Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 1. dubna 2011 v 15:32® osprey
- Diskuze: Feeder
HT> Rozumný prut, asi trošku výkonnější a bytelnější než potřebuješ. Osobně bych ho radši viděl ve 330 cm. V tom třímetru jsem ho nikdy nedržel, ale bojím se, že by mohl být trochu tuhý.
Ve 360 cm doporučuju Imperium právě v této gramáži spoustě začínajících feederařů. Je to slušný a blbovzdorný prut.
- Pátek 1. dubna 2011 v 15:30® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
kerob> No vždyť tys jim překrmil celou řeku a popíchal všechny ryby. Kdo tam měl celej příští tejden chodit a jak k tomu ty chudáci přišli, když přijel nějakej zazobanej Pražák s prutem, se kterým si pro toho kapra pomalu dosáh a takhle tam řádil…
To se dělá?

- Pátek 1. dubna 2011 v 15:27® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sethy> Ano, všechny fotky na chytej upravuju na 800 b po delší straně, extra je doostřím a snažím se najít optimální stupeň komprese. Zvlášť pokud je tam rozostřené pozadí (vytváří malý datový objem, bo nemá kresbu), může se pak stát, že do toho systém vůbec nezasáhne.
Je to pak lepší.
HaD> Jak to říct kulantně… Rezervičku bychom v těch úpravách asi měli. Jde ale taky o to, s jakými weby se chceme srovnávat.
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 21:02® osprey
- Diskuze: Muškaření
bubu> Já v tom nic nehledám a konec konců taky jsem odpověděl s nadsázkou.
Samozřejmě že bych rád, aby to tu frčelo, byla tu sranda a mezitím i něco té mouchařiny. Ale člověk musí brát co je.
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:44® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
dodorider> Jestli myslíš Berkleynymfy, tak zkus Rybolov a rsp-fishing.
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:42® osprey
sethy> Všude je chleba o dvou kůrkách a málokdo vidí moji druhou kůrku…
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:37® osprey
skwor> Ty toho naděláš. Víš jakou auru má u sousedů redaktor chytej.cz?
A co si s ní asi tak může?

- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:36® osprey
sethy> Ano. Je to radost i prokletí zároveň.
Můžu se živit svým koníčkem, ale na druhou stranu musím a to prakticky denně.
Ale můžu si za to sám a rozhodně si nestěžuju.
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:27® osprey
sethy> Jestli je někdo tak snaživý a využívá stávající nastavení priorit, pravděpodobně si najde jiný způsob, jak se zviditelnit.
Mít víc času, mohl bych mít vlastní fotoalba, ale mám pocit, že jsem tu vidět dost.
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:15® osprey
M.BURNES> Mám ho, ale je to už dost jemné. Jako jeden prut bych si vzal něco univerzálnějšího. S Byronem chodím jen v zimě.
- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:14® osprey
- Diskuze: Muškaření
bubu> Třeba je to snaha, aby se někdo přidal. Možná dokonce vedená ušlechtilým zájmem o rozvoj tohoto webu.
Já se přidat nemůžu. Můj pohled na muškařinu je příliš specifický. Mám-li být upřímný, v minulosti jsem byl prominentními muškaři několikrát označen za hovado

- Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:10® osprey
sethy> Já tenhle web neprogramuju. Vkládám články, fotky, krátké zprávy, videa, schvaluju některé věci, administruju diskuze, komunikuji s autory. Nemám přístup do databází, nevím jak je to celé naprogramované a pokud mám problémy s chováním webu, nezbývá mi než napsat programátorovi.
A to může v Diskuzi s adminy udělat každý.
- Čtvrtek 31. března 2011 v 17:40® osprey
BlueShark> Omlouvám se za jedno. Není tam žádná fotka s rybou v ruce. Dal jsem tam jinou a už si to nepamatuju. Moje blbost.
Diskutovat o tom, co by kdyby, nestíhám. Máš pravdu, máš pravdu, máš pravdu. Já mám pro změnu práci

- Čtvrtek 31. března 2011 v 17:37® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.3.2011 | Revír: Španělsko
Kolega Fishing Team Romeo mě požádal o vložení několika fotek, protože má ve Španělích pomalé připojení. Chytají tam candáty, pacholci…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. března 2011 v 17:13® osprey
HT> http://www.mivardi.cz/…tdetail.aspx?…
Tohle by ti mohlo vyhovovat. A nesnaž se víc šetřit, protože se sice dají dokoupit klacky i o pár stovek levnější, ale každá ta ušetřená stovka tě bude u vody mrzet.
Navíc má Mivardi nejlevnější (a přitom slušné) špičky pro případ, že bys někdy nějakou zlomil.
- Čtvrtek 31. března 2011 v 17:09® osprey
sethy> Tloušť přes 60 cm je mnohem cennější než metrová štika. Škoda že nejsou ty fotky

kety.vydra> Po jaru chytají takové to zásnubní vybarvení – bažanti jsou taky barevnější.
BlueShark> Žádný bolák? Vždyť je zřízenej až to hezký není a ohnilej, že je člověku líto na něj sahat. Píšu o tom, co ho tam držím v ruce. Ti dva větší byli skoro OK.
Ne, nejsem si jistý, že je to od kormorána. Mohl ho třeba někdo chytit a udělat mu to, aby to vypadalo jako od kormorána.
- Středa 30. března 2011 ve 23:32® osprey
kety.vydra> Ano, mladší jedinci jsou skromněji vybarvení – víc dohněda.
- Středa 30. března 2011 ve 22:26® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Ale přesto to Sander dokázal i u nás. Je holt dobrej. Já dnes našel tři ryby (respektive 4 – jedna se mi vypla) a s mušákem by se dalo dostat jen k jedné z nich.
- Středa 30. března 2011 ve 22:17® osprey
HT> Picker je menší a jemnější feeder. Někde u délky 3 m a gramáže do 50 g se obě kategorie překrývají.
- Středa 30. března 2011 ve 21:59® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.3.2011 | Způsob lovu: Feeder
Dnes pokus o velkého tlouště v místech, kam jsem se za celou zimu nedostal. Chyceny jen tři ryby a i když ta nejmenší měla možná 47 cm, byla zřízená od kormoránů a to tak že fest. Ty dvě větší se podívaly kousek za padesátku a byly na tom líp. Až tyhle ryby sejdou věkem, budu se tam asi chodit už jen koukat…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.