Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 15. března 2011 ve 22:09® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Mary> A tvrdím, že ne?
Proto píšu, že budeme mít těm padesáti lidem, co u toho zůstali, být za co vděční.
- Úterý 15. března 2011 ve 22:01® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> Myslím, že podobných prutů bude přibývat. Škoda, že neměli něco podobného v té vyšší řadě. Cenový rozdíl byl pár stovek, blanky byly ještě lepší a očka Fuji Alconite. Být tam, drapl bych ten.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:58® osprey
skwor> Taky je obdivuju. Mám rád národy, které mají páteř a vnitřní sílu – jako Britové za druhé světové apod.
My jsme taková rozhádaná nedisciplinovaná sebranka

- Úterý 15. března 2011 ve 21:56® osprey
Prutos> Dneska ráno došlo k výbuchu, po němž nastal výrazný únik radiace. Snad došlo i k úplnému obnažení palivových tyčí, což hrozí jejich roztavením a ještě větší ztrátou kontroly. Dokud jsou tyče pohromadě na svých místech, dá se zabránit rozpadu oxidu uranu. Budou se rozpadat jen izotopy vzniklé při aktivní činnosti během provozu a po jejich spotřebování klesne teplota na nějakou rozumnou mez. Jestli se tyče zbortí a obnoví se řetězová reakce samotného paliva, asi už to nikdo neuchladí. Pak by asi vývoj připomínal Černobyl.
Jestli to ti kluci zvládnou, tak zas jednou bude platit ta památná Churchillova věta, že „Nikdy tak mnoho lidí nevděčilo za tolik tak málo lidem“. Omlouvám se za nepřesnost citace.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:43® osprey
skwor> A proto jsem koupil Grauvella. Není to nic spásného, ale jako krátký wobblerák je za tu cenu super.
V tom vidím význam veletrhů.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:41® osprey
spike> Když ti nabídnou takové podmínky jako nabídli, postavil by sis ji možná i na zahradě, kdybys měl prostředky.
Až posléze se ukázalo, co se to spustilo za pitomost.
Ale ber to tak – celý život možná budeš sledovat, jak se lidstvo pere s nedostatkem a cenami energie. Možná jednou budeš mít panely na střeše taky.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:37® osprey
Prutos> Asi tak: stará jaderka. Šest bloků. Tři aktivní v době zemětřesení.
Než se to odstaví, je třeba chladit a není čím. V důsledku toho u dvou bloků explodovala reaktorovna (výbuch vodíku vzniklého rozkladem vody z chladicího okruhu). U třetího bloku dnes ráno došlo k narušení pláště reaktoru.
Ten článek v krátkých zprávách je celekm optimistický, ale vznikl včera, v době, kdy ten nejvážněji poškozený blok vypadal relativně dobře.
Tento příspěvek byl editován 15.3.2011 20:41:48 uživatelem osprey. - Úterý 15. března 2011 ve 21:33® osprey
Kubajs> Blank je relativně tenký, ale stěna není úplně slabá. Měl jsem na nějakou dobu 240 cm do 25 g. Lehký prut, delší akce, celkem příjemné chytání.
Daiwa si materiál hlídá, nebál bych se toho. Ale za ty peníze (cena teď dost stoupla) lze mít i víc. Potíž je, že vláčáky jsou subjektivní záležitost. Každý má jiné představy, takže tě nebudu do ničeho tlačit.
Prut je to chytatelný, pokud ti vyhovuje a nejsi náročný na kvalitu korku, mohl bys být spokojen.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:27® osprey
timbab> Ono se ví, že tady jsme v seizmicky neaktivní oblasti a Fukušima byla hodně stará elektrárna. Temelín je zase dál.
Pár pitomců se možná najde, ale neřešil bych je.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:25® osprey
Char> Ano. Je vzorný, slušný, leží v šupleti a neotravuje mě. Po šestnáctém červnu budu otravovat já jeho.
Je to jerk, realistický, údajně dobře chodící, ryby ho žerou. Víc bych neřešil. Doba ukáže, jestli ho budou žrát i nám.
- Úterý 15. března 2011 ve 21:21® osprey
timbab> Nakonec se to asi uchladí, mezitím něco uteče.
Těch padesát borců, co se to teď snaží ukočírovat, skončí s nejrůznějšími projevy následků ozáření a možná hodně z nich zemře. Dojde k zamoření okolí, těžko říct v jakém měřítku. Ostatně o tom se právě teď rozhoduje.
Elektrárna se pak na čas odstaví a nakonec asi rozebere.
Ve světě se bude nějakou dobu žbrblat kolem atomu, ale pak lidi zjistí, že buď jádro anebo budou bez televize.
- Úterý 15. března 2011 ve 20:50® osprey
timbab> Docela se to podělalo. Včerejší potíže byly zvládnutelné, to co se stalo dneska ráno, je úplně jiné kafe.
- Úterý 15. března 2011 ve 14:40® osprey
inspo> Jo, to už jsem viděl mockrát…
Po světě běhají zástupy lidí, které se mi podařilo nasrat a půlka z nich říkala, že si to osobně brát nebudou

- Úterý 15. března 2011 ve 14:19® osprey
inspo> A to neznáš ten song: U nás ryby bijem od Dragona kyjem?
Napadl mě i další verš a brutální. Jenže se bojím, že někteří by ho mohli vzít i osobně, tak radši ne

Já Draky rád.
- Úterý 15. března 2011 ve 14:17® osprey
- Diskuze: Kaprařina
LukasManousek> V poho. Tohle je sympatické gesto.
Já to mám daleko…
- Úterý 15. března 2011 ve 13:56® osprey
kerob> Hážu do Krátkých zpráv, myslím, že lidi by měli číst smysluplné texty.
- Pondělí 14. března 2011 ve 23:35® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
gomz> Barva SL – Sněžný leoprd?

Fakt umíš.
- Pondělí 14. března 2011 v 18:11® osprey
- Diskuze: Muškaření
redtag34> Já jednou potkal v zámeckým parku páva a tomu tam jedno brko v ocase visel už jen tak na čestné slovo. Tak jsem mu ho přišláp…

- Pondělí 14. března 2011 v 18:09® osprey
Šnek> Já nevím, jestli je to problém. Jen nabízím pomoc, kdyby to byl problém.
Neřeš to, stopař ví a buď mi napíše nebo ne. Když se v tom budeme vrtat, ještě bychom z toho mohli ten problém udělat

- Pondělí 14. března 2011 v 17:12® osprey
stopař> Tady je v květinářství mají nebo donedávna měli. Kdybys byl byl fakt v nouzi, pošli osobku.