Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 8. května 2011 ve 20:44® osprey
osprey

Sander> Nemám. Ani si nevybavuju jak vypadala.

Navíc jak mě znáš, já tasím woba jen když mi tečkovaní nechtějí sežrat gumu. Letos jsem s ním vláčel asi dvacet minut na stojáku. Nechtěli gumu a woba taky ne…

Neděle 8. května 2011 ve 20:40® osprey
osprey

Prutos> Po desáté musím být v Brně, do tmy u našich. Víc naprosto nevím a netuším. Můj život už dávno nemá pravidla ani pevný řád. Je mi líto…

Neděle 8. května 2011 ve 20:39® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

lubo OV> Mě to taky hlava nebere, ale od roku asi 1995 je to furt stejné – tenkrát to začalo šňůrou Corastrong 0.08 mm a parmami.

Je mi líto, ale neznám návazcový materiál, se kterým bych u nás na řece ztratil tolik velkých ryb, než je tenká pletenka. U nás chytám kapry s kombinací 0.20 mm kmen a 0.18 mm návazec. Samozřejmě vlasec.

V TV jsem se viděl někdy v půl jedné ráno na Internetu. Těch 13 kg co mám navíc je sakra vidět.

Neděle 8. května 2011 ve 20:34® osprey
osprey

Prutos> Gratulace k záběru, kondolence k prohře. Osmnáctka je na ty fakt velké málo. Už jsem se o tom přesvědčil třikrát. Bojuješ, bojuješ a ona ten šutr nakonec stejně potká…

Sobota 7. května 2011 ve 22:09® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Přívlač

To jsem tak někdy v týdnu k večeru chytil pstruha. A to je skoro všechno, čím bych se mohl za tu dobu chlubit:-))

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42315.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42316.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 7. května 2011 v 19:20® osprey
    osprey
    Diskuze: Muškaření

1Mara> Kromě možnosti ho koupit někde v obchodě je tu možnost obrat o něj nějakou tu kačenu. Já loni našel jednu přejetou a hned jsem ji odrbal…

Sobota 7. května 2011 v 19:18® osprey
    osprey

Prichy> Ano jsem suterén. Miluju sklepní místnosti, zvlášť pokud jsou v nich zásoby jídla a pití:-))

Sobota 7. května 2011 v 19:17® osprey
    osprey

Sander> Není to dobrý. Asi je ta voda v USA. Na Mississippi mají největší povodně za několik desítek let.

Sobota 7. května 2011 v 18:36® osprey
    osprey
    Diskuze: Feeder

lubo OV> Nevím. Kdykoli chytám na řece s návazcem z tenké pletenky (a nemusí to být zrovně 0.04 mm), je to problém. Loni desítka Daiwa – dá se na ní tahat loď s dvěma lidma, ale kapra jsem utrhl během dvaceti vteřin (a nebyl to žádný brutální boj, zrovna jsem mu chtěl tu bezdu ještě utáhnout). Takže následoval kajícný návrat k návazci z vlasce.

Sobota 7. května 2011 v 18:32® osprey
    osprey

Prichy> Já ti to odkonzultuju od klávesnice. Je třeba zaostřit na hlavu ryby, ne na ty kopce vzadu. Jinak by to šlo:-))

Pátek 6. května 2011 v 19:29® osprey
    osprey

skwor> Jo, zvládá. Já mám ještě půjčeného Reno Killera, ten to taky zvládá.

Jak říkám – po návratu budeme moudřejší. U nás jsem vytáhl velké štiky na čemkoli, na co se pověsily. Jen ta úplně největší mi sprostě spadla chvilku po záseku.

Ovšem metr jsem přelezl jen tak tak, takže co dokáže nevybouřená stodvacítka, to jsem ještě nezkusil. Uvidíme, jestli to někdy uvidím:-)

Mizím.

Pátek 6. května 2011 v 19:25® osprey
    osprey

skwor> To víš, tady se ctí tradice a to tak, že fest.

Já mám pro dnešek odkecáno. Teď mě čeká výtvarná dvouhodinovka.

Pátek 6. května 2011 v 19:23® osprey
    osprey

skwor> Nepřežeň to, vybírej podle nástrah.

Já jsem zvědav, bereme teď s Prutosem celkem dost prutů, rád bych zjistil, co nám bude nejvíc pasovat. Black Stream je ve výběru taky.

Pátek 6. května 2011 v 19:18® osprey
    osprey
    Diskuze: Sumcařina

Fishing Team Romeo> Četl jsem, že když skočí do lodi velký tarpon, tak posádka skáče ven. Prý může i zlomit nohu o bort.

Každopádně mě zatím jen dvakrát pokousala štika – myslím schválně. Pořezané prsty jsem měl mockrát.

A pokud jde o ta videa s tolstolobiky, zadej si do googlu „asian carp“, ono se jich pár najde. Hezky se na to kouká, ale když si pak člověk uvědomí, že 95% toho, co v té vodě plave, jsou tyhle nepůvodní potvory, tak je to vlastně smutné.

Pátek 6. května 2011 v 19:10® osprey
    osprey

Prichy> Tak nevím, kdo z vás dvou se směje víc. Cos tomu sumci nakecal? :-)

Pátek 6. května 2011 v 19:09® osprey
    osprey

skwor> Pokud je dad s Obamovo dcerou, je to rovněž důvod k akci.:-)

Pátek 6. května 2011 v 19:08® osprey
    osprey

macek2> Teď se snaží nepustit ten druh do Velkých jezer. Elektrické zábrany, trávení a já nevím, co ještě. Drží se jen tak tak.

Oni tam moc velcí nevyrostou – v tom počtu nemají co žrát. A původní druhy živoří někde na okraji. Divil jsem se, že to nikdo nejí, ale nějak tam tahle ryba nefrčí. Prý by snad byl zájem v Číně, ale asi je to daleko.

Pátek 6. května 2011 v 19:05® osprey
    osprey

Sander> Taky po něm šli jak diví. Kdoví, jestli v tom zakukleným komandu nebyl Kuba Vágner? :-)

Pátek 6. května 2011 v 18:51® osprey
    osprey

macek2> Hupni si ještě do videí, dal jsem tam ještě lepší fackovačku. Jak se zdá, dá se to ustát i s úsměvem – byť poněkud unaveným:-)

Pátek 6. května 2011 v 18:50® osprey
    osprey

Sander> Čudlaři jsme všichni. Velká ryba je třeba tuňák nebo tarpon.

Ale i ta čudlařina je fajn.