Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:35® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor> Hájené úseky kvůli závodům jsou celkem normální věc. Některé MO žádají i kvůli gulášovkám.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:34® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
cormaxx> Podívej se, co jsem napsal v tom článku, to bylo pod čerstvými dojmy. Teď už je to 15 měsíců a od té doby jsem měl v ruce stovky prutů.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 19:28® osprey
macino ambrossiny> Není, Tomáš Krejča ji používá. Ona je relativně velká, ale dost lehká. Celkem se to dá. HaD to měl na nějakém Norstreamu 180 cm a nestěžoval si.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 19:27® osprey
cormaxx> To jsou zajímavý pruty, ale rozhodně to není 2–7 g jak bys čekal. Je to normální wobblerák, určitě aspoň do 15 g – oni tvrdí, že má citlivou špic. Ale je to dobrej wobblerák

- Středa 13. dubna 2011 v 16:46® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
FIŠ-BANDA> V každém lepším krámu s muškařinou a dokonce i tady na chytej je takový malý e-shop, kde se nějaké nabízejí. http://www.rybarskefilmy.cz/…move-zateze/
- Středa 13. dubna 2011 v 16:20® osprey
- Diskuze: Feeder
breca> Já taky ne. Měl jsem ten klacek párkrát v ruce. Momentálně mu ho znárodnil Zdenda Samec

- Středa 13. dubna 2011 v 16:08® osprey
spike> Velká vařená kukuřice, fazole, kusy brambor, tygří ořech a podobně.
- Středa 13. dubna 2011 v 16:07® osprey
breca> Mockrát díky. Tak to je myslím ten, co má i HaD. Můžu potvrdit všechno, cos napsal. Dokonale to na něj pasuje.
Já sháním něco ve 390 cm na velké vody. Ale má to čas.
- Středa 13. dubna 2011 v 15:30® osprey
- Diskuze: Plavaná
Já jsem na tom podobně jako kerob s tím, že nemám žádnou ani krátkou závodnickou minulost. Smozřejmě jsem zvažoval, že těch 16 metráků ryby, která se musela popíchat, aby se zjistilo, jetli je Franta lepší než Karel, okomentuju. Ale původně jsem to neudělal, protože můj názor nakonec znáš.
Teď jsem viděl pozvánku na plavačkové závody, která vyzněla v duchu, že po zimních náletech je v nějaké řece málo ryb, takže se závody přesunou jinam. První, co mě napadlo bylo, že přesně takto se chovají ti kormoráni…
- Středa 13. dubna 2011 v 15:17® osprey
spike> Učíš se rychle. Další stupně jsou pak velký partikl, pelety a koule.
A pak ještě ten, kdy víš, kde ta ryba je a kdy žere a hodíš jí jedinou nástrahu. I když u kapra je krmení dobré skoro vždy.
- Středa 13. dubna 2011 v 15:07® osprey
mvincik> Takže to vlastně byly putovní kousky s bohatou historií. Vědět to, sice bych je zase jen přišláp a vytrhl z nich trojháček, ale dělal bych to s mnohem větší úctou

- Úterý 12. dubna 2011 ve 22:36® osprey
- Diskuze: Muškaření
mildas> Nikoli nereálná.
- Úterý 12. dubna 2011 ve 21:07® osprey
Sander> Souhlas. Akorát já na ně tam u vás nemám čas a potřebný přehled.
Čehož jistě nelituješ

Ale je to tak dobře, každý si své ryby chytnem a myslím, že pořád ještě i dost. Jen v koutku duše víme, jaké by to mohlo být, kdyby…
- Úterý 12. dubna 2011 ve 20:19® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Depuči> Vltava je velká, Brložský potok malý. Na Vltavě se dá chytit větší ryba, ale není to tak snadné, na malém potoku něco spíš potkáš, ale zase to nebudou žádná monstra.
Lovil jsem na té Vltavě, krajinářsky moc hezká voda. Rybářsky – to přijde na to… Můžeš zachytat a nemusíš. Kde je ta díra, kam nasypali duháky, to ti neporadím, ale obvykle se na zahájení kolem dobrých míst shlukují rybáři.
- Úterý 12. dubna 2011 ve 20:06® osprey
Sander> Jo jo, brutální podmínky na zahájení, to je pro ryby terno. To, co by se jinak zabilo za tři dny se zabíjí tři neděle…
Dobrá to věc, pokud má člověk trochu času.
Tento příspěvek byl editován 12.4.2011 21:06:32 uživatelem osprey. - Úterý 12. dubna 2011 ve 20:04® osprey
dodorider> Jo, vložky, ty jsou drsný a berou jak o život. Ale tady jich zas tolik není. V minulosti jsme občas chytávali „strakonický bělice“. Byly takový gumový, průsvitný…
Tento příspěvek byl editován 12.4.2011 21:04:33 uživatelem osprey. - Úterý 12. dubna 2011 v 18:59® osprey
mvincik> No to je právě ono. A asi dvakrát v životě už jsem ji vytáhl zpátky i s rybou!

- Úterý 12. dubna 2011 v 17:16® osprey
ladamaj> Já jen tak konverzuju. S tou mouchou máš jistotu, že na tom háčku určitě „něco“ je.
- Úterý 12. dubna 2011 v 15:52® osprey
dodorider> Na háčku můžeš mít navázané peří. Vem si příklad z muškařů

- Úterý 12. dubna 2011 ve 13:52® osprey
- Diskuze: Muškaření
Sander> B je teplejší, tam určitě dřív. A druhý výtěr jsem v červenci stíhal ještě s třešněma.