Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 18. února 2011 ve 21:01® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Progressive jsem držel včera. Slušnej prut. Za tu cenu určitě. Ale brzo ho zapomenu. Splývá mi pocitově s jinými.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:54® osprey
- Diskuze: Plavaná
LukasManousek> Půjč si někde od rybářů podložku nebo aspoň velký čeřen, zakrm a lifruj to ven. S trochou štěstí je možná i slušně prodáš. Občas je kapří násady nedostatek a pak je zájem i o tyhle podetřené mládežníky.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:51® osprey
Taková zajímavost – tohle jsem teď viděl v jednom e-shopu u jakéhosi feederu:
- očka SIC (Oxide Titanium)
Fór je v tom, že SiC je karbid křemíku (angl. tuším Silicium Carbide). Oxid titanu je úplně jiná látka a očka z něj jsou daleko levnější. Často se vydávají za SiC, ale napsat to takhle stupidně…
- Pátek 18. února 2011 ve 20:48® osprey
mannice> A cože máš, prosím tě, za feedery?
Kdybych měl něco proti nim nebo o nich prostě chtěl pokecat, věř, že bys neměl jen nějaké tušení, ale věděl bys to jistě a spolehlivě. Já lidem říkám, co si myslím, i když mě to občas přichází dost draho.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:25® osprey
- Diskuze: Muškaření
brčal> Není důležitější z čeho ta síť je? Mě se víc líbí černá síťovina, ale je to opravdu jen estetická záležitost.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:21® osprey
Sander> V pohodě, dneska už i-y nikdo neřeší. Zkus se zeptat žáků vycházejících z devítky na vyjmenovaná slova

Jinak my se tady s kolegou pokoušíme najít hranici mezi diskuzí a reklamou a vypadá to, že už jsme ji našli.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:19® osprey
petrpavel1> Jo, s tímhle už nic dělat nebudu. Je věcí každého rybáře, jestli uvede revír, kdy chytil rybu.
Teď jsme zvědaví na tu fotku.

- Pátek 18. února 2011 ve 20:14® osprey
- Diskuze: Muškaření
Šnek> V žádném případě ne rvát. To se ti ta ryba vyvalí na hladině, začne sebou mlátit a spadne ti kolikrát i s protihrotem.
Normální plynulý tah. Zrovna s mušákem to jde úplně skvěle.
- Pátek 18. února 2011 ve 20:12® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.2. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Opět chvilka u vody. Mám pocit, že ryby by i žraly, ale jaksi se jich nedostává… Pořád tam ale ještě nějaké plavou a doufám, že krátké seznámení s mým cajkem na některých z nich nezanechalo vážnější stopy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. února 2011 ve 20:09® osprey
Prutos> Já jsem kolegovi nedávno vysvětlil, že mu sice budu mazat raklamu, ale ne, pokud zmíní revír v běžné diskuzi. Tak ho zmínil.
Takže tentokrát už jsem mu jen smazal odkaz, ale ne příspěvek.
petrpavel1> Je mi líto. Toleruju název bez odkazu – někde tu hranici, co je únosné, stanovenou mít musím. Ale nevzdávej to, naučíš se v tom chodit. Pár lidí tady svoje revíry nebo zboží propaguje a po té hraně se umí pohybovat celkem dobře

- Pátek 18. února 2011 ve 2:25® osprey
LukasManousek> Pokud myslíš ty kapříky, tak počkej tak na druhou půli března, pak to bude daleko větší fofr.
- Pátek 18. února 2011 ve 2:13® osprey
LukasManousek> Kdysi Ledce u Mladé Boleslavi, dnes Písecko.
- Pátek 18. února 2011 ve 2:01® osprey
LukasManousek> Já tě nehoním za to, že něco porušuješ. Jen ti odpovídám.
Na ryby chodím, pár fotek mám v rubrice Z lovu.
- Pátek 18. února 2011 v 1:51® osprey
LukasManousek> Já jsem na tomhle serveru redaktor a admin. Takže jsem opravdu hodně vlezlý.
- Pátek 18. února 2011 v 1:35® osprey
LukasManousek> Chceš je přelovit jinam?
- Pátek 18. února 2011 v 1:34® osprey
- Diskuze: Kaprařina
LukasManousek> Já taky nemluvím o dírkách. Ale i u tohoto lovu je přítomnost ledu dost zásadním faktorem. Na rozdíl od dírek negativním.

- Pátek 18. února 2011 v 1:17® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
sus1> Zničit krtka…
- Pátek 18. února 2011 v 1:16® osprey
LukasManousek> Já znám dobře Wonderlakes v Ledcích. Chytal jsem tam už před mnoha a mnoha lety. Vyrostl jsem tam. V Ledcích led bude, proto jsou to Ledce
. - Čtvrtek 17. února 2011 v 0:45® osprey
LukasManousek> Co myslíš za revíry – Wonderlakes nebo jiné?
- Čtvrtek 17. února 2011 v 0:41® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
regulus> Já s tebou souhlasím. Pravdu máš v tom, že jsem to myslel tak, že by tu existovala rubrika s vlastním nastavením dovolujícím prezentaci fotografií ve vyšším rozlišení a kvalitě. Aby byly fotky kolem 1200 bodů všude, to je nesmysl.