Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 11. února 2011 v 19:34® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Teda vážení, pokud je měřítkem kvality prutu jeho smotání dokolečka, jak to, že všichni nemáme Shakespeare Ugly Stik? Je to sice ve srovnání s Daiwou, Šímem i Drakem těžká líná hadice, ale tohle by dal. A je levný.
- Pátek 11. února 2011 v 18:12® osprey
sethy> Pak nejsi cílová skupina. Teď jsem někde četl, že prodejcům luxusního zboží se u nás loni dařilo. Třeba to manažeři Daiwy četli taky…
Navíc zrovna tenhle model je sice hodně chytlavý, ale hlavně pro menší ryby. Kudly ho milují, stejně jako většinu podobných. A hodit to do přehrady s nadějí na okouna, když je to tak drahý wob? To začnu odlévat ty jigovky…
- Pátek 11. února 2011 v 18:02® osprey
sethy> Já nevím. Přišlo mi to jako slušné woby, ale nic extra. Podobá se to Illexům. Povrchová úprava není špatná, ale ještě má rezervy – kudly tomu dávají docela na frak.
Ono je to těžké. Na posouzení kvality nástrah bys musel dělat složité srovnávací testy na mnoha lokalitách a pak ještě kolikrát záleží jak to komu sedí tak nějak osobně.
- Pátek 11. února 2011 v 17:52® osprey
sethy> Každé zboží má svého kupce. Když jsem se ptal na cenu dřív, bylo mi řečeno, že kvalita je mimořádná a japonský výrobce si věří natolik, že dokáže prodat i draho.
Woby jsou to dobré, rozhodně žádné asijské šlupky za 50 Kč. Ale reálně bych je viděl do 300 Kč.
- Pátek 11. února 2011 v 17:50® osprey
Kalužmistr> V pohodě. Já jsem Jihočech, tak se vůbec nepohybuju. Kamarádi taky něco mají, ale jak jsem říkal, zatím jsem to zvládnul s koupenými hlavami a ještě něco mám.
- Pátek 11. února 2011 v 17:48® osprey
- Diskuze: Sumcařina
HaD> Jak se zdá, jedeš v tom s ním…

Odkud kam? A můžu si cestou nahodit?
- Pátek 11. února 2011 v 17:46® osprey
Kalužmistr> Je to jedno. Nedávno jsme měli v té rubrice soutěž a to tam dávali někteří i úlovky z mládí. Možná si někdo rýpne, ale to neřeš a klidně to tam syp.
- Pátek 11. února 2011 v 17:43® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Srneček> Copak? V létě provozuješ lodní dopravu?

- Pátek 11. února 2011 v 17:41® osprey
sethy> Tý brďo. Já ho zkoušel, za půlku by nebyl špatnej, ale takhle… Že by na Japonce dolehla krize?
- Pátek 11. února 2011 v 17:40® osprey
Kalužmistr> Přehrada taky. Ale na řece u nás doma se pohybuju tak kolem 1 – 3 nástrah za vycházku. Na přehradě to je i přes 10, ale je to jen pár vycházek ročně. Ono je lepší, když se spojí pár lidí dohromady, každý třeba koupí jednu formu a půjčujou si je navzájem. Hned je to lepší.
- Pátek 11. února 2011 v 17:17® osprey
Kalužmistr> Já vím, že jo, celkem to sleduju a orientuju se v tom – i Formybrno znám velice dobře. Ale moje roční spotřeba je tak 100–150 hlaviček a zatím jsem je dokázal dostat za slušnou cenu. Tak to pořád osouvám. Jestli začnu víc jezdit na přehradu, třeba to začne být aktuální.
- Pátek 11. února 2011 v 17:01® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD> Linux s Firefoxem byli OK celou poslední dobu. Abys to měl kompletní…
- Pátek 11. února 2011 v 16:28® osprey
Vydrouš> Dobrá forma. Tenhle tvar mám rád. Taky uvažuju, že bych si je začal dělat. Zatím mě pořád odrazuje velikost počáteční investice.
- Pátek 11. února 2011 v 16:21® osprey
Vydrouš> Zdravím. Zdá se, že je nás tu momentálně málo a kolega Kalužmistr už nejspíš taví olovo

Chce to vydržať.
- Pátek 11. února 2011 v 15:29® osprey
Kalužmistr> Pěkná hromádka. Na sezónu budeš zjevně připraven

- Pátek 11. února 2011 ve 14:33® osprey
- Diskuze: Feeder
cormaxx> To je těžký, každý to vidí jinak. Mě se ten prut jeví celkem dobře (v relaci cena – výkon) a zdá se, že i něco snese.
- Pátek 11. února 2011 ve 14:32® osprey
mannice> Jigová hlava, jakékoli chlupy nebo peří, případně olověný drátek na vyvážení. Uděláš to za pár korun.
Divil by ses, co všechno ryby dokážou sežrat. Ostatně je to jak v restauraci – nejde ani tak o to, co žereš, ale jak ti to naservírujou…
- Pátek 11. února 2011 ve 14:01® osprey
hastopír> Vypadají dobře. Čím dál víc mám pocit, že se vyplatí shánět materiál po Evropě.
- Pátek 11. února 2011 ve 13:51® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
cormaxx> Je to tam, mě to chodí bez problémů. Nezaaávidím život programátorovi, který tyhle věci musí odladit, aby to chodilo všem a na čemkoli.
Díky za příspěvek.
- Pátek 11. února 2011 ve 13:50® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.2. 2011 | Způsob lovu: Feeder
Vkládám příspěvek kolegy cormaxxe, nějak mu to zlobí:
Na prvnim místě hoďku ani ťuk,tak jsem šel hledat chytatelný místo.Tam se za hoďku povedli 3 cejni 40–50cm a stříbrňák.Pak jsem musel bohužel mazat na zkoušku.Po zkoušce za hodinu 2 záběry,ale jen jedna ryba,cejn . Na únorovou feedrovačku maximální spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.