Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 15. června 2011 ve 20:11® osprey
osprey

jižan> Jo, snad to tak bude i se mnou.

A jinak – taky vím, kam jít, abych tam byl sám, ale obyčejně jsem tam opravdu sám. Ani ryby tam moc nepotkávám.

Úterý 14. června 2011 ve 20:57® osprey
osprey

cercer> Tři strašný kulatý ksichti hodně dole vpravo. Nápis žádný. Jest třeba kliknouti.

Úterý 14. června 2011 ve 20:56® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

jarysek> Jedna z posledních řek, kde to s původními rybami ještě trochu jde. Ale bojím se, že kormoráni už v JČ pomalu nemají kam jinam.

Úterý 14. června 2011 ve 20:39® osprey
osprey

cercer> Ten se smajlíkama dole.

Úterý 14. června 2011 ve 20:37® osprey
osprey

pepa-č> No né. Ještěže tak.:-))

Myslím, že tak dvě tři hoďky tomu dám.

Úterý 14. června 2011 ve 20:31® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

jarysek> Krásný. Tak si tam ty ryby hýčkej, ať je tam pořád máš. Zatím tam ještě jsou. Ještě loni jsem tam na nich taky byl.

Úterý 14. června 2011 ve 20:15® osprey
osprey

Noodling> No já to tady nechtěl tolik rozebírat, ale asi bych se tě osobkou zeptal, kde se dá na Otavě vyžížalit za jaro 16 sumců (ve velikosti hodné zmínky).

Úterý 14. června 2011 ve 20:05® osprey
osprey

skwor> Hezká holka je ozdobou každé společnosti – a platí to i pro ten náš spolek pochybných individuí.:-D

Úterý 14. června 2011 ve 20:04® osprey
osprey

Noodling> Nevím. Já vláčím, tam jsem ten trend nepozoroval.

Úterý 14. června 2011 v 19:46® osprey
osprey

Noodling> Neřeším. Já letos nemám ani tolik času, abych je stihl zdolat, i kdyby mi brali jeden za druhým.

Úterý 14. června 2011 v 19:41® osprey
osprey

deniska> Pokud jde o lehátko, tak každou nohu do plechovky s vodou. Léta používaná a osvědčená finta.

Úterý 14. června 2011 v 19:40® osprey
osprey

Prutos> Já jsem hlavičky pod 1 g definitoricky zavrhl. Občasné looserství mi nevadí. Ono tady u nás na ně není moc co chytat – a mušák mám.

Fak je, že když chce člověk nachytat víc než ostatní, tak je každá finta dobrá.

Tento příspěvek byl editován 14.6.2011 20:45:24 uživatelem osprey.
Úterý 14. června 2011 v 19:33® osprey
osprey

Sander> Tak možná myslím blbě. Proberem to až se někdy potkáme anebo vůbec, podle toho, co ti bude víc vyhovovat.:-)

Já se ve čtvrtek u vody taky nepřetrhnu, i když ze slušnosti se tam půjdu aspoň podívat.

Úterý 14. června 2011 v 19:26® osprey
osprey

Sander> Jestli je to tam, co si myslím, tak to opravdu není tak snadný. I když já to se žížalama prostě neumím…

Úterý 14. června 2011 v 19:22® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

rychlý franc> V pohodě, kolego. To je soukromák. Taková louže přecpaná rybama, kolem který vyrostlo luxusní ubytování a teď je potřeba sehnat klientelu.

Lovec nic neporušil – a taky nedokázal nic světoborného, když na plus mínus hektarové vodě dostal jednoho z několika místních sumců.

Úterý 14. června 2011 v 19:17® osprey
osprey

deniska> Myslím, že mravenci to vidí tak, že by se rádi zbavili toho bivaku, který si někdo postavil nad jejich velkoměstem.

Oni tam žijou, takže pravděpodobně jediný způsob jak se jich zbavit, je všechny je zabít. Anebo si postavit bivak jinde.

Já bohužel nedokážu posoudit jak velký představují problém, prozatím žiju bez bivaku.

Úterý 14. června 2011 v 16:23® osprey
osprey

PetrC> Což o to – proti tvému prutu ani slovo. Ale kdybys viděl, čemu tady ti chlapci říkají UL… No aby sis to představil, to jsou tak lehké pruty, že se s nimi házejí nástrahy, co ani cívku neroztočí. Prostě beznadějně nemultíkózní hyperjemné tyčky pro lov zooplanktonu na mikromrdky (Flip copyright),

Úterý 14. června 2011 v 15:18® osprey
osprey

kubas> Není zavádějící. Poctivých 50 – 70 g. Jak je psáno. To já mám doma Abu do 60 g a házím s ním 150 g vnadicí raketu a ještě by se mu mohlo přidat.

Úterý 14. června 2011 v 15:16® osprey
osprey

novaček> Vod, které nejsou revíry a přitom tam jsou ryby, už moc není. Budeš si holt muset tu povolenku někde koupit.

A s tím prutem to neřeš a chytej s tím, co máš.

Skoro všechny pruty jsou na kapry a nejmíň půlka na štiky. Jenže jde o to co a jak s nimi bude člověk dělat. Když jsem měl svůj první prut, chytal jsem s ním úplně všechno a dodneška mám někde teleskop, který má odchytáno od ouklejí po sumce a kaprů a štik nepočítaně.

Úterý 14. června 2011 v 15:11® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

GEERS CZ> Máte nádhernou zem, překrásné vody,určitě si u vás někdy zachytám, ale závodit… Proč?