Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 25. února 2011 v 0:07® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
pepa-č> Feedery Sportex jsou velmi chváleny – i ty nové černé. Na výstavě nejsou přítomny, ale snad bude čaasem jeden k vidění v Táboře (obchod u nádraží).
- Pátek 25. února 2011 v 0:05® osprey
pepa-č> Řada Styx omrknuta. Docela dobré, finančně ale nedosáhnu. Pojí se s tím zajímavá historka. Vzal jsem jerkáč a koukám – sedlo pro multík držím dobře (nahoru), očka mám dole. Koukám jak to, nechápu, ptám se. Prodavač pro změnu nechápe, proč by měly být očka nahoře.
Spojenými silami jsme nakonec objevili, že blank je rozdělen těsně nad rukojetí a celý ten kus s očky je vsazen obráceně a zarván na krev

Jinak tam toho od Sportexů není zas tolik, ale poprvé jsem viděl řadu Saphire. Udělala na mě mnohem větší dojem než Kev Spin.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:51® osprey
pepa-č> Nemám. Ale jsou lidi, co například sbírají mobily. Je to nesmyslné, ale neškodné. Já mám zas tendenci hromadit vláčecí pruty. Bojuju s tím, ale občas je to silnější…
Mimochodem, zatím jsem na výstavě neutratil ani korunu…
Jo – mají tu i Sportexy, což minule nebylo. Opal Jerk do 130 g dost dobrý, ale nelíbí se mi rukojeť, přijde mi krátká.
Tento příspěvek byl editován 24.2.2011 22:53:47 uživatelem osprey. - Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:42® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
regulus> Já tím nejsem nadšen, ale mám pocit, že masivní mazání by udělalo větší škody.
A u některých fór je lepší začít od nuly. Koho by třeba zajímaly rady ohledně výběru nového prutu napsané v roce 2007?
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:38® osprey
sethy> Pořád se dá vybrat. Ale nabídka se změnila. Loni cosi doprodávali a dal se tam udělat lepší kauf. Mě dneska zaujaly některé pruty od firmy Grauwell. Materiálově a výbavou docela slušné, ale designér to dost zazdil. Ale je fakt, že mezi výrobky firem, které mají u nás mají minimální reputaci se najde sem tam docela povedený kousek za slušné peníze.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:20® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prutos> Ne, bylo to dlouhé sklo a fotograf na ledu ležící.

- Čtvrtek 24. února 2011 ve 23:18® osprey
sethy> Málo jsi řval

Mimochodem teď tam mají pěknou dvěstěčtyřicítku tak do 20 g (pro majitele Dragonů spíš do 15 g) cca za 1500 Kč a myslím, že by to bylo dobře investovaných patnáct stovek.
Bohužel je jejich nabídka taková neucelená.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 22:49® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
zrybenec> Ve většině zemí nemají rybářské svazy. Spousta revírů (i tekouciích vod) je soukromých, jiné jsou státní.
Je důležité se informovat na tu vodu, kde chceš chytat. Ve většině zemí nejsou porybní tak bezmocní jako u nás.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 22:47® osprey
chupacabra> Já jsem chválil Savage Gear už loni. I letos tam mají jeden proutek, který se mi líbil. Je kratší než ten co píšeš, takže je to jiný. Vůbec bych se toho nebál. Ta značka je jen málo známá a podceňovaná. Používám některé jejich nástrahy a také spokojenost.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 22:42® osprey
Prutos> Jestli tou fotkou myslíš rubriku Z lovu, tak fotil jsem já, ale rybu chytil HaD.
Libora bych viděl rád, snad přijde na výstavu.
- Středa 23. února 2011 ve 23:50® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.2. 2011 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak jsem se na chvíli vyskytl na dírkách. Počasí krásné, aktivita ryb bídná. Úlovek 4 ryb považuju v daných podmínkách docela za úspěch. Ta na fotkách ale moje není.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. února 2011 ve 20:57® osprey
timbab> Já už se na to chytám asi pět let. Po tak dlouhé přípravě věřím, že ho někde lapím

- Středa 23. února 2011 ve 20:48® osprey
timbab> Nechceme, ale rád si zajedu někam na Labe ho chytit. Na prut jsem ho ještě nikdy neulovil.
- Středa 23. února 2011 ve 20:45® osprey
Sander> Ano. My tady nemáme žádnou rybu, o které by se dalo říct, že je jí tu nadbytek

- Středa 23. února 2011 ve 20:25® osprey
Prutos> Tak vzpomínej. Já ji ještě nemám

- Středa 23. února 2011 ve 20:25® osprey
mannice> O tom to přece není.
Prostě se v klidu počká, až se sejde vranka a foťák a pak si Petr vranku cvakne.
- Středa 23. února 2011 ve 20:22® osprey
Sander> Člověk může mít skoro všechno. Ale ne najednou a ne hned. Můžeme se domluvit a udělat pár výprav s cílem nafotit nějakou tu vzácnější rybu.
Já mohl mít obě vranky, ale když byla k dispozici obecná, nikdy jsem neměl foťák.
Slunečnice jsem fotil nedávno v akváriu a bylo mi řečeno, že tam, co jsi ji fotil ty, není tahle ryba úplně vzácná. A pak by se dalo zajet na onen jistý soukromák, kde je jich prý dost.
- Středa 23. února 2011 ve 20:15® osprey
Sander> Ony když se podoustve třou, tak jsou nalezlé v pár proudech a jinde není skoro nic. A já nemám moc chuť je dvakrát hledat ze stejných důvodů jako ty.
Ale tu fotku antracitově černého mlíčáka s břichem jako pomeranč, tu bych jednou rád udělal.
Loni jsem fotil rybu pár dní po výtěru. Chytil ji kolega. Byla hodně tmavá, ale už to nebylo ono.
- Středa 23. února 2011 v 19:01® osprey
mannice> Totéž jako s tím jesenem – počkej za dva měsíce. A což teprve podoustve…
- Středa 23. února 2011 v 18:52® osprey
mannice> Nevím, já letos chytil jen jednu. Zas tak moc vybarvená nebyla. I když náznaky toho třecího zbarvení už byly patrné. Ostrá se u nás tře o něco ddřív než jesen.