Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 8. února 2011 ve 22:22® osprey
osprey

Kalužmistr> Máme tu automatické přihlášení.

Nemáme tu ale reakce, při vkládání fotek do části rubrik je třeba brát v potaz jejich rozměry a občas se vyskytnou různé drobné potíže.

Já tady funguje jako univerzální děvečka pro všecko, kdybys měl problém, napiš mi osobku:-D

Úterý 8. února 2011 ve 22:18® osprey
osprey

mannice> Jakou reportáž? Vstávání hechtovic rodiny? Skládání cestujících do kamionu? Moje procítěné lamentování když mi spadne candát 70+ ?

Tento příspěvek byl editován 8.2.2011 21:18:44 uživatelem osprey.
Úterý 8. února 2011 ve 22:12® osprey
osprey

Sander> Výrazně to zvyšuje přepravní kapacitu.

Úterý 8. února 2011 ve 22:01® osprey
osprey

Sander> Soutěže byly, jsou a budou. Přilákat návštěvníky je jejich hlavní smysl. Jak je to účinné, to je otázka.

Ale je to i o jiných věcech. Však víš.

Úterý 8. února 2011 ve 21:59® osprey
osprey

billy717> Ona je otázka, jak velké štiky a na jaké nástrahy chceš chytat.

Já mám dvě štiky kolem metru s prutem do 40 g, vlascem 0.25 mm a navijákem velikosti 3000 (Shimano) s přední brzdou.

Štika není velký bojovník – pár prudkých výpadů a nějaké skoky, ale za pět minut má dolítáno.

Není potřeba žádné super náčiní a na ryby do 70 cm už vůbec ne. Jen by mělo být aspoň trochu spolehlivé. Pokud bude prut pracovat, naviják se točit, brzda brzdit a vlasec bude aspoň průměrné kvality, tak si není s čím lámat hlavu.

Kdysi jsem napsal seriál o štičí přívlači, jmenovalo se to Zubatý svět – je to tu ve starých článcích. Tam toho najdeš víc.

Úterý 8. února 2011 ve 21:53® osprey
osprey

Zbyndas> To je tím, že se tu hodně lidí zná. Jsme menší. Z ekonomického hlediska bychom se ale potřebovali rozrůst což s sebou pravděpodobně přinese určitá negativa. Ale zatím není ten růst nijak raketový, takže bych se tím netrápil.:-)

Úterý 8. února 2011 ve 21:30® osprey
osprey

mannice> Ono je to jednoduchý – jsou dýl na prutu a víc tahají. Navíc mají v hubě spoustu místa a tak se háček většinou sekne někde na kraji.

Mě spadli všichni velcí candáti, krom dvou, které jsem chytil během měsíce, největší štika, největší tloušti, největší cejn a pstruzi obecný i duhový. Prostě to funguje.

Úterý 8. února 2011 ve 21:26® osprey
osprey

kapr 99> Já na vlastní oči viděl menší:-)

Byl jsem se tam podívat s vláčákem. Hezká voda, ale pro mě trochu z ruky.

Úterý 8. února 2011 ve 21:23® osprey
osprey

mannice> 51 cm jsem vytáhnul 5 minut potom a mám ji vyfocenou, byla s bídou poloviční (objemově). Tu spadlou rybu jsem viděl ze 2 m. Nemám potřebu vymýšlet ptákoviny.

Úterý 8. února 2011 ve 21:18® osprey
osprey

Sander> Zas tak moc mě to netočí. Byly to pěkné ryby, ale žádný životní úlovek. Ta ostrá kolem 60 cm před několika lety, ta mě sejře doteď:-)

Úterý 8. února 2011 ve 21:16® osprey
osprey

Kalužmistr> Rádi vidíme každého. Já jsem si sem taky odskočil z MRKu.:-)

Počítej s tím, že je nás tu kapku míň a technický komfort není až takový. Ale občas je tu docela sranda.

Úterý 8. února 2011 ve 21:11® osprey
osprey

mvincik> U vody jsem včera byl. Jestli si myslíš, že všechno, co chytím, dávám na web, tak to si teda nemysli, to by sis myslel úplně špatně:-))

Ale chytal jsem spíš malé ryby, velké mi popadaly. Nevím proč.

Pondělí 7. února 2011 ve 23:51® osprey
osprey

Libor> Televizi už jsem dlouho neviděl… Kromě zpráv o počasí.

Pondělí 7. února 2011 ve 23:50® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

LuboO> Aj ja. Gratulujem.

Já jsem dneska nakrmil, koupal v tom plavačku a feeder a pochytal jen nějaké ryby do 30 cm.

Pak jsem se sebral a šel se projít s matchkou. Vzaly mi tři velké ryby (40+), ale všechny mi spadly. Bylo to dneska nějaké divné. Asi bylo moc hezky…

Pondělí 7. února 2011 ve 23:48® osprey
osprey

billy717> Hledej něco jako je tohle:

http://www.hacik.sk/…0/partner-40-(240-m-10–40g)/

Pondělí 7. února 2011 ve 23:43® osprey
osprey

billy717> Ten prut je tak na pytlačení – má malou transportní délku a snadno ho strčíš pod kabát:-)

Je to asi takhle – s teleskopickými pruty se vláčet dá a taky jsem to dělal. Ale není to nic moc. Daleko lepší pocit je z prutu dvojdílného – je tenčí, lehčí, nic se tak neklepe, líp hází.

Pokud trváš na teleskopu, klidně si vezmi ten z odkazu, ale většina vláčkařů by ho nechtěla ani zadarmo.

Podívám se ti, jestli v tom e-shopu nebude za stejné peníze něco opravdu na přívlač.

Pondělí 7. února 2011 ve 21:33® osprey
osprey

CeP> Díky za snahu o pomoc. Už to chodí.

Byl to poměrně zajímavý případ, dlouhé na popisování – zkrátka malá vzpoura nového harddisku, který se z jistých příčin odmítal smířit s tím, že už není Master.

Pondělí 7. února 2011 ve 21:30® osprey
osprey

billy717> Taky jak velká voda, jak velké štiky, kolik máš k dispozici peněz,…

Pondělí 7. února 2011 ve 21:28® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

Sander> Jo, připmnělo mi to mou báseň pro hospodskou Mahulenu:

Mahuleno, Mahuleno, máš v lokále nahuleno!

Ale už jsem pochopil, proč se ve velkoměstech stavějí ty výškové budovy. Je to fajn koukat jak se ti hajzli o dvacet pater níž dusí:-))

Pondělí 7. února 2011 ve 12:35® osprey
osprey

hraji> Vidět parmu ve vodě, to se u nás nestane klidně i roky kromě asi tří míst, kam občas vyjedou.

No nic, jdu k vodě – musím počkat na synátora, abych si ten počítač nedojebal ještě víc.