Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 10. června 2011 v 18:11® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Butchi> Ono by se dalo dělat ledacos. Já už tu několikrát psal, že na něčem pracuju nevím, jestli je to to pravé, ale je to cílené na všechny tyhle problémy. Ale sotva stíhám svoji práci. Takže to zatím stojí.
- Pátek 10. června 2011 v 17:26® osprey
Butchi> A my se snažíme? Tady jde o to, že Zelení jsou politická strana. Ochranu přírody řeší celá řada organizací od rozumných až po ekoteroristy. Musel by sis vybrat partnery a jednat s nimi.
- Pátek 10. června 2011 v 16:35® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
kerob> Však ony firmy posledních dvacet let nedělaly nic jiného než že se snažily ty multíky „uživatelsky zpřátelštit“. Právě aby se to nemotalo, aby byly tolerantní vůči změně hmotnosti nástrahy nebo protivětru. Myslím, že i Abu to udělalo u nových vajíček ze série Revo.
Ale starý Ambassadeur se dělá co nejpodobnější původnímu letitému originálu, protože jsou na něj zvyklé statisíce lidí po celém světě. Vědí, jak se to chová a dokonce to vyžadují – PetrC je názornou ukázkou. Taky si všimni, jak se série Revo rozvíjí a kulaté multíky od Abu spíš stagnují. Mladí majitelé to vidí dost často stejně jako ty.
V mém případě by to tvé Quantum zastoupil Zillion, Abučka mám C3 a Rekord. Docela s tebou souhlasím, ale dokážu chytat s obojím. U Abu je při těch přechodech mezi nástrahami sem tam nějaká motanice, ale když ho mám chvíli v ruce, zvyknu si a je to OK.
- Pátek 10. června 2011 v 15:59® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Alov> Ano, v kaprařině jsem totální amatér. Nemám tripod, kaprový prut ani naviják a prvního kapra na boilies (někdy v roce 1994 jsem si koupil deset kuliček za korunu kus) jsem chytil na plavačku a sežral.
S tím jsem mezi kapraři totálně odvařený a proto se teď zdokonaluju v muškaření.

- Pátek 10. června 2011 ve 14:50® osprey
PetrC> Já jsem zjistil, že když tahám v brakický vodě 100 g krávu, tak je na to C3 dobrej dost. A cokoli lepšího není ani o tolik lepší jako dražší.
- Pátek 10. června 2011 ve 14:47® osprey
Radek M.> Protože rybařina je vždycky až na posledním místě. Na předposledním je pak ochrana přírody…
- Pátek 10. června 2011 ve 14:21® osprey
- Diskuze: Sumcařina
sonic> Co by nepřišel, vyžaduje to ovšem vklad v podobě prutohodin

- Pátek 10. června 2011 ve 14:20® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
hering> Hezké fotečky. Já z těch svých navařím články.
- Pátek 10. června 2011 ve 14:16® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Pukličák> Na to není žádný návod. Krmíš podle toho, jaká je aktivita ryb, jak moc krmí sousedi a tak.
Když nemůžeš mít bójku, házej to tam kobrou a používej PVA pytlíky. Budeš mít nějaký rozptyl, ale on si to ten kapr najde. Pokud si jedeš zachytat a ne tam něco vyhrát, tak je to úplně v pohodě.
Já když jsem byl naposledy na soukromáku, házel jsem boilieskoule rukou po jedné. Aspoň jsem měl co dělat.
- Pátek 10. června 2011 ve 14:13® osprey
- Diskuze: Muškaření
billy717> Jo, pochopil jsi to dobře. Chce to delěí měkčí prut. Adrenalin je v tom, že se k té rybě musíš dostat.
A jinak kluci, co ti tu popisují ty výhody muškařiny, mají totální pravdu.
Já už začínám chytat na mouchu i štiky. Když už jsou to jen kudly do 60 cm, tak alespoň na ten muškařský cajk je to chytání zase o level výš.
- Pátek 10. června 2011 ve 14:09® osprey
kerob> Já měl v ruce i celý Norstream.

Ale nějak mi ta délka a gramáž toho prutu nesedly.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:40® osprey
billy717> Jo, to by tě mohlo i bavit. Já tak chytával tlouště (jalec hlavatý) a jak se k nim musíš plížit, tak je to docela zábava.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:30® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
džigit> To je ono, tak to u nás v Čechách chodí. Místo aby měli se sousedem dvě zabijačky.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 13:09® osprey
kerob> Já už jsem si zvyknul. A okolí si taky zvykne.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 13:08® osprey
billy717> Večer si je zmapuj a dojdi na ně ráno…
A věř, že bublina je spíš na lov s rohlíkem. Každý pravověrný muškař se na ni dívá skrz prsty. U nás je místy na P vodě i zakázaná. Suchou mouchu je třeba na hladinu posadit, musí se nést, musí to mít styl a ne, že tam spadne koule s uvázanou mouchou.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:57® osprey
Noodling> Když já nechci být jako Jakub…
Ne, zabrousil jsme do pitomostí. Původně jsem chtěl jen přesvědčit suse, že jeho titul černé ovce, který jsem mu kdysi udělil, je v podstatě čestná funkce, na kterou by měl být hrdý. A já myslím, že i je.

- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:37® osprey
inspo> Jasně. Stavěl bych barák o dva roky dýl. Fakt jsou to jen priority.
Já si nestěžuju. Platí heslo „voják se stará, voják má.“ Ale musí se starat.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:14® osprey
inspo> Jasně. Barák jsme stavěli sami deset let, dalších deset let ještě budu splácet dluhy a zatímco kdejaký omnáctiletý ocas dostane auto za to, že udělá tu směšnou zkoušku, které se nevím proč říká maturita, tak já si mohl dovolit auto ve čtyřiceti. Celej život dělám, tak někde to musí být vidět.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 12:01® osprey
Bigpista> A proč bych to tajil. Mám barák a ve čtyřiceti jsem si koupil auto (první v životě). Tak se kurňa mám dobře, ne?

- Čtvrtek 9. června 2011 v 10:56® osprey
sus1> No v práci bys musel na dobrej skutek použít násadu od lopaty a to nesmíš…
Tady už se ti pár dobrých skutků povedlo a lepší černou ovci bychom ani nesehnali. Tak na to buď hrdý. Oni se ti ostatní k nějakému titulu taky dopracujou.

Já se třeba dopracoval u nás ve vsi k titulu obecního zmrda. Nechodím do práce a mám se dobře.