Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 19. března 2011 ve 22:42® osprey
- Diskuze: Feeder
cormaxx> Cejn je fajn ryba, zvlášť když je to pěkný lopaťák. Chytám je rád, ale nijak je nad ostatní ryby nevyvyšuju. Prostě mám rád, když je ryba pěkná a je mi jedno co je to za druh.
A pěkný cejn je krásná ryba.
- Sobota 19. března 2011 ve 22:30® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> Vono je to jedno, já ať přindu pozdějc nebo dýl, tak už stejně bejvá všecko sežraný

- Sobota 19. března 2011 ve 20:39® osprey
timbab> Já bych Fabii nevytahoval, jel bych na horáku. Už jsem se i sbíral, že se na chvilku podívám, ale byly už čtyři odpoledne a než bych to posbíral, byla by tma. Tak snad zítra…
- Sobota 19. března 2011 ve 20:31® osprey
timbab> Prd, já dělal. Ono je to těžké – buď budu plkat a pak tu nebude co číst anebo budu dělat a pak nebudu plkat

- Pátek 18. března 2011 ve 23:28® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> Okuma dovede udělat slušné věci a levně. Trio je na lehkou vláčku nebo feeder použitelný naviják.
Ten nový s rychlejším převodem podle mě skoro nic neřeší. Možná by se líbil plavačkářům.
- Pátek 18. března 2011 ve 21:16® osprey
skwor> Mě se Trio taky líbí. Slušný naviják za slušnou cenu a designér se fakt snažil udělat něco nového a zvládl to, aniž by to mělo vliv na funkčnost.
- Středa 16. března 2011 v 19:45® osprey
Sander> Za hodinu já ani nevybalím prut. Takže pro jistotu včera nikde a dneska nikde. Výhled na zítřek říká, že zítra taky nikde.
No a zahledět se do budoucnosti jak Libuše a uvažovat o pozítřku, to se docela bojím…

- Středa 16. března 2011 v 19:17® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
regulus> Já právě nic nepopisuju. Pokouším se z kolegy vymámit nějaké informace. Protože navíc spouštím článek (stalo se před 5 minutami), neměl jsem čas hledat, co by za tím mohlo být.
Ale myslím, že jsi to našel. Takže díky, dobrá práce.
Jedu dneska do Tábora, jestli budem s Davidem u compu, koukneme na to.
- Středa 16. března 2011 v 18:42® osprey
hank mosher> Možná. Je toho hodně a snažím se dělat věci tak, jak se hromadí.
- Středa 16. března 2011 v 17:48® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
kapr1> Nejsem si vědom, že by byl komukoli zablokován přístup. Navíc v tom případě by ses jako kapr1 prostě nepřipojil.
Pokud máš potíže se připojit, popiš přesně, co se děje. Pokusíme se s tím něco udělat.
- Středa 16. března 2011 v 17:45® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Šel bisem kdybisem moh. Ale nemužu, pač musím dělat co sem nestich, dýš sem bil na te vystavě.
Jinak vim, že už to de. Asi tak od pulky ledna.

- Středa 16. března 2011 v 17:42® osprey
- Diskuze: Kaprařina
LukasManousek> Dodnes tam mám rodiče. Trvalé bydliště mám ale 200 km jižněji. Bylo mi tam zima…
- Středa 16. března 2011 v 17:35® osprey
Yogurt> Obě jsou dobré, netroufám si tvrdit, která je lepší. Whiplash kecá pokud jde o průměr. Taková 0.28 mm je baj voko čtyčicítka. U Power Pro to není tak markantní.
- Středa 16. března 2011 v 0:08® osprey
kerob> To zas bude rozpíchanách zubatých tlam…

- Úterý 15. března 2011 ve 23:54® osprey
sethy> Nepodléhej. Pepa je výmluvný, ale chytat s tím budeš ty.
- Úterý 15. března 2011 ve 23:14® osprey
sethy> Zatím se to Gamakatsu sehnat nedá, snad to prý mají teprve navézt, ale možná se k tomu nějak dostanu.
Ale myslím, že ta stavba není špatné řešení. Harrison má velmi uznávané blanky a dám ti jednu radu – není z mé hlavy, nějak to vypadlo z Pepy při diskuzi nad jedním z mých prutů.
Věnuj velikou pozornost očkám. Je znát, když jsou to ta lehčí s titanovými rámy a fakt záleží i na rozmístění a velikosti těch oček.
Pocitově to dělá s prutem hodně moc.
- Úterý 15. března 2011 ve 22:43® osprey
mic-hal.s> Jak kde a podle toho, čemu říkáš bivak. Pokud si uděláš základní variantu bez podlážky, není to na většině lokalit problém. Pokud si postavíš bivak s podlážkou a třeba uděláš i oheň, tak to táboříš a to se nemůže všude.
- Úterý 15. března 2011 ve 22:40® osprey
sethy> Výběr je u nás malý, ale je nás tu dost, co pracujeme na tom, aby to obchodníky začalo zajímat. Podle mě se podmínky zlepšují. Škoda, že jsi neviděl v Praze Gamakatsu.
- Úterý 15. března 2011 ve 22:38® osprey
hank mosher> Jak to přesně myslíš? Tady články vkládám pořád. Myslíš něco zážitkového? Nebo ti jde o časopisy?
- Úterý 15. března 2011 ve 22:14® osprey
džigit> Radiace? Malá, bledá, tváře divé. A v rádiovce? Tu jsem někde viděl…