrát a pokaždé jinak.

Tahej to ze všech stran, dívej se a mysli. Poznáš, co je dobře. Pokud ne, řeknou ti to ryby. A že to bude trvat? Rybář roste pomalu a je to tak dobře.

Čtvrtek 16. června 2011 v 19:29® osprey
    osprey
    Diskuze: Plavaná

hraji> Tam někde se bere můj odpor lovu velkých počtů malých ryb, čehož vrcholem je zavodění – vezírek ouklejí, procházka s jedničkou rotačkou, během níž se chytí deset štiček a míru nemá žádná, muškařská vycházka s desítkami tečkovaných rybek do 20 cm…

Já se tomu tvému příspěvku nedivím. Ono je to těžké, když připadá třetina štiky na chlapa, aby si každý něco pěkného chytil. Podmínky pro udělení povolenky jsou bebevolentní, každý kdo si ji zaplatil si chce zachytat…

Musím říct, že sám nevím kudy kam.

Čtvrtek 16. června 2011 v 19:23® osprey
    osprey
    Diskuze: Sumcařina

compaq> Zadej si heslo Believer. Jsou to americké wobblery, vím, že sumci se na ně chytají a dělá se to i ve velikosti, která do těch 30 cm nemá daleko. Přesně nevím.

Čtvrtek 16. června 2011 v 19:22® osprey
    osprey

majkyss> Když ona je ta otázka asi tak náročná na odpověď, jako kdyby ses zeptal: Jak rychle mám jezdit autem.

Čtvrtek 16. června 2011 v 19:21® osprey
    osprey
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.6. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Já měl zahájení pracovní a tak jsem si chytil jen jednoho okouna. Aspoň byl slušnej.

Pozitivum dne je, že jsem se ráno rozmlátil v suti – dva pruty v jedné ruce, dvě zrcadlovky v druhé, na zádech batoh. Pruty jsem stačil hodit na kraj vody, foťáky položit, tělo sesunout na zadek a ta levá noha, se kterou jsem už nestačil udělat vůbec nic, ta to naštěstí vydržela. Takže dobrý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Čtvrtek 16. června 2011 v 19:13® osprey
      osprey

majkyss> Po proudu, proti proudu, napříč… Jak kdy, jak kde, jak s čím, jak na kterou rybu.

Středa 15. června 2011 ve 22:28® osprey
      osprey

sonic> Já taky. Do postele.:-)

Středa 15. června 2011 ve 22:27® osprey
      osprey

billy717> Šanci máš. Teoretickou.

A vychovávat si konkurenci je sice ušlechtilé, ale člověk toho nakonec vždycky lituje:-)

Středa 15. června 2011 ve 22:25® osprey
      osprey

sus1> Včil na to koukám a vidět je ten Měsíc dobře. Akorát nevím, proč je ho jen čtvrtka, když podle kalendáře má být úplněk:-D