Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 20. dubna 2011 v 19:17® osprey
osprey

skwor> A proč sis neposloužil? :-)

Středa 20. dubna 2011 v 19:16® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

džigit> Když jde o to šábnout se o evropské peníze, vymyslí ta banda cokoli.

Středa 20. dubna 2011 v 18:22® osprey
osprey

džigit> Zabít je málo…

Středa 20. dubna 2011 v 17:58® osprey
osprey

Bigpista> Navíc Vltava se splavňuje z Práglu až do Budějc.

Úterý 19. dubna 2011 ve 21:43® osprey
osprey

Prutos> Zvlášť navečer – to je dlouhý.

Úterý 19. dubna 2011 ve 20:38® osprey
osprey

Vaata> A co v té říčce žije? Anebo – co z toho, co v té říčce žije, bys rád chytil?

Já používám na všech vodách přívlač, plavanou, feeder a mouchu.

Ve tvém případě bych asi použil feeder.

Úterý 19. dubna 2011 v 19:57® osprey
osprey

bobina> Prostě jdi a hledej. Málokdo napíše na veřejný web jméno dobré lokality a když to udělá, většinou lituje.

Nic ti neuteče – obcházej vody, dívej se, přemýšlej. Pstruhařina není jen o rybách. Je to něco víc. A čím těžší je cesta, tím hlubší je pochopení.

Úterý 19. dubna 2011 v 19:54® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

breca> Je to tak. Prodavač ná zákazníkovi vydělá, takže není důvod, proč by se nemohl trochu snažit. A vybírat je třeba dobře.

Úterý 19. dubna 2011 v 19:48® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.4. 2011

Je vidět, že proběhlo nebo probíhá tření lipana. Pro ty ryby jsou vzájemné boje, budování hnízd i samotný výtěr dost zničující. U řeky je to vidět.

A ten maličký, ten se asi netřel, jenom ho něco draplo za ocásek.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42029.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42030.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42031.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 19. dubna 2011 v 19:46® osprey
    osprey
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.4. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

Sestřih z dvou krátkých návštěv pstruhovky. Času je málo, ale musel jsem…

Ale sáhl jsem si na rybu, místy i na pěknou a viděl, že žlutí pstruzi s červenýma tečkama ještě nevymřeli. To mi musí stačit.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42025.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42026.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42027.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img42028.jpg
      Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:28® osprey
      osprey

galgan> Vezmi si do obchodu naviják s vlascem (raději silným) a zkus si ho pořádně ohnout.

Pondělí 18. dubna 2011 ve 12:53® osprey
      osprey

sus1> Četl jsem to v nějakém regionálním plátku, že je někdo z okolí Strakonic má. Ten větší kocour je prý docela mazel a nechá se hladit i od kolemjdoucích.

V Písku zas měl nebo má jeden pán vlčici Lupinu. Z Kanady. Moc pěkné zvíře. Ale vlk – drží si odstup a pořád všechno sleduje.

Pondělí 18. dubna 2011 ve 12:50® osprey
      osprey

Tino> Tam není se čeho bát. Jde jen o úhel držení toho prutu. Na podzim jsem zbaběle navštívil soukromák a měl jsem na podobném klacku ryby kolem 75 – 80 cm. A bát se nebylo čeho.

(tím se nechlubím – je to jen otázka zvyku a o umění tu nejde, bo když tam ty ryby jsou a žerou, tak se normálně chytají – chytne je Franta i Karel a dokonce i nějakej Osprey)

Pondělí 18. dubna 2011 v 11:59® osprey
      osprey

BigMike> Pěkně srůstej. A jinak přeju hezké jaro.

Pondělí 18. dubna 2011 v 11:58® osprey
      osprey

Vaata> Tak to je problém. Každý má jiné představy, jiný styl lovu, preferuje jiná místa, jiné nástrahy, hází jinak daleko.

Navíc je otázka, zda chceš teleskop nebo dělený prut.

Ale můžu tě ujistit, že je to dost jedno. Ryby se dají tahat skoro na cokoli.

Doporučuji dojít si tam, kde chceš chytat a podívat se, na co chytají lidi na dané lokalitě, případně s někým hodit řeč.

Pondělí 18. dubna 2011 v 11:55® osprey
      osprey

galgan> Shimano Beastmaster do 150 g. Pěkně zpracovaný, výkonný a zdolávací akce. Myslím, že plně odpovídá tomu, co požaduješ.

Pondělí 18. dubna 2011 v 11:53® osprey
      osprey

sus1> Ano, je to puma.

Neděle 17. dubna 2011 v 10:52® osprey
      osprey

Sander> Zdomácnělé pouštím. Za zásluhy a s nadějí, že když to vydrželi až tak dlouho, s krátkým doškolením by mohli ještě chvíli.

Tímto tě nehodlám ovlivňovat, stejně bych tě neovlivnil:-))

Ale moc hezká ryba.

Sobota 16. dubna 2011 ve 23:06® osprey
      osprey
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.4. 2011 | Způsob lovu: Přívlač

I já jsem pstruhově zahájil. Ráno to šlo hodně ztuha, podzději už to bylo lepší. Musím poděkovat kamarádům za milou společnost. Fotit se mi moc nedařilo. Ryba vyfocená na trávě jela se mnou domů.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41940.jpg
        Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 22:46® osprey
        osprey

gomz> Pěkný. Máme stejný pravítko:-)