Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 5. dubna 2011 ve 20:10® osprey
osprey

1Mara> Ony se mi táhnou v patách. Stačí se neohlížet:-D

Úterý 5. dubna 2011 ve 20:10® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

toulovec> Já taky, tak to bysme si mohli rozumět:-)

Úterý 5. dubna 2011 ve 20:08® osprey
osprey

1Mara> Psal jsem ti ve Včeobecné. Pošli mi jen ta data osobkou (míry, váhy, číslo bot a tak). Fotku si stáhnu v rubrice Z lovu.

Úterý 5. dubna 2011 ve 20:06® osprey
osprey

1Mara> To víš. Já kráčím krajem a průsery se mi táhnou v patách.

V nejhorším mi pošli údaje osobkou a fotku si stáhnu v Rubrice Z lovu a nějak to tam nacpu.

Úterý 5. dubna 2011 v 18:15® osprey
osprey

toulovec> Na Aničku, co jsi jí ve druhé třídě snědl svačinu? :-)

Úterý 5. dubna 2011 v 18:06® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

mvincik> Já o tom vím celkem dost. Snad na mě letos nezapomenou.

Úterý 5. dubna 2011 v 18:05® osprey
osprey

toulovec> A tož tu tak sedíme a kopeme se do řitě…

Cos nám přinesl pěkného? :-))

Úterý 5. dubna 2011 v 18:02® osprey
osprey

mvincik> Neboj, někam k té padesátce se letos vyšplháš. A dál je to už o štěstí.

Úterý 5. dubna 2011 v 18:01® osprey
osprey

1Mara> Gratulace Línce. Ani já nemám takovýho (56 max.). Hoďte ho do trofejí, ať se tam zas na předních místech nemotají tloušťáci kolem čtyřicítky.

Taky jsem se pokusil o cosi – bylo dobré světlo na focení, velikostně jsem dopadl podobně. Dám to do Z lovu až zpracuju fotky.

Úterý 5. dubna 2011 v 9:26® osprey
osprey

Alov> Jo jo. A v rámci možností i dobře.

Úterý 5. dubna 2011 v 9:17® osprey
osprey

Alov> Tohle by jako jeden z adminů serveru měl řešit s programátorem. Nebo to napsat do diskuse s adminy, tam si to najde ten, koho se to týká.

Úterý 5. dubna 2011 v 9:06® osprey
osprey

Robur> Nepochopil jsem tvůj kód Navajo a taky trochu netuším, komu se to pokoušíš sdělit.

Úterý 5. dubna 2011 v 8:56® osprey
osprey

mvincik> U nás už se s parmou taky začalo. Dokonce jsem měl značný zájem účastnit se dění a napsat reportáž. Jaksi se na mě zapomnělo.

Letos jsem se doprošoval zas. Tak uvidíme.

Pondělí 4. dubna 2011 ve 23:56® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Ficak> Souhlas s macek2. Za 1600 seženeš tu Ticu a s tou chytají i „profíci“. Spousta lidí ověřila její kvality a až se do toho budeš muset opřít, nebudeš se bát, že ti z toho něco upadne.

Pondělí 4. dubna 2011 v 15:33® osprey
osprey

mvincik> No on se hraji zrovna docela snaží:-)) Pro jistotu dodávám, že to myslím zcela bez ironie.

Ale neboj. Ptáci, co vyžrali Otavu už jim devastují Bečvu a pak to pojede po Moravě dolů… Budeme se muset moc snažit, pokud bychom chtěli mít v řekách to co před 20 – 30 lety.

Tento příspěvek byl editován 4.4.2011 16:35:37 uživatelem osprey.
Pondělí 4. dubna 2011 v 15:31® osprey
osprey

hraji> No, u nás je to asi tak, že vidět v řece parmu lze jen na pár místech a to jen někdy. Já loni chytil jednu za celý rok. Samozřejmě jsem se nijak moc nesnažil – proč trávit čas čekáním na něco, co je tak vzácné a pak to ještě trápit.

Před 20 lety jsem mohl vidět parmu téměř kterýkoli den, když byla čistá voda. Uměl jsem prd a chytal jsem je celkem normálně.

Neděle 3. dubna 2011 ve 22:54® osprey
osprey

mvincik> Parma se nepřelstívá. Ona ti prostě zabere:-)

Jsou vody, kde to není problém a jde to skoro samo, jsou vody, kde to nejde, protože tam ty parmy skoro nejsou. S tím nic nenaděláš. Nejlepší je udělat si výlet někam, kde ještě jsou běžné.

Neděle 3. dubna 2011 ve 22:35® osprey
osprey

mvincik> Ono to zas tak nezapomenutelné není. Většinou rozhoduje první minuta. Pokud ti jde ryze o ty souboje, tak vrchol s plavačkovýcm cajkem představuje říční kapr v proudu anebo velká parma. Oboje se u nás dá, i když ne právě snadno, zapřáhnout.

Neděle 3. dubna 2011 ve 21:56® osprey
osprey

mvincik> Motej se dost dlouho kolem Petra (Sander) a on se ti časem nějaký kolem 50 – 55 cm pověsí. A když je to ryba v kondici, tak v létě v proudu dokáže docela dost. Zvlášť pokud má jasnou představu, kam se chce zašít a to místo je na dosah.

Neděle 3. dubna 2011 ve 21:29® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.4. 2011 | Způsob lovu: Feeder

Po spoustě plavačkových vycházek konečně slušná a zajímavá feedrovačka (ani ne co do úlovků jako do potřeby myslet a reagovat). Potěšilo mě, že věci fungují jak mají. Bohužel čistého času jsem odchytal asi 2 hodiny. Úlovek tvořily plotice a jeseni, cejn byl zastoupen pouze geneticky v podobě jednoho křížence.

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41695.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41696.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41698.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.