Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 15. února 2011 ve 23:46® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
HaD> Já bych to udělal jinak – máme Pozadí na obrazovku, použil bych ho (programově – zkopíroval část kódu nebo tak něco) jako jádro fotografické rubriky, která by měla nadstandardní velikost fotek. Už by to nebyla řadová otázka, ale rubrika jako je třeba Z lovu. Fotografové by si fotku upravili sami, byl by tam jen datový limit na velikost obrázku a rozměry. Zbytek bych nechal jak je.
- Úterý 15. února 2011 ve 23:11® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
CeP> Kde se dá podepsat ta petice?
- Pondělí 14. února 2011 ve 20:02® osprey
džigit> Koukal jsem, že mysleli i na nory pro ledňáčky. Tak toho jsem vážně žádostiv. Ale je to ukázkou toho, jak se dá ten byznys usměrnit. Ještě tak dvacet let a možná se na některé ty úpravy bude dát i koukat.
- Pondělí 14. února 2011 v 19:45® osprey
Sander> To určitě. Dojeď se podívat do Putimi z toho železného mostu – zregulovali zregulované. To by tě trefilo. To samé to zplavňování Vltavy.
Chtěl jsem jen říct, že ono by se regulovalo i jinde, ale ne všude na to je.
- Pondělí 14. února 2011 v 19:18® osprey
Sander> Není – ne všude mají tolik peněz na beton.

- Pondělí 14. února 2011 ve 14:11® osprey
Snader> Až se tu vyloupneš, přečti si Krátké zprávy, Strakonice dostaly peníze na protipovodňové úpravy…
- Neděle 13. února 2011 v 17:12® osprey
- Diskuze: Feeder
kety.vydra> Je to jen jiný způsob detekce záběru. O citlivosti feederu zdaleka nerozhoduje jen špička a špička taky není jediný citlivý detektor záběru.
- Neděle 13. února 2011 v 16:45® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
kubajs1> To, co máš, jsou bidla na velké kapry. Kup si k tomu nějaké baitrunnery jako je třeba Okuma Longbow. A teleskop na dravce? Můžeš je chytat s těmi co máš. A jestli chceš teleskop na přívlač, tak si kup něco kolem 240 – 270 cm v takové gramáži, abys zvládal použité nástrahy.
- Neděle 13. února 2011 v 16:39® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Já se pochlubil v rubrice Z lovu, nějak se mi to zvrtlo směrem k 16. dubnu a červnu.
- Neděle 13. února 2011 v 0:14® osprey
hecht> A co ty prachy v hotelu – spokojen s řešením?
- Neděle 13. února 2011 v 0:13® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Dejwík2504> Kup si jigové háčky a namačkávací broky. Dá se to i tak.
- Neděle 13. února 2011 v 0:08® osprey
hecht> Tuhle starou fousatou hádanku?
Nic jednoduššího – musíš sledovat finanční toky.
Chlapi zaplatili každej 9 korun – to je sedmadvacet. Hospodskej má 25 a kluk 2. To je v cajku.
Těch původních třicet dostane tak, že 25 má hospodskej, 2 kluk a 3 jsou zpátky u původních majitelů.
Tak jak je ta hádanky postavená je to jen mystifikace na zblbnutí někoho, kdo nestíhá sledovat, jak se prachy točej.
- Neděle 13. února 2011 v 0:03® osprey
hecht> Já jsem taky koukal, co to tahám. Ale co, lepší než nic, ne?
- Neděle 13. února 2011 v 0:00® osprey
hecht> Já o rohlíku nekecám, ptám se Dejvíka proč ho nemá rád. Všichni mají rádi rohlíčky. Zvláště když jsou obzvláště vypečené…

Na co jsem chytal, to jsem tu nijak nerozváděl.
- Sobota 12. února 2011 ve 23:45® osprey
Dejwík2504> A čemu? Ty nerad rohlík?
- Sobota 12. února 2011 ve 23:12® osprey
timbab> Jo duel fajn, ale musel bys ho udělat. Mám se sháněním věcí do Duelů čím dál víc problémů. Nechci tam dávat dva klacky, se kterými si zaklepu na krámu, byl bych rád, kdyby tam byly zkušenosti z praxe. Ale kde brát e nekrást…

- Sobota 12. února 2011 ve 23:08® osprey
Kalužmistr> Plavačka je fajn. Já mám tyhle zimní výpravy moc rád. Ticho, samota. U nás je teď ale dost vody, takže to na dlouhé chození zatím není. Kdyby bylo týden tak jak je, bylo by to pak super.
- Sobota 12. února 2011 ve 23:05® osprey
timbab> Já myslím, že nebude problém – nějakou silikonovou hadičku a napojíš k prutu normální feederovou špičku. Na vyzkoušení to bude stačit. Pokud v tom objevíš nějaký potenciál, tak by sis pak třeba koupil celý prut.
Ale ono je celkem jedno, jak člověk ty ryby tahá. Já, když to bere, nejradši chytám položenou na cit.
- Sobota 12. února 2011 ve 23:02® osprey
- Diskuze: Muškaření
ladamaj> No ono už hodně lidí začíná chápat, že se s tím nic jiného udělat nedá. Přírodní rovnováha se nastolí tak, že všechno sežerou a pak jejich počet prudce klesne, ale čekat na to se mi teda nechce.
Tento příspěvek byl editován 12.2.2011 22:03:00 uživatelem osprey. - Sobota 12. února 2011 ve 23:01® osprey
Kalužmistr> Já už funguju (viz rubrika Z lovu), akorát času je málo. Pokud jde o to chytat, už se normálně dá.