Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 14. března 2011 v 16:10® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Dejwík2504> Hledej ryby, hledej ryby…

Aneb „Nemůžeš chytit rybu, která tam není.“

Pondělí 14. března 2011 v 16:09® osprey
osprey

Dejwík2504> Zkrať to. Spousta obyvatel ČR nechápe význam slova zákaz. A to proto, že když zákaz nedodržíš, obvykle se ti prd stane.

Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:58® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem před výstavou vyrazil k vodě. Chtěl jsem vidět některá místa a konečně chytit pěkného tlouště.

Musím říct, že místy řeka vypadá jako úplně mrtvá a co jsem se doslechl, některá z těch živějších míst dostala letos pěkně na zadek – od lidí.

Přesto jsem cílovou rybu chytil – ten háček není tak malý, to ta hlava je tak velká…

Tento příspěvek byl editován 10.3.2011 23:01:49 uživatelem osprey.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41186.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:10® osprey
    osprey

MIG-35> To jsme dva.

Co se týče těch ryb, budeme se asi muset začít o to, co zbylo, víc starat. Ony tam ryby samozřejmě pořád ještě nějaké jsou, ale poslední roky si jen odfajkovávám místa, kam už nemá cenu chodit.

Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:07® osprey
    osprey

Prutos> Co bylo dražší? Ty dvě bebechy nebo poštovné?

Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:13® osprey
    osprey

HaD> Ahoj.

Dobré zprávy. Já zítra nějaké fotky nalupu. A pokusím se nezapomenout čtečku. :-))

Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:03® osprey
    osprey

MIG-35> Ano, na řece jsem byl. Teď mě čeká veletrha a po něm zas bude práce, tak jsem si udělal čas.

Rybu chytit pořád ještě dovedu, ale jde to s nima do kopru. Skoro si říkám, jestli bych ty, co tam ještě plavou, neměl nechat na pokoji.

Čtvrtek 10. března 2011 v 0:22® osprey
    osprey

chosebaits> Nemá ho asi tak velkej, ale to je jedno. Tohle si bude muset vydiskutovat sám.

Myslím, že nemá cenu tyhle spory zbytečně hrotit. Možná, že kdybychom seděli všichni někde u piva, bylo by to dávno v pohodě vyříkané. V psané podobě je to vždycky horší.

Čtvrtek 10. března 2011 v 0:14® osprey
    osprey

chosebaits> COž já vím, že je to kapr roček, ale on psal, že jich tam má moc a to pak ty ryby bývají jak piraně.

Ono je těžký debatovat, když se lidi neznají. Člověk pak bere něco jako provokaci, něco jako hloupost, něco jako výpad a přitom to kolikrát druhá strana myslela jinak. Proto se snažím tyhle diskuze s nadhledem. V reálném životě dokážu naštvat spoustu lidí, ale dělat to tady, za chvilku by sem nikdo nechodil.

Čtvrtek 10. března 2011 v 0:06® osprey
    osprey

MIG-35> Pokud jsou jen zachlazené, je to jak z těch dírek. V podstatě jsou to ty samé ryby. Jenom na těch dírkách si je sám chytíš, což je zábavnější.

Čtvrtek 10. března 2011 v 0:04® osprey
    osprey

chosebaits> Myslím, že jako majitel nebo spolumajitel soukromého revíru to asi malej kluk nebude…

Středa 9. března 2011 ve 23:50® osprey
    osprey
    Diskuze: Kaprařina

LukasManousek> Ale jo. Jenže obvykle je to na obalu plus minus napsáno a když není ani název.

Navíc kolega nevědomky vyrobil docela pěkný vtípek. Až uletím někdy já, klidně si taky rýpni. Kdyby tady nebyla sranda, co bychom tu dělali?

Středa 9. března 2011 ve 23:32® osprey
    osprey

chosebaits> To je pravda. Já zapomněl… :-)

Středa 9. března 2011 ve 23:30® osprey
    osprey

ladamaj> Nezlob se, to ale neudělá chyba na žádném serveru. Tam bude problém přímo v tvém počítači.

Kdyby server blbnul, stačilo by maximálně vypnout prohlížeč, pokud je nutný restart počítače, bude chyba jinde.

Doporučuju zazálohovat data a poradit se s někým, kdo do toho víc vidí. Asi bude nutné přeinstalovat operační systém.

Středa 9. března 2011 ve 23:07® osprey
    osprey

Mrakoš> Zkus se zeptat kolegy Jak.novi, ten tam coby školou povinný byl a chytal. Aspoň mám ten dojem.

Středa 9. března 2011 ve 23:06® osprey
    osprey

No a co to zkusit u Nikla objednat? :-D

Středa 9. března 2011 ve 22:41® osprey
    osprey

ladamaj> Asi se zavádí nějaká novinka. Mě to jede bez problémů. A co to dělá krom toho trojúhelníku?

Středa 9. března 2011 ve 22:39® osprey
    osprey

pesa11> Mikbaits boilie mix od Nikla? To existuje?

Středa 9. března 2011 ve 22:36® osprey
    osprey

zrybenec> Kukuřici jen tak nerozdrtíš, ta se šrotuje. Ale můžeš koupit rovnou šrot.

Středa 9. března 2011 ve 13:22® osprey
    osprey

Vydrouš> Jo, jsme na tom podobně.

Ze svého pohledu bych radši viděl naše pstruhovky divoké s původními opatrnými rybami, kterých není tolik a je těžké je ulovit, nakonec je ale člověk rád za cokoli, co tam plave.