Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 24. března 2011 ve 23:22® osprey
- Diskuze: Feeder
breca> Hm, já si s ním jenom třepal. Myslím, že to bude jako s prezervativem a bez

- Čtvrtek 24. března 2011 ve 23:13® osprey
breca> Teleskopický feeder je náhražka, ale chytat se s tím dá. Kdo si ale zvyknul na nějaký pěkný dělený model, tak to moc neocení.
Ale pokud je to nutné třeba z transportních důvodů, tak proč to nezkusit.
- Čtvrtek 24. března 2011 ve 23:10® osprey
- Diskuze: Plavaná
Jedna náladovka. Perlíni už táhnou proti proudu…

- Čtvrtek 24. března 2011 ve 22:54® osprey
Fischer> Velmi zhruba to tam znám. Pohyboval jsem tam ale spíš po těch kopcích nad řekou a krom toho, protože synkové jsou železniční fanatici, mám komplet prolezlé nedaleké nádraží.
Ryby zatím nic, možná to někdy napravím. Ta řeka se mi líbí moc a to na víc místech odshora až k ústí. Jen čas nějak není.
Z medvědů znám zatím jen stopy a trus, jeleny a divočáky vídám přece jen častěji.
- Čtvrtek 24. března 2011 ve 22:47® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem provedl multifunkční výpravu. Dojel jsem semhle, došel támhle, potkal se u vody s kamarádem, chytil něco ryb a udělal nějaké fotky. Jak je patrno, fotil jsem na dlouhé sklo a ryby jsem se snažil vypínat ve vodě nebo nad vodou. Velikostně tam nic oslnivého nebylo, tak proč je někde válet…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. března 2011 ve 21:35® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
billy717> Pezon a Michel, Mitchell, Sensas a nejsem si jist, jestli Garbolino (to je možná italské). Víc mě nenapadá.
- Středa 23. března 2011 ve 21:34® osprey
jb> Zvěř plave docela dobře, zvlášť když není moc studená voda. Prasata plavou přes Orlík (nahoře, kde je užší) docela běžně – ale v noci.
Jedna parta sumcařů by mohla povídat, to štětinatý komando se vylodilo přímo mezi nima. Samozřejmě nastal všeobecný úprk. Zdrhalo všechno, co mělo nohy – lhostejno jestli 4 nebo 2.
- Středa 23. března 2011 ve 21:28® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Viděl jsem to, vracel jsem se od vody. Moc pěkný. Bohužel jsem se musel dívat na cestu. Auťák není kolo…
Ale máš naprostou pravdu.
- Středa 23. března 2011 ve 12:56® osprey
Chose> Víš jak si ostatní ryby oddechnou

- Středa 23. března 2011 ve 12:56® osprey
ladamaj> Mě zůstávají taky. V diskuzi s aminy psal revoke (programátor), že se to aktualizuje se zpožděním. Tj. po chvilce se to srovná. Podívej se, jestli je to skutečně tak. U mě to Nko chvilku zůstává a pak zmizí.
- Středa 23. března 2011 ve 12:04® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Srneček> Dá, ale je to otázka velikosti a dostupnosti. Třeba tady u nás jsou ty větší druhy pijavek raritou a ty menší pod kameny jsou tak na plotice.
- Středa 23. března 2011 ve 12:03® osprey
hecht> To je od té doby, co si ve Věstonicích a v Předmostí u Přerova zvykli obírat mamuty. Pak jsou totiž potřeba větší párátka…
- Úterý 22. března 2011 ve 23:16® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
revoke> Díky za práci, je ta tvoje podpora znát. Taky jsem tam hned nastrkal nějaké ty recenze. Prokouklo to.
- Úterý 22. března 2011 ve 23:03® osprey
illnath123> Jedno to není, to by ses divil. Ale se Skeletorem chybu neuděláš. Je to dobrý prut. Pokud ti bude sedět ta rukojeť, tak nebude žádný problém.
- Úterý 22. března 2011 ve 22:04® osprey
skwor> Říkáš – drželi se jako veš. Vší silou…
Ono je to těžký. Taky bych na neznámou vodu nenaběhl s UL prutem. Lepší okoun na štikáči nežli metrovka na chvějivce s desítkou vlascem.
- Úterý 22. března 2011 ve 21:59® osprey
skwor> Teda, takovej hubeňour a ty do něj Skeloušem

- Úterý 22. března 2011 ve 21:49® osprey
skwor> Trošku lehčí blank, ale to sedlo navijáku je takové divně plastové. Ani nedokážu říct, jestli se mi líbí víc nebo míň než předchůdce.
Ale když jsem viděl prvního Skeletora ještě s kovovýma očkama, tak jsem z něj byl nadšený, mělo to něco v sobě. Tohle je dobrý prut, ale někam se vytrácí to nadšení. Nedávno jsem potkal dva staré skeletory v regálu a pořád to z nich sálá. Z toho nového prostě tolik ne.
- Úterý 22. března 2011 v 0:15® osprey
timbab> Jo, je to těžký.
A pokud jde o ty přístupy, tak můj učitel filozofie kdysi říkal, že každý myšlenkový proud zanikne teprve tehdy, když jeho zastánci fyzicky vymřou.
Nemyslím, že bychom měli střílet masaře, ale prostě se musíme smířit, že pravděpodobně až do smrti je budeme u vody potkávat.

- Úterý 22. března 2011 v 0:11® osprey
LukasManousek> Proto se ta kráva nezabíjí dva dny před smrtí, ale daleko dřív. A samozřejmě se zpracuje tak, aby to nevadilo (salám to jistí).
U těch ryb je to složitější a samozřejmě nejlepší jsou ryby v takové té „optimální jedlé velikosti“.
Jinak já zabíjím asi tak jednu rybu ze sta a polovinu druhů vůbec. Nepoužívám vezírek a na co dosáhnu, to vyháčkovávám ve vodě. Ale občas si rybu beru – často i musím, protože dravce člověk občas blbě zasekne a poraní ho a candát vytažený z hloubky na tom taky nebývá nejlíp.
- Pondělí 21. března 2011 ve 23:43® osprey
LukasManousek> Já to moc neřeším. Nějaké okouny kolem 40 cm jsem snědl a nebyli špatní, nějaké pustil. V poslední době převažuje verze B.
Samozřejmě ideální jsou ryby v menší velikosti. Obecně se snažím okouny hodně pouštět, loni jsem si jich vzal za celý rok asi 6. Občas i musíš, protože někteří to mají hluboko.
Řekl bych, že jsem konzument ryb, který to dost omezuje, protože pochopil, že když si to všechno sežerem, tak tam v té vodě nic nebude. Takže obvykle si beru to, co se do vody nejvíc sype – kapr, duhák. Ostatní jen sem tam.