Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 6. května 2011 v 18:23® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Fishing Team Romeo> Tolstolobici ve Spojených státech. Tam je to hotová pohroma. Těchhle videí jsou kvanta. Liší se jen tím, kolik toho do těch lodí napadá. A někteří borci už si tam dali na lodě ochranné sítě. Ona to není prdel dostat ve čtyřiceti za hodinu desetikilovým tolstojem:-)

Pátek 6. května 2011 v 18:20® osprey
osprey

Sander> No oni čudlaři docela jsou, hlavně když jde o to něco sežrat, ale prut do 14 g není zas taková niť. Do kolika, že je ten tvůj třímetrový Skelouš? :-D

Pátek 6. května 2011 v 16:18® osprey
osprey

skwor> Napřed sud vypiješ a pak si do něj naložíš slanečky.

Ale dost slovních hříček, někdo by to mohl nepochopit:-)

Každopádně zrovna v gramáži do 14 g mají Draci nabito. Od Golden Rivera až po posledního Teama, samé slušné klacky. Ať si říká kdo chce co chce.

Pátek 6. května 2011 v 16:11® osprey
osprey

skwor> Když jde o sud, tak není co řešit, to i teamový duch jde stranou:-D

Pátek 6. května 2011 v 16:07® osprey
osprey

Lounak> Já myslím, že jsou ještě na e-shopu. Nespoléhal bych moc na to, že se budou lidi těchhle klacků zbavovat. I když sem tam se někdo najde.

Čtvrtek 5. května 2011 ve 23:18® osprey
osprey

CeP> Díky za nabídku. Zatím to běží a není to jediný kus hardwaru u nás doma.

Čtvrtek 5. května 2011 ve 21:50® osprey
osprey

loutkar> Úseky pod hlubšími přehradami bývají dost chudé na ryby a studené. Po povodních se do nich ale vyplachují ryby z těch přehrad, takže tu a tam je obsádka zajímavá. Většinou se to ale rychle vybije.

Čtvrtek 5. května 2011 ve 21:47® osprey
osprey

pompak> To nejde říct takhle jednoduše. Je to flek od fleku, záleží na období, na počasí, na tom jak velkého sumce chceš (na velkého bude asi lepší ta ryba).

Čtvrtek 5. května 2011 ve 21:45® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

b.gun> To je smutné. Ale oni tam dost sypou. Není to klasický soukromák.

Žena má na tuhle vodu nostalgické vzpomínky – jezdila tam na skautský tábor. Už několik let řešíme, že se tam podíváme. Jsem zvědav, jak dlouho nám to ještě bude trvat.

Čtvrtek 5. května 2011 ve 21:05® osprey
osprey

Jendys> Ale tam mají pěkné kapry. Když jsi dal dotaz do kaprařiny, čekal bych, že tě budou zajímat. Já si z nich dělám trochu legraci, pro mě je kapr jeden rybí druh z mnoha. Pěkný, velký, bojovný, ale nijak na něm neujíždím.

Je tam dost ryb od 60 cm nahoru, určitě jsou tam i ryby přes 15 kg.

Další pěkná voda je Nový Kanclíř, jenom je trochu drahá – k vidění v aktuálním videu. Třeba tam potkáš R. Hrušínského, je to jeho oblíbená destinace.

Čtvrtek 5. května 2011 ve 20:56® osprey
osprey

spike> Samozřejmě. Základní hodnoty, které zdroj generuje, jsou 3, 5 a 12 V. Asi i další.

Teď jsem tomu dal zátěžový test a drží to. Dost se mi ulevilo, mám rozdělaných mraky věcí.

Čtvrtek 5. května 2011 v 18:45® osprey
osprey

spike> Třeba 8 V místo 12 V. Ale čert tomu čidlu někde na základní desce věř.

Každopádně teď to zatím běží.

Čtvrtek 5. května 2011 v 18:35® osprey
osprey

Sander> Nemyslím, že je úplně v háji, ale při hledání objektivních problémů jsme naměřili nízké napětí. Prostě tam něco blbne. Čert to vzal.

Čtvrtek 5. května 2011 v 18:13® osprey
osprey

Sander> No, já mezi tím, jak ty disky různě nabíhaly, zachraňoval data a pak se pokusil udělat aspoň nějakou práci.

Celý problém začal tím, že se mi počítač každou půlhodinu bez varování vypnul. Takže se hledalo, zkoušelo, měnilo,…

Čtvrtek 5. května 2011 v 18:11® osprey
osprey

hrdobec> Děkuji za asistenci. :-))

Čtvrtek 5. května 2011 v 18:09® osprey
osprey

Jendys> Strávil jsem tam dva dny. Mají tam kapři:-))

Čtvrtek 5. května 2011 v 18:08® osprey
osprey

billy717> Nástraha se vodí, netahá. A vodí se rybě před očima.

A každá nástraha se vodí tak, aby dělala to, co má.

Osobně jsem přesvědčen, že používáš předimenzovaný cajk a prostě to jen taháš.

Čtvrtek 5. května 2011 v 18:05® osprey
osprey

inspo> Nebude. Osprey dneska akorát odvařil zdroj na počítači.

Naštěstí byl doma ještě jeden a k tomu starší syn, který svedl boj s tou potvorou, která po výměně zdroje odmítala najít vlastní harddisky…

Hektickej den, práce žádná, ryby žádný:-(

Středa 4. května 2011 ve 21:15® osprey
osprey

Pepa z depa> Pokoj od čeho? Je tak snadné tenhle server ignorovat. Pokud ti něčím vadí a nedá se to řešit konstruktivní kritikou, tak na něj prostě hoď bobek.

Středa 4. května 2011 ve 21:02® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

mannice> I tady byla ryba po tom ochlazení hodně líná. Měl jsem cestu k HaDovi a zpátky jsem se stavil prubnout jeden půjčený feeder.

Na nějakých 11 ryb jsem se dost nadřel a musel jsem použít montáž, kterou jsem zatím nikdy nepoužil. Znám ji už několik let, ale jaksi nebylo třeba. Ono by to asi šlo i bez ní, ale nějak jsem to v té rychlosti nedokázal vymyslet.