Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 14. března 2011 v 16:10® osprey
- Diskuze: Feeder
Dejwík2504> Hledej ryby, hledej ryby…
Aneb „Nemůžeš chytit rybu, která tam není.“
- Pondělí 14. března 2011 v 16:09® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Dejwík2504> Zkrať to. Spousta obyvatel ČR nechápe význam slova zákaz. A to proto, že když zákaz nedodržíš, obvykle se ti prd stane.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:58® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem před výstavou vyrazil k vodě. Chtěl jsem vidět některá místa a konečně chytit pěkného tlouště.
Musím říct, že místy řeka vypadá jako úplně mrtvá a co jsem se doslechl, některá z těch živějších míst dostala letos pěkně na zadek – od lidí.
Přesto jsem cílovou rybu chytil – ten háček není tak malý, to ta hlava je tak velká…
Tento příspěvek byl editován 10.3.2011 23:01:49 uživatelem osprey.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:10® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
MIG-35> To jsme dva.
Co se týče těch ryb, budeme se asi muset začít o to, co zbylo, víc starat. Ony tam ryby samozřejmě pořád ještě nějaké jsou, ale poslední roky si jen odfajkovávám místa, kam už nemá cenu chodit.
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 23:07® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos> Co bylo dražší? Ty dvě bebechy nebo poštovné?
- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:13® osprey
HaD> Ahoj.
Dobré zprávy. Já zítra nějaké fotky nalupu. A pokusím se nezapomenout čtečku.

- Čtvrtek 10. března 2011 ve 22:03® osprey
MIG-35> Ano, na řece jsem byl. Teď mě čeká veletrha a po něm zas bude práce, tak jsem si udělal čas.
Rybu chytit pořád ještě dovedu, ale jde to s nima do kopru. Skoro si říkám, jestli bych ty, co tam ještě plavou, neměl nechat na pokoji.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 0:22® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
chosebaits> Nemá ho asi tak velkej, ale to je jedno. Tohle si bude muset vydiskutovat sám.
Myslím, že nemá cenu tyhle spory zbytečně hrotit. Možná, že kdybychom seděli všichni někde u piva, bylo by to dávno v pohodě vyříkané. V psané podobě je to vždycky horší.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 0:14® osprey
chosebaits> COž já vím, že je to kapr roček, ale on psal, že jich tam má moc a to pak ty ryby bývají jak piraně.
Ono je těžký debatovat, když se lidi neznají. Člověk pak bere něco jako provokaci, něco jako hloupost, něco jako výpad a přitom to kolikrát druhá strana myslela jinak. Proto se snažím tyhle diskuze s nadhledem. V reálném životě dokážu naštvat spoustu lidí, ale dělat to tady, za chvilku by sem nikdo nechodil.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 0:06® osprey
MIG-35> Pokud jsou jen zachlazené, je to jak z těch dírek. V podstatě jsou to ty samé ryby. Jenom na těch dírkách si je sám chytíš, což je zábavnější.
- Čtvrtek 10. března 2011 v 0:04® osprey
chosebaits> Myslím, že jako majitel nebo spolumajitel soukromého revíru to asi malej kluk nebude…
- Středa 9. března 2011 ve 23:50® osprey
- Diskuze: Kaprařina
LukasManousek> Ale jo. Jenže obvykle je to na obalu plus minus napsáno a když není ani název.
Navíc kolega nevědomky vyrobil docela pěkný vtípek. Až uletím někdy já, klidně si taky rýpni. Kdyby tady nebyla sranda, co bychom tu dělali?
- Středa 9. března 2011 ve 23:32® osprey
chosebaits> To je pravda. Já zapomněl…

- Středa 9. března 2011 ve 23:30® osprey
ladamaj> Nezlob se, to ale neudělá chyba na žádném serveru. Tam bude problém přímo v tvém počítači.
Kdyby server blbnul, stačilo by maximálně vypnout prohlížeč, pokud je nutný restart počítače, bude chyba jinde.
Doporučuju zazálohovat data a poradit se s někým, kdo do toho víc vidí. Asi bude nutné přeinstalovat operační systém.
- Středa 9. března 2011 ve 23:07® osprey
Mrakoš> Zkus se zeptat kolegy Jak.novi, ten tam coby školou povinný byl a chytal. Aspoň mám ten dojem.
- Středa 9. března 2011 ve 23:06® osprey
No a co to zkusit u Nikla objednat?

- Středa 9. března 2011 ve 22:41® osprey
ladamaj> Asi se zavádí nějaká novinka. Mě to jede bez problémů. A co to dělá krom toho trojúhelníku?
- Středa 9. března 2011 ve 22:39® osprey
pesa11> Mikbaits boilie mix od Nikla? To existuje?
- Středa 9. března 2011 ve 22:36® osprey
zrybenec> Kukuřici jen tak nerozdrtíš, ta se šrotuje. Ale můžeš koupit rovnou šrot.
- Středa 9. března 2011 ve 13:22® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Vydrouš> Jo, jsme na tom podobně.
Ze svého pohledu bych radši viděl naše pstruhovky divoké s původními opatrnými rybami, kterých není tolik a je těžké je ulovit, nakonec je ale člověk rád za cokoli, co tam plave.