Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 9. března 2011 ve 13:14® osprey
osprey

Vydrouš> Zajdi do videí, včera jsem tam nějaká tečkovaná nastrkal a jedno další někdo z kolegů.

Je to všechno cizina. Dávat tam naše vody, to je o strach (nehledě na to, že to raději nikdo netočí). Takové tečky jako drží ta ruka na tvé fotce, to u nás dneska vrátí do vody málokdo a navíc ty ryby to i tak blbě snášejí.

Středa 9. března 2011 ve 12:42® osprey
osprey

LukasManousek> Taky jsme jich s kolegy pár stovek vysadili. Dokonce jsem byl tak sebestředný, že jsem tu o tom na podzim zveřejnil článek (čtenářský).

Sice to bylo hlavně s cílem motivovat ostatní k podobným věcem, ale jsem prostě stará chlubna:-))

Úterý 8. března 2011 ve 22:32® osprey
osprey

LukasManousek> Jsou organizace ČRS, které by ti za ty okouny utrhly ruce. Připouštím, že jich není moc.

Úterý 8. března 2011 ve 22:30® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

timbab> Jsem téhož názoru. Feeder tě uváže na jeden flek. Pokud si jím nejsi jist, je v zimě lepší plavaná.

Úterý 8. března 2011 ve 21:57® osprey
osprey

mvincik> Jo, to si taky říkám. A pak vždycky přijde doba, kdy to musím dohnat, bo mě to jinak udusí jak lavina krtka.

Úterý 8. března 2011 ve 21:43® osprey
osprey

LukasManousek> V pohodě, skwor taky jen rýpe.To je ta podivná realita současné doby.

Člověk by chtěl pestrou obsádku všech běžných ryb a v reálu se vysadí sem tam roček něčeho a pak hlavně kapr, případně duhák.

Úterý 8. března 2011 ve 20:37® osprey
osprey

LukasManousek> Já dodneška nepochopil, jak to ti Norové myslí – mají vývozní limit 15 kg a když někdo tahá ryby ze 100 m, tak jich to zas tak moc nerozdejchá. Takže rybář buď podvádí nebo to hází do moře s tím, že to snad přežije.

Na Islandu se s tím nepářou – co vyndáš, to odevzdáš a na to konto jednou za rok nevyjede rybářský kutr se sítěma.

Ryb si odtamtud nikdo moc nedoveze, páč se tam lítá letecky.

Pouštím ryby hodně, svoje největší jsem pustil, ale jsem realista. Dotrhané, zmordované, poraněné a podobné ryby většinou napytluju.

Fakt je, že ten páneček, co o něm píšeš, tyhle úvahy nejspíš nevede ani v náznaku. Doveze 200 kg, většinu prodá někde do hospody a má výlet zaplacenej.

Úterý 8. března 2011 ve 20:23® osprey
osprey

LukasManousek> Vlezeš do vody, necháš se fotit s rybou, zakopneš a uděláš „jéééé“… :-D

Úterý 8. března 2011 v 19:55® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

marven> Když nic jiného, tak je stylová a optimistická:-)

Úterý 8. března 2011 v 19:54® osprey
osprey

LukasManousek> Ti ta ryba prostě upadne… Jsou hrozně slizký a děsně se mrskaj. Za karasa ti u nás nikdo nepoděkuje a dovézt v pořádku velkého sumce nebo kapra, to není jen tak.

Úterý 8. března 2011 v 19:49® osprey
osprey

LukasManousek> Velký okoun není plevel a kde je okoun plevel, tam nebývá velký.

Úterý 8. března 2011 v 19:47® osprey
osprey

mvincik> Dělám ve dne, dělám večír… Zase jsem byl jen pro housky.

V létě se pokusím mít volnější režim, teď to tlačím, co tělo snese (ono už moc nesnese).

Úterý 8. března 2011 v 16:43® osprey
osprey

chosebaits> Což o to. Já se jin nevyhýbám a snažím se jim i něco vkládat (dnes třeba videa). Ale scházejí se a kecají jinde. Ony to nemusejí být jen záležitosti ohledně rybařiny. Lidi se chtějí třeba jen sejít a poplkat.

Když to srovnáš s přívlačí, nenabízíme jim toho tolik. Podívej, jak se tu rozjely třeba multíky. Ono když se dobře začne, lidi se nabalí. Stačí pár jedinců.

Úterý 8. března 2011 ve 12:33® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Kolovr@tek> Důležité bude najít ryby. Zní to jako fráze, ale sám s tím mám občas touhle dobou problémy. A jak začnu zkoušet nová místa, tak na velké většině z nich nedám v zimě ani drb.

Hodně zdaru.

Úterý 8. března 2011 v 11:30® osprey
osprey

Scanix> To bylo minulou neděli, špióne:-))

Ta už je pryč.

Ano, tahle má být teplá. Proto ji zřejmě strávím na veletrhu:-D

Pondělí 7. března 2011 ve 23:17® osprey
osprey

sus1> Chytej je mladší, vždycky se jen dotahovalo a průšvih je, že se nám nepodařilo podchytit kapraře. Koule hýbou světem. A kdybys nevěděl proč, tak se na ten svět podívej, jak z dálky vypadá:-))

Pondělí 7. března 2011 ve 23:07® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.3. 2011 | Způsob lovu: Plavaná

Vezl jsem synka k doktoru a pak do školy a když jsem viděl ten počas, přibalil jsem matchku a zastavil na hodinu u řeky.

Na zahrádce už nám kvetou talovíny a byla tam i Fčela, takže jaro už se blíží. :-D

foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41144.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img41145.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 7. března 2011 ve 20:39® osprey
    osprey
    Diskuze: Kaprařina

LukasManousek> Ty tam jsou nějaké taky. Vím třeba, že dost krmili.

Pondělí 7. března 2011 ve 20:26® osprey
    osprey
    Diskuze: Kaprařina

LukasManousek> Je tady článek z výpravy na Pád. Tak půl roku zpátky. Docela tam tenkrát nachytali, tak se koukni.

Pondělí 7. března 2011 ve 20:23® osprey
    osprey
    Diskuze: Sumcařina

timbab> Já vím,, že spousta lidí o něm psala zhruba to, že je to moc fajn prut, dokud nedojde na lámání chleba (tj. ryba 200+ a souboj ve stylu zvíře proti zvířeti). Jinak mě se opticky moc líbí.

Některé ty Penny jsou odolnější. Možná ne tak hezké, možná o něco dražší, ale vydrží víc. Kolega těch prutů do Kazachcstánu nepoveze otep, takže by to chtělo něco, co by opravdu nemělo prasknout. Jak to tak čtu, loď taky nebude, takže bude muset všechno oddřít cajk.