Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 31. ledna 2011 ve 23:49® osprey
osprey

sethy> Tož, co na to říct. Přece nebudu psát, že nemáš pravdu:-)

Já su tak šťastné, že jsem tenkrát koupil ta černá Aera. Tolik let chytání a žádný problém. Pamatuju asi šest let svého života, během nichž jsem nekoupil jediný naviják.

Pondělí 31. ledna 2011 ve 23:46® osprey
osprey

Zbyndas> Mám takovou sbírku za posledních 20 let, co to dělám. Od každé značky kousek, nejvíc se mi sešlo Dragonů, ale mám i Zebco, Shimano, Jaxona, Penn, Sportex, Perfect, Abu, Fenwick, St. Croix, Byron. Prut na dírky (jen vláčím) jsem si stavěl.

Některé jsou pěkně staré a hodně z nich jsem koupil ze druhé ruky. Některé prošly po úraze předělávkou a vlastně už jsou to jiné pruty než fabrika postavila. Osobně si myslím, že o půlce mých prutů by se dost lidí vyjádřilo velmi hanlivě, ale je mi to jedno – oni s nimi nechytají:-))

Pondělí 31. ledna 2011 ve 23:39® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

zulu> Seděl bych, ale většinou radši chodím s plavačkou – není u toho taková zima a navíc já poslední dobou trpím nedostatkem pohybu.

Pondělí 31. ledna 2011 v 0:16® osprey
osprey

sethy> Nehodlám polemizovat, ale překvapilo mě to. Flip má těchhle Twinů několik, prakticky co ho znám. Točím si s nimi občas celé ty roky.

To buď šli s kvalitou fakt dolů anebo jsi měl stejné štěstí jako s tou Caldií:-)

Neděle 30. ledna 2011 ve 23:27® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

regulus> H – litr, a – druhý,…, y – pátý. Práce, materiál a režie – zbytek. :-))

I když věci, co Hardy dělá jsou opravdu dobré, všechna čest. Jen na můj vkus až moc konzervativní.

Neděle 30. ledna 2011 ve 22:25® osprey
osprey

Zbyndas> V téhle délce a gramáži to nebude špatné. Já si kdysi vybral delší, tam je ten materiál už dost líný. A to sedlo je do mojí ruky moc objemné. Jinak drží docela dobře.

Neděle 30. ledna 2011 ve 21:59® osprey
osprey

Zbyndas> Není zač. Jak se ti to jeví vedle toho Sportexu?

Neděle 30. ledna 2011 ve 21:47® osprey
osprey

crazykapr> Toho Twina s bojovkou si klidně kup. Já ho nemám, ale několik přátel ano. Na běžnou vláčku je dost dobrý.

Mě by se líbil, ale nemůžu mít všechno. Mám už Twina s brzdou na druhém konci.

Tento příspěvek byl editován 30.1.2011 20:47:43 uživatelem osprey.
Neděle 30. ledna 2011 ve 21:45® osprey
osprey

Zbyndas> Mám lepší, ale dražší. Materiál blanku by byl super tak před dvanácti lety a ta kovová očka – to je otázka, jak je ten kov kvalitní. Pokud vydrží jednu sezónu, pak pravděpodobně i několik dalších.

Taky mi nesedí sedlo, ale to můžeš vnímat jinak.

Ten prut by měl v reálu stát kolem 1000 – 1200 Kč. Za tu cenu je docela dobrý. I když loni jsem třeb av Brně narazil na výstavě na pruty v akci, které byly za stejný peníz o level výš.

Ber to tak, že pokud ti sedí, tak se nic neděje. Chytal jsem s daleko horšími a jak ryby braly…

Rozhodně jsem ti nechtěl zkazit radost a taky si ji zkazit nenech. Můžeš s ním vytahat stovky ryb a budeš ho mít rád. Mám i takové pruty a je mi jedno, co o nich lidi na síti píšou.

Neděle 30. ledna 2011 ve 21:26® osprey
osprey

mannice> Jak vidíš, tak ne. Proto jsem před chvílí napsal, že mám tři pytlíky krmení – tj. vnadicí směsi.

A protože jsme právě zjistili, že se bavíme jeden o voze a druhý o koze, můžeme to šťastně ukončit.pivo

Neděle 30. ledna 2011 ve 21:21® osprey
osprey

mannice> No kdo plave, když je starej.

Asi jsem se blbě vyjádřil, mám tři pytlíky krmení. To plavat nebude a když tak to hlína jistí.

Neděle 30. ledna 2011 ve 21:04® osprey
osprey

mannice> Ježíšmarjá, kdo?

Neděle 30. ledna 2011 ve 20:52® osprey
osprey

Zbyndas> Conolon Speedlock mi stojí doma už tři roky a ještě nebyl u vody. Byl mi věnován za nějakou práci pro Kajmana.

Pokud to bereš jako levný prut, co něco snese, pak to není špatná koupě. Ale nic víc to není. Navijáky od Abu, krom nejvyšších řad, by se daly okomentovat podobně. Nejsou žádný zázrak, ale žádnou brutální slabinu, pokud vím, nemají.

Chytat s tím půjde, toho bych se nebál.

Neděle 30. ledna 2011 ve 20:47® osprey
osprey

mannice> Já mám tři pytlíky od loňska. To je hromada žrádla.

(dokud se nevyrzí na velkou vodu)

Neděle 30. ledna 2011 v 15:02® osprey
osprey

cercer1> Výstava bude tak členitá – snad si nemyslíš, že šlánky z výstav dávám na základě svého pobytu na stánku chytej.

A letos už mě lidi od různých firem víc znají, takže toho oblítám a prokecám mimo náš stánek víc.

Neděle 30. ledna 2011 v 0:08® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

Sander> Já myslím, že na tom něco je. Šíří se to jako mor.

Ale na rozdíl od multíků, tomuto se pokusím odolat. A myslím, že se mi to i podaří.

Neděle 30. ledna 2011 v 0:04® osprey
osprey

skwor> Snad ano. U mě není nikdy nic jisté. Dokonce tam můžu být celou dobu a nemusíme se potkat. Ale rád bych si s tebou popovídal.

Je to na tobě:-)

Sobota 29. ledna 2011 ve 20:08® osprey
osprey

1Mara> Já myslím, že ten nejbližší na Fór Fyšyngu na stánku. Tam se můžeš zeptat přímo šéfa.

Sobota 29. ledna 2011 ve 20:06® osprey
osprey

Prutos> To už je na tobě. Já v té souvislosti uvažoval o Skeletoru 240/15–40.

Jerkáč vezmu. Já v podstatě musím.

Sobota 29. ledna 2011 v 19:59® osprey
osprey

Prutos> Jeden wobblerák, jeden na okouny. Možná jerkáč a nějaký ten delší na pletáňu.

Případně ultralight na sledě, perlíny a jinou havěť (po dvacátě štice to začne být nuda).