Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 8. června 2011 v 18:22® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
PetrC> Norstreamy jsem držel dva. Není to špatné, ale do euforie taky daleko.
Nejvíc si tuhle značku chválí závodníci. No a já nezávodím…
Jo a jeden prut značky Perfect vlastním. Napsáno to na něm je. Je perfect-ní. Teda jak na co
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 19:23:48 uživatelem osprey.
- Středa 8. června 2011 v 18:18® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Jestli myslíš tu věc s tím bleskem, já tam žádnej prut neměl. Byl jsem tam jen na kole s foťákem, mám to 3 minuty od domova.
Šla bouřka, tak jsem vypnul comp a nemaje co na práci, jel jsem fotit. Pár fotek navíc je ve fotootázce.
- Středa 8. června 2011 ve 13:26® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: nedávno | Způsob lovu: Klasická položená
Takový malý sestřih ze dvou bouřkových večerů – chvilka u vody s prutem a chvilka s foťákem. Ani nevím, kdy do toho stromu uhodilo – tak si tak fotím a najednou strom hoří…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2011 ve 23:52® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: asi 5.6. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Byl jsem se na chvilku podívat, jestli u nás nevymřely ostroretky. Zdá se, že zatím ne.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2011 ve 23:04® osprey
Scanix> Myslím, že hecht to ví. Já tam letos chtěl, ale už jsem rozhodnutý to nedat. Velkého duháka mám, co nemám je čas.
- Pondělí 6. června 2011 v 19:24® osprey
spike> Díky, díky…

- Pondělí 6. června 2011 v 19:09® osprey
RM> Mimochodem, opravdu pěkný potočák. Já bych pro takového musel na Vltavu a asi by mi to dalo dost práce. Při jedné návštěvě ročně bych to viděl, že tak do 15 let chytím podobného.
Ale duháky nám letos vysadili velké…
- Pondělí 6. června 2011 v 19:05® osprey
- Diskuze: Praha a okolí
Jenca> I s tím se dá chytat. Opravdu jde o to, co bys rád lovil. Tohle je kaprařský cajk. Velké krmelce, masivnější zakrmování, boilies a pelety. K tomu můžeš občas lovit na rousnici nebo štiky na kačenu.
Pokud bys chtěl zjemňovat, osahej si co nejvíc prutů někde v obchodě.
- Pondělí 6. června 2011 v 19:02® osprey
RM> Řasa neřasa – buď to vezme i ve sloupci a když ne, musíš tak jako tak dolů. Stokrát to vytáhneš s bordelem a po sto prvé s rybou.
Dneska chytá největší ryby ten, kdo nejde s davem, nepospíchá a ví, že každá věc má svůj čas. Pepa-č mi to každoročně dokazuje. I já si to občas dokazuju.
- Pondělí 6. června 2011 v 18:45® osprey
- Diskuze: Muškaření
Gratulace všem muškařům. Jak se zdá, jste zase jednou nejlepší v Evropě.
http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 01:36:33 uživatelem osprey. - Pondělí 6. června 2011 v 18:36® osprey
- Diskuze: Plavaná
Bigpista> Ještě Dragon Destiny. Jestli je na tom podobný materiál jako na vláčácích téhle řady, mohl by to být hodně příjemný prut.
Podíval bych se i po nějakých Colmicech a Milech nebo i Sensas dělá (nechává si dělat) docela slušné proutky.
- Pondělí 6. června 2011 v 18:31® osprey
RM> Krásný komentář. Samozřejmě – tohle je nejcennější ryba, jakou můžeš chytit. Snad ještě cennější by bylo, kdybys ho dal podruhé, až bude mít 65 cm.
No a ty různé škobrtance se docilují vedením nástrahy u dna a neustálými nepravidelnými pohyby špičky prutu.
A je to náročné na koncentraci. Když mi není gut nebo mi něco vrtá v hlavě, tahám nástrahy jen tak mechanicky a podle toho to pak vypadá.
- Pondělí 6. června 2011 v 18:27® osprey
1Mara> Hm, bývalo to veselejší. Dnes si jen říkám: kurva, už zase…
Ale zítra si dám dárek. Pojedu na ryby.
- Pondělí 6. června 2011 v 18:26® osprey
- Diskuze: Feeder
Angle face> Parmu není těžké chytit, pokud je někde hojná. Ale je těžké ji chytit tam, kde už skoro není, což je třeba případ mnoha jihočeských revírů. Loni jsem měl jednu a vidět ji jen skočit, to je u nás malý zázrak.
Tak si važ, že je tam ještě máte.
- Pondělí 6. června 2011 v 18:11® osprey
skwor> Díky.
- Neděle 5. června 2011 ve 14:40® osprey
mvincik> Tak ji vytáhneš a nahodíš znova, ne? A pokud se to děje pořád, tak vyměníš nástrahu.
On třeba celý lov na Alandech je o tom tahat ryby a ne bordel.
- Neděle 5. června 2011 ve 14:37® osprey
timbab> Já sekám trávu kvůli senu. Takže sad dvakrát a dvůr se zahradou třikrát ročně. V sadu mám teď trávu po bradu – tam bys nenašel psa, natož rousnici.
Tento příspěvek byl editován 5.6.2011 15:38:45 uživatelem osprey. - Neděle 5. června 2011 ve 14:11® osprey
mvincik> Nemám. Děláš co umíš. V čisté vodě to můžeš zkusit tahat výš – pstruh se pro to dokáže zvednout. Když chce.
- Neděle 5. června 2011 ve 14:10® osprey
timbab> To bych tady těžko sesbíral (všude je tráva) a taky bych to neužil. S tou první várkou jsem byl u vody dvakrát (a to mě HaD vysloveně požádal o něco jako průzkum bojem, jinak bych se ani nevykopal) a chytil jednoho kapra. Vzhledem k tomu, že potřebuju do archivu fotky úhoře, tak to ještě do zahájení zkusím.
- Neděle 5. června 2011 ve 13:59® osprey
timbab> Rousnic já mám vždycky málo – většinou je nasbírám a ani je nedonesu k vodě. Nebo u nás není výjimkou, že za večer nedostaneš záběr. Mít jich doma dvacet, to už je u mě výkon – a málo která zhyne rybou – pokud jo, většínou je to tloušť do 30 cm. Možná je tu málo ryb, možná to neumím a taky toho času tomu moc nevěnuju.