Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 12. února 2011 ve 22:24® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
kety.vydra> Tak jestli vkládáš bmpčka, tak se nedivím, že ti to nejde. Nepůjde ti to na žádném serveru.
Celý Internet formát *.bmp úplně obchází. Nedáš to nikam. Je to bezkompresní formát s obrovskými datovými objemy. Dnes už se používá hodně málo.
- Sobota 12. února 2011 ve 22:21® osprey
- Diskuze: Plavaná
CeP> To Frk určitě rád uslyší.
- Sobota 12. února 2011 ve 22:19® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
kubas> To jsem už zjistil, proto to dělám tak jak to dělám.
- Sobota 12. února 2011 ve 22:15® osprey
- Diskuze: Kaprařina
macan25> Exage je levnější řada, ale není zas tak špatný. Všíml jsem si ale, že asi dvě třetiny chválí a třetina spíš nadává, takže tam možná budou i nějaké kusové rozdíly – koupil bych to někde v krámu, kde bych si na ten konkrétní kus mohl sáhnout.
A pak je jasné, že to není stroj na nějakou extrémní zátěž. Na běžné používání může vydržet roky.
- Sobota 12. února 2011 ve 22:12® osprey
kubas> Já ji ani nezaregistroval. Asi dvakrát týdně stihnu zprávy, třikrát počasí a jednou za měsíc se kouknu na nějaký film. A to je celý můj kontakt s televizí.
- Sobota 12. února 2011 ve 22:11® osprey
- Diskuze: Feeder
timbab> Ale jo, určitě na tom něco bude. Ale zkoušet to musejí jiní.
- Sobota 12. února 2011 ve 22:09® osprey
- Diskuze: Muškaření
fikus> To víš, já jsem na kormoránovi citově zainteresován. A taky bych chtěl přesvědčit lidi, že snížení stavů toho ptáka je vlastně akt ochrany přírody.

- Sobota 12. února 2011 ve 22:07® osprey
Kalužmistr> Zdravím. Soboty tu bývají slabé, všichni na cosi čučí…

- Sobota 12. února 2011 ve 22:06® osprey
- Diskuze: Feeder
timbab> Vím, co myslíš, ta věc je na trhu už spoustu let, ale u nás se to moc neujalo. Dokonce ani já o to moc nestojím a to je co říct, protože se jinak hrabu ve všem.
- Sobota 12. února 2011 ve 21:58® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.2. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Celý týden jsem nevytáhl paty k vodě, tak dnes jsem zašel aspoň na chvíli. Skladba úlovků byla poměrně zajímavá…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. února 2011 v 0:46® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
gomz> Jak jsme se bavili, tak tohle by klidně šlo, jen stříbrnější boky. Ať se umí blýsknout.
- Pátek 11. února 2011 ve 22:04® osprey
skwor> Vidíš, já ji, myslím, mám a ještě jsem na ni nic nechyt

Fakt je, že moc šancí nedostala.
Myslím proto, že je to koupené bez obalu za pár šupů a RSFH to podle mě není.
- Pátek 11. února 2011 ve 21:58® osprey
skwor> Já si dělám legraci. Taky jsem jeden čas cosi sháněl – a když jsem to sehnal, zjistil jsem, že změnili technologii, nástraha je bytelnější, ale už zdaleka nechodí jako kdysi. A chytám i bez toho.
Ale největší mýtus je stejně barva ORO.

- Pátek 11. února 2011 ve 21:52® osprey
skwor> Já mám tajných wobblerů plno, akorát nevím, který je ten nejtajnější…
- Pátek 11. února 2011 ve 21:35® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
kety.vydra> Nevím, jestli byl až tak dobrý. Pořád se nemůžu dostat do toho stavu, aby mi to začalo šlapat. Zjistil jsem ale jedno – neberou, tak to otočíš jako kapráky. Když se něco začne dít, dáš si je zase jako feedery. Protože vydržet se dívat na ty špičky je nadliskej výkon. Někde po šesti hodinách odcházím…
Zítra to bude z jiného soudku.
- Pátek 11. února 2011 ve 21:07® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
kety.vydra> Dneska vydrž. Budou toho mít chlapi dost, když celý den honili Nka. Ale dojde na to.
- Pátek 11. února 2011 ve 21:01® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
kety.vydra> Přede mnou nesmekej, já jen otravoval ty ostatní a to umím slušně. Ale zejtra mrkni na článek, to je zas moje parketa.

- Pátek 11. února 2011 ve 20:58® osprey
Libor> Já ti udělám ryze v html i celou stránku – dokonce jsem i udělal, ale odpadám, jak se do toho vloží java, php a další zvěrstva.
Ostatně bez základní znalosti html bych nemohl sázet články.
- Pátek 11. února 2011 v 19:47® osprey
Vydrouš> Při kopírování ti vypadlo jedno písmenko (první h), nebylo to modré a nedalo se to spustit kliknutím. Tak jsem tam to h dopsal.
- Pátek 11. února 2011 v 19:36® osprey
Vydrouš> Vlezl jsem ti do příspěvku a upravil odkaz, aby byl funkční (ona se dole zobrazuje hláška, že jsem ti to editoval, tak abys věděl proč).