Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 8. června 2011 v 18:22® osprey
osprey

PetrC> Norstreamy jsem držel dva. Není to špatné, ale do euforie taky daleko.

Nejvíc si tuhle značku chválí závodníci. No a já nezávodím…

Jo a jeden prut značky Perfect vlastním. Napsáno to na něm je. Je perfect-ní. Teda jak na co:-D

Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 19:23:48 uživatelem osprey.
Středa 8. června 2011 v 18:18® osprey
osprey

mannice> Jestli myslíš tu věc s tím bleskem, já tam žádnej prut neměl. Byl jsem tam jen na kole s foťákem, mám to 3 minuty od domova.

Šla bouřka, tak jsem vypnul comp a nemaje co na práci, jel jsem fotit. Pár fotek navíc je ve fotootázce.

Středa 8. června 2011 ve 13:26® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: nedávno | Způsob lovu: Klasická položená

Takový malý sestřih ze dvou bouřkových večerů – chvilka u vody s prutem a chvilka s foťákem. Ani nevím, kdy do toho stromu uhodilo – tak si tak fotím a najednou strom hoří…

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42945.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42947.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 7. června 2011 ve 23:52® osprey
    osprey
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: asi 5.6. 2011 | Způsob lovu: Feeder

Byl jsem se na chvilku podívat, jestli u nás nevymřely ostroretky. Zdá se, že zatím ne.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42943.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42944.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Úterý 7. června 2011 ve 23:04® osprey
      osprey

Scanix> Myslím, že hecht to ví. Já tam letos chtěl, ale už jsem rozhodnutý to nedat. Velkého duháka mám, co nemám je čas.

Pondělí 6. června 2011 v 19:24® osprey
      osprey

spike> Díky, díky… :-))

Pondělí 6. června 2011 v 19:09® osprey
      osprey

RM> Mimochodem, opravdu pěkný potočák. Já bych pro takového musel na Vltavu a asi by mi to dalo dost práce. Při jedné návštěvě ročně bych to viděl, že tak do 15 let chytím podobného.

Ale duháky nám letos vysadili velké…

Pondělí 6. června 2011 v 19:05® osprey
      osprey

Jenca> I s tím se dá chytat. Opravdu jde o to, co bys rád lovil. Tohle je kaprařský cajk. Velké krmelce, masivnější zakrmování, boilies a pelety. K tomu můžeš občas lovit na rousnici nebo štiky na kačenu.

Pokud bys chtěl zjemňovat, osahej si co nejvíc prutů někde v obchodě.

Pondělí 6. června 2011 v 19:02® osprey
      osprey

RM> Řasa neřasa – buď to vezme i ve sloupci a když ne, musíš tak jako tak dolů. Stokrát to vytáhneš s bordelem a po sto prvé s rybou.

Dneska chytá největší ryby ten, kdo nejde s davem, nepospíchá a ví, že každá věc má svůj čas. Pepa-č mi to každoročně dokazuje. I já si to občas dokazuju.

Pondělí 6. června 2011 v 18:45® osprey
      osprey
      Diskuze: Muškaření

Gratulace všem muškařům. Jak se zdá, jste zase jednou nejlepší v Evropě.

http://budejovice.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 01:36:33 uživatelem osprey.
      Pondělí 6. června 2011 v 18:36® osprey
      osprey
      Diskuze: Plavaná

Bigpista> Ještě Dragon Destiny. Jestli je na tom podobný materiál jako na vláčácích téhle řady, mohl by to být hodně příjemný prut.

Podíval bych se i po nějakých Colmicech a Milech nebo i Sensas dělá (nechává si dělat) docela slušné proutky.

Pondělí 6. června 2011 v 18:31® osprey
      osprey

RM> Krásný komentář. Samozřejmě – tohle je nejcennější ryba, jakou můžeš chytit. Snad ještě cennější by bylo, kdybys ho dal podruhé, až bude mít 65 cm.

No a ty různé škobrtance se docilují vedením nástrahy u dna a neustálými nepravidelnými pohyby špičky prutu.

A je to náročné na koncentraci. Když mi není gut nebo mi něco vrtá v hlavě, tahám nástrahy jen tak mechanicky a podle toho to pak vypadá.

Pondělí 6. června 2011 v 18:27® osprey
      osprey

1Mara> Hm, bývalo to veselejší. Dnes si jen říkám: kurva, už zase…

Ale zítra si dám dárek. Pojedu na ryby.

Pondělí 6. června 2011 v 18:26® osprey
      osprey
      Diskuze: Feeder

Angle face> Parmu není těžké chytit, pokud je někde hojná. Ale je těžké ji chytit tam, kde už skoro není, což je třeba případ mnoha jihočeských revírů. Loni jsem měl jednu a vidět ji jen skočit, to je u nás malý zázrak.

Tak si važ, že je tam ještě máte.

Pondělí 6. června 2011 v 18:11® osprey
      osprey

skwor> Díky.

Neděle 5. června 2011 ve 14:40® osprey
      osprey

mvincik> Tak ji vytáhneš a nahodíš znova, ne? A pokud se to děje pořád, tak vyměníš nástrahu.

On třeba celý lov na Alandech je o tom tahat ryby a ne bordel.

Neděle 5. června 2011 ve 14:37® osprey
      osprey

timbab> Já sekám trávu kvůli senu. Takže sad dvakrát a dvůr se zahradou třikrát ročně. V sadu mám teď trávu po bradu – tam bys nenašel psa, natož rousnici.

Tento příspěvek byl editován 5.6.2011 15:38:45 uživatelem osprey.
      Neděle 5. června 2011 ve 14:11® osprey
      osprey

mvincik> Nemám. Děláš co umíš. V čisté vodě to můžeš zkusit tahat výš – pstruh se pro to dokáže zvednout. Když chce.

Neděle 5. června 2011 ve 14:10® osprey
      osprey

timbab> To bych tady těžko sesbíral (všude je tráva) a taky bych to neužil. S tou první várkou jsem byl u vody dvakrát (a to mě HaD vysloveně požádal o něco jako průzkum bojem, jinak bych se ani nevykopal) a chytil jednoho kapra. Vzhledem k tomu, že potřebuju do archivu fotky úhoře, tak to ještě do zahájení zkusím.

Neděle 5. června 2011 ve 13:59® osprey
      osprey

timbab> Rousnic já mám vždycky málo – většinou je nasbírám a ani je nedonesu k vodě. Nebo u nás není výjimkou, že za večer nedostaneš záběr. Mít jich doma dvacet, to už je u mě výkon – a málo která zhyne rybou – pokud jo, většínou je to tloušť do 30 cm. Možná je tu málo ryb, možná to neumím a taky toho času tomu moc nevěnuju.