Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 6. května 2011 v 18:23® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Fishing Team Romeo> Tolstolobici ve Spojených státech. Tam je to hotová pohroma. Těchhle videí jsou kvanta. Liší se jen tím, kolik toho do těch lodí napadá. A někteří borci už si tam dali na lodě ochranné sítě. Ona to není prdel dostat ve čtyřiceti za hodinu desetikilovým tolstojem

- Pátek 6. května 2011 v 18:20® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Sander> No oni čudlaři docela jsou, hlavně když jde o to něco sežrat, ale prut do 14 g není zas taková niť. Do kolika, že je ten tvůj třímetrový Skelouš?

- Pátek 6. května 2011 v 16:18® osprey
skwor> Napřed sud vypiješ a pak si do něj naložíš slanečky.
Ale dost slovních hříček, někdo by to mohl nepochopit

Každopádně zrovna v gramáži do 14 g mají Draci nabito. Od Golden Rivera až po posledního Teama, samé slušné klacky. Ať si říká kdo chce co chce.
- Pátek 6. května 2011 v 16:11® osprey
skwor> Když jde o sud, tak není co řešit, to i teamový duch jde stranou

- Pátek 6. května 2011 v 16:07® osprey
Lounak> Já myslím, že jsou ještě na e-shopu. Nespoléhal bych moc na to, že se budou lidi těchhle klacků zbavovat. I když sem tam se někdo najde.
- Čtvrtek 5. května 2011 ve 23:18® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
CeP> Díky za nabídku. Zatím to běží a není to jediný kus hardwaru u nás doma.
- Čtvrtek 5. května 2011 ve 21:50® osprey
- Diskuze: Plzeň a okolí
loutkar> Úseky pod hlubšími přehradami bývají dost chudé na ryby a studené. Po povodních se do nich ale vyplachují ryby z těch přehrad, takže tu a tam je obsádka zajímavá. Většinou se to ale rychle vybije.
- Čtvrtek 5. května 2011 ve 21:47® osprey
pompak> To nejde říct takhle jednoduše. Je to flek od fleku, záleží na období, na počasí, na tom jak velkého sumce chceš (na velkého bude asi lepší ta ryba).
- Čtvrtek 5. května 2011 ve 21:45® osprey
- Diskuze: Kaprařina
b.gun> To je smutné. Ale oni tam dost sypou. Není to klasický soukromák.
Žena má na tuhle vodu nostalgické vzpomínky – jezdila tam na skautský tábor. Už několik let řešíme, že se tam podíváme. Jsem zvědav, jak dlouho nám to ještě bude trvat.
- Čtvrtek 5. května 2011 ve 21:05® osprey
Jendys> Ale tam mají pěkné kapry. Když jsi dal dotaz do kaprařiny, čekal bych, že tě budou zajímat. Já si z nich dělám trochu legraci, pro mě je kapr jeden rybí druh z mnoha. Pěkný, velký, bojovný, ale nijak na něm neujíždím.
Je tam dost ryb od 60 cm nahoru, určitě jsou tam i ryby přes 15 kg.
Další pěkná voda je Nový Kanclíř, jenom je trochu drahá – k vidění v aktuálním videu. Třeba tam potkáš R. Hrušínského, je to jeho oblíbená destinace.
- Čtvrtek 5. května 2011 ve 20:56® osprey
spike> Samozřejmě. Základní hodnoty, které zdroj generuje, jsou 3, 5 a 12 V. Asi i další.
Teď jsem tomu dal zátěžový test a drží to. Dost se mi ulevilo, mám rozdělaných mraky věcí.
- Čtvrtek 5. května 2011 v 18:45® osprey
spike> Třeba 8 V místo 12 V. Ale čert tomu čidlu někde na základní desce věř.
Každopádně teď to zatím běží.
- Čtvrtek 5. května 2011 v 18:35® osprey
Sander> Nemyslím, že je úplně v háji, ale při hledání objektivních problémů jsme naměřili nízké napětí. Prostě tam něco blbne. Čert to vzal.
- Čtvrtek 5. května 2011 v 18:13® osprey
Sander> No, já mezi tím, jak ty disky různě nabíhaly, zachraňoval data a pak se pokusil udělat aspoň nějakou práci.
Celý problém začal tím, že se mi počítač každou půlhodinu bez varování vypnul. Takže se hledalo, zkoušelo, měnilo,…
- Čtvrtek 5. května 2011 v 18:11® osprey
hrdobec> Děkuji za asistenci.

- Čtvrtek 5. května 2011 v 18:09® osprey
Jendys> Strávil jsem tam dva dny. Mají tam kapři

- Čtvrtek 5. května 2011 v 18:08® osprey
billy717> Nástraha se vodí, netahá. A vodí se rybě před očima.
A každá nástraha se vodí tak, aby dělala to, co má.
Osobně jsem přesvědčen, že používáš předimenzovaný cajk a prostě to jen taháš.
- Čtvrtek 5. května 2011 v 18:05® osprey
inspo> Nebude. Osprey dneska akorát odvařil zdroj na počítači.
Naštěstí byl doma ještě jeden a k tomu starší syn, který svedl boj s tou potvorou, která po výměně zdroje odmítala najít vlastní harddisky…
Hektickej den, práce žádná, ryby žádný

- Středa 4. května 2011 ve 21:15® osprey
Pepa z depa> Pokoj od čeho? Je tak snadné tenhle server ignorovat. Pokud ti něčím vadí a nedá se to řešit konstruktivní kritikou, tak na něj prostě hoď bobek.
- Středa 4. května 2011 ve 21:02® osprey
- Diskuze: Feeder
mannice> I tady byla ryba po tom ochlazení hodně líná. Měl jsem cestu k HaDovi a zpátky jsem se stavil prubnout jeden půjčený feeder.
Na nějakých 11 ryb jsem se dost nadřel a musel jsem použít montáž, kterou jsem zatím nikdy nepoužil. Znám ji už několik let, ale jaksi nebylo třeba. Ono by to asi šlo i bez ní, ale nějak jsem to v té rychlosti nedokázal vymyslet.