Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:18® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos> Myslíš kroužky? Kterou velikost chceš vyfotit? Těch 7 mm? A co chceš – vyfotit balení nebo nějaký maximální detail jednoho kroužku?
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:15® osprey
Prutos> To víš, že to s těmi hladinovkami je tak, jak píšeš. Ryby to zajímá, ale jak jednou vědí, co v tom vězí, zatraceně se jim do toho nechce.
Ale občas padneš na ryby ve žrací náladě a pak je skoro jedno, co tam hodíš. To je ale tak dvakrát do roka. Slušné to bylo třeba tenkrát, jak jsem ve tvé společnosti utopil ten foťák.
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 20:12® osprey
Kalužmistr> S tím 16.6. to není tak hrozné. Jsou pstruhovky a taky spousta ryb, na které by si člověk ani jinak neudělal čas.
A jestli ti chybí akce, co třeba začít muškařit?
- Středa 9. února 2011 ve 23:26® osprey
gomz> Úplně v klidu. Není kam spěchat ani co honit. Teď chytám tlouště a plotice (když chytám). Dneska jsem si říkal, že když mi půjde práce od ruky, na chvíli vyrazím. No a jak tak koukám na hodiny, asi už nevyrazím

- Středa 9. února 2011 ve 23:19® osprey
gomz> Ten tvůj zůstal v tlamě štiky – otevřela se karabina. Šlak by mě trefil. A byla to kudla kolem míry.
Po ztrátě asi dvou dalších (už bez ryby) jerkuju jen s karabinami konstrukce, kterou má Berkley Crosslock. Tu si nástraha otevřít nemůže.
- Středa 9. února 2011 ve 23:15® osprey
- Diskuze: Muškaření
civka> Ten mít nebudeš, protože bys ho musel mít se mnou a to, jak vidíš, se neděje. Já měl jen přání do budoucna a jsem ti vděčný, že jsi to vzal tak, jak jsi to vzal.
Podobně třeba přeměrovávám všechny komentáže k úlovkům v rubrice Z lovu do Všeobecné diskuze a taky se nikdo nebojí, že by měl problém.
- Středa 9. února 2011 ve 23:12® osprey
Libor> Jo, popové nejsou potápiví. Zato když se to stane s potápivým jerkem… Jednou jsem ho nedokázal najít na čtverečním metru, kde bylo vody po kolena.
- Středa 9. února 2011 ve 22:32® osprey
civka> Mažu nerad. Tohle tu v klidu nechám. Víc už by bylo moc. Ty hranice jsou věcí citu, snažím se nějaký mít a s lidmi se dohodnout.
Hodně zdaru a dík za pochopení.
- Středa 9. února 2011 ve 22:27® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Dobrý prut bude vždycky dobrý prut, i kdyby to byl bambusák. Jsou tu sice jistá konstrukční omezení (z bambusové boloňky by upadla ruka), ale když je to dobře a pěkně udělané, člověk se toho drží roky.
- Středa 9. února 2011 ve 22:21® osprey
civka> Poprosím o jednu věc – máme tu bazar a poslední dobou jsme k polokomerčním inzerátům dost tolerantní. Šlo by přesměrovat své obchodní aktivity tam?
- Středa 9. února 2011 ve 22:02® osprey
Dredaty> Ten znám. Tajně jsem doufal, že to bude něco delšího. Je to jerkáč, to jsou od přírody kůly

- Středa 9. února 2011 ve 21:38® osprey
Dredaty> Který to by, přesně? (Ten Guide Select do 80 g.)
- Středa 9. února 2011 ve 21:37® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
pavlas82> Velikost, cena, kvalita konstrukce, subjektivní dojem. Já kupuju většinou navijáky na přívlač a ony pak podle velikosti zvládají i další techniky (feeder, plavaná, občas i klasická položená).
- Středa 9. února 2011 ve 21:14® osprey
Dredaty> Za tu cenu to ujde. IM6 byl standardním materiálem někdy před 12 lety, holt jsme dál.
Ale díky za reference.
- Středa 9. února 2011 ve 20:47® osprey
grizzly450> Prut si vybírá rybář. Takže pokud ti sedí, klidně si ho kup.
- Středa 9. února 2011 ve 20:13® osprey
grizzly450> Je to nový model, moc zkušeností s ním zatím nebude, ale prvotní reference jsou docela dobré. Já bych se ho nebál, ale radši kupuju pruty, když si na ně můžu sáhnout.
Známí mají podobné chvějivky ze série Team Dragon a jsou spokojeni. Jednou jsem si to půjčil a asi bych byl taky.
- Středa 9. února 2011 v 19:49® osprey
Noodling> Reakce by měly časem být taky. Ale jak jsi viděl, teď se řešily Nka.

- Úterý 8. února 2011 ve 23:29® osprey
mvincik> Ono to pak v extrému vede k tomu, že patnáctiletí kluci válejí každou čudlu po zemi jen aby ji mohli dát na web.
A i dospělí borci dělají kvůli fotkám hrozné věci – v létě prý na Orlasu kdosi chytil sumce kolem 2 m, tak ho vezli na lodi do kempu, pak ho fotili, vzpírali, váleli, otlapkal ho kdo mohl a pak ho se slávou pustili. No a on tam druhej den plaval tuhej…
- Úterý 8. února 2011 ve 23:10® osprey
mvincik> Snažím se to táhnout, když jsem ten redaktor. Podívej se, kolik jsem toho vkládal, když jsem nebyl – ušetřím ti čas, skoro nic.
Necítím potřebu hlásat do okolí, co jsem chytil, ale z něčeho ten web fungovat musí. A realita je taková, že jsem fotky ze včerejška ještě ani neviděl (bylo pěkné světlo, fotil jsem i obyčejnou plotici).
- Úterý 8. února 2011 ve 22:28® osprey
Sander> Ale vyjmenovat několik živočišných druhů, pár částí těla, zmínit nejstarší povolání a vzít jméno Boží nadarmo, to není problém, že ne?
Mě to pomáhá se s tím vyrovnat