Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 29. dubna 2011 ve 22:01® osprey
- Diskuze: Plavaná
cvarák> Těžko radit, musel bych vidět tu vodu. Ale pokud jde o tu hlínu, pak to chce jemnou kalicí (v nabídce Sensasu je to Terre de Some), pokud to bereš třeba z krtin, zak žádnej jíl. Koule se musejí dobře rozpadat. Jestli řepka nebo kukuřice, to asi tak zásadní nebude, ale kukuřici bych nevynechával – dá se dát n háček a když je v krmení, ryby ji ochotněji berou. A vločka? Klidně.
- Pátek 29. dubna 2011 ve 21:54® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
billy717> Musíš mít takový vlasec, jaký máš prut. Pokud ten prut potřebuje k optimální práci dvacítku vlasec, nemá cenu mu dávat 0.14 mm. Je ale otázka, jestli to pořád ještě považovat za prut na pstruhy.
Na druhou stranu dobrá 0.16 nebo 0.18 mm je na pstruhy pořád dost i na dost výkonném prutu – pokud soupeřem zrovna není divoký půlmetrový potočák v tůni 3×3 m.
S tenkou pletenkou chytají pstruhy údajně Italové. Viděl jsem na to téma celý článek. Já bych si ji na pstruhy nevzal. Nesedí mi na ten způsob lovu.
- Pátek 29. dubna 2011 ve 13:19® osprey
Flip> Jsem tu právě kvůli těm věcem a proto, že je můžu dělat. Popovídáme o tom někdy naživo.
Jedu koupit akvárko – vzal jsem si pár těch minikudel a chtěl bych něco nafotit. Takže se zatím měj. Nějakou dobu nebudu.
- Pátek 29. dubna 2011 ve 13:06® osprey
Flip> Hele, když si uvědomíš, že musí David platit takového nenažrance jako jsem já…

- Pátek 29. dubna 2011 ve 12:41® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.4. 2011
Tolik štik jako dneska, jsem nikdy za den nevytáhnul. Bohužel, velikost trochu pokulhávala… Lovné náčiní – polévková lžíce.
Navštívil jsem odlov rychlené štičky v objektu pokusnictví SRŠ Vodňany.
Tento příspěvek byl editován 29.4.2011 13:42:02 uživatelem osprey.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. dubna 2011 ve 12:39® osprey
Flip> Podle mě to nebude problém – pokud si dotyčný tu reklamní plochu zaplatí. Ale jestli chce prodat nějaký starý klacek, tak aby se mu to rentovalo, tak bych to viděl tak na dvě hodiny…
Nevím, jak dalece si servery vybírají své inzerenty. Tam, co chodíš ty, jsem viděl reklamu na víno. A představ si třeba, že máš na baráku bilboard a agentura ti tam vylepí na čtvrt roku volební plakát s Paroubkem

A jinak samozřejmě já nejsem ten, kdo je oprávněn o reklamě jednat. V podstatě si tu jen pouštím hubu na špacír. Radši půjdu něco dělat. Jo, dnes jsem chytal štiky ve velkým. Mrkni do rubriky Z lovu.
- Pátek 29. dubna 2011 v 11:29® osprey
Flip> Jedná se o placenou reklamu a za peníze v Praze dům…
I já bych si přál, aby to byla reklama třeba Cabelasu nebo Bass Shop Pro.
- Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 23:34® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ladamaj> Znáš to – slepé kuře najde zrno… Dnes jsem tahal samé náhoďáky. Cíleně se mi nedařilo nic, jen občas nějaký ten šok.
Musel jsem trochuh na vzduch, předchozí 4 dny jsem ani nevylezl z domu.
- Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 22:35® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.4. 2011 | Způsob lovu: Přívlač
Chtěl jsem vybočit z běžného průměru a ulovit něco zajímavého a ejhle – podařilo se mi vylepšit si osobák u duháka a u ježdíka. Duhák byl v dost bídné kondici, moc nebojoval a navzdory tomu, že z něj asi žádná extra pochoutka nebude, jsem ho zpátky nevrátil.
Vlastně si skoro víc vážím toho ježdíka. Chytá se na přívlač špatně a tenhle měl přes 18 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. dubna 2011 v 19:31® osprey
Sander> Tak to je u toho nejspíš už přiložený sešit.
- Čtvrtek 28. dubna 2011 v 19:31® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
broucin> Vláčet se nechá s jakýmkoli prutem. Otazka je jak dobře se s ním ovládá vybraná nástraha a ja kse s ním cítí a proměňují záběry.
Ale mám toho s teleskopem navláčeno dost – na nějaké táhání běžných wobblerů nebo rotaček je použitelný.
Ta délka závisí spíš na situaci, ale od 210 do 270 cm se dá odchytat se vším.
- Čtvrtek 28. dubna 2011 v 19:28® osprey
- Diskuze: Plavaná
lacika3000> Já myslím, že ten splávek není na pár metrů od břehu. Ta pruhovaná anténka je dobrá k tomu, že když máš zvedací záběr, vyskočí na tebe jiná barva.
Pokud jde o to, co z ní má koukat, tak v klidné vodě jen koneček, ve vlnkách třeba víc.
- Čtvrtek 28. dubna 2011 v 19:25® osprey
Sander> Já ji ještě nenašel… Kolikátej asi budu?

- Čtvrtek 28. dubna 2011 v 19:22® osprey
- Diskuze: Feeder
Tomiik> Na nějaké machrování to není, ale ryby se s tím chytat dají víc než dobře. Je to spíš měkčí prut, takže spíš stoják a mírně proudící úseky. Dobře se s tím zdolávají ryby.
- Středa 27. dubna 2011 v 16:43® osprey
Noodling> Souhlas. Funguje takhle hodně montáží. Z těch módních třeba method feeder. A opravdu to funguje.
Já to teda trochu nerad. Ryby se na to věší samy. Ale někdy je to ideální.
- Úterý 26. dubna 2011 ve 22:55® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
Vaata> No on sice je vhodný i na dravce, ale jen na mrtvou rybu a není to úplná sranda – například musíš pořád koukat na špičku.
Jestli začínáš, asi bych s feederem na dravce nešel. Ostatně já dravce skoro výhradně vláčím (výjimečně muškařím) a přirozená nástraha mi přijde jako nedostatek umění s kusem plechu, dřeva nebo gumy. Občas tak dopadnu, ale čím dál míň.
- Úterý 26. dubna 2011 ve 22:24® osprey
- Diskuze: Kaprařina
dotaz> Ona jich bude fungovat celá řada. A taky se může stát, že něco, co by fungovat mělo, z nějakých důvodů fungovat nebude. Pak je tu otázka, jak velké ryby chceš, jestli budeš krmit dlouhodobě a tak. Kdybych tam jel na den, vzal bych kilo něčeho sladšího ovocného a kilo nějaké kořeněné věci třeba s Robin Redem.
Ale bacha! Jsem vláčkař

- Úterý 26. dubna 2011 v 16:18® osprey
kerob> Pochopitelně. Humor je kouřením života, ne?
Nebo mám v té větě zase něco blbě?
Tento příspěvek byl editován 26.4.2011 17:18:40 uživatelem osprey.
- Úterý 26. dubna 2011 ve 14:10® osprey
skwor> Já myslím, že je dobře, že jsi nevzal dva – podívej se na tu fotku, jak je křivý

- Pondělí 25. dubna 2011 ve 20:35® osprey
Char> Celkem dobrou. Akorát jsem jednou nakoupil nějaký ležák a praskalo to mnohem snáz než jsem byl zvyklý z minulosti.