Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 28. ledna 2011 ve 23:35® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
RM> Kachny opravdu roznáčejí jikry – spíš asi v peří než na nohách, ale zjara je jiker plno – v trávě u břehů i jinde. A kachny je dokonce hladají a žerou.
- Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 23:56® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Kouba72> Použitelné pruty. Slušný poměr cena – výkon. Ale top klacky prodávají jiní. A zajiné peníze.
Na detaily se budeš muset opravdu podívat sám.
- Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:39® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
cormaxx> Corastrong je pletenka starší generace. Neobstojí ve srovnání s těmi novými (Power Pro, Daiwa Tournament, Stren Superbraid, nová Fireline,..)
- Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:38® osprey
kerob> Háček, kroužek, jerka?
Etalonem sumcových trojháčků je Owner ST-41. Cokoli srovnatelného bude dobré.
- Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:32® osprey
kerob> Šance je, na Slidery od Salma se jich pochytá dost. Ale sumec se tolik nehrne po velikosti nástrahy – většinou se používají věci kolem 10 – 12 cm. Tohle je ale ještě v relaci.
Háčky, kroužky – to asi znáš.

- Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:30® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO> Pěkné. Máte tu zemičku pěkně hrbolatou

- Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:26® osprey
kerob> Slyšel jsem, že chytá. Takže případný neúspěch padá na tvou hlavu

- Čtvrtek 27. ledna 2011 v 0:03® osprey
- Diskuze: Feeder
Jak.novi> Viděl jsi, jak závodní muškař zdolává pstruha 15 cm?

- Středa 26. ledna 2011 ve 22:45® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
Srneček> Já mám problém. Jako admin můžu editovat i smazat co chci. Ale už jsem zapomněl, jak to má běžný uživatel. Musel bych si nějakého „vytvořit“.
Pokud budu editovat, zůstane ale dole po mně stopa – takový ten řádek kdy a kým byl příspěvek upraven.
Myslím ale, že je nesmysl editovat týden starou věc. A kdybys přece jen mermomocí chtěl, napiš mi osobku. Rád ti vyhovím.
- Středa 26. ledna 2011 ve 21:03® osprey
chosebaits> Jen chytej a foť, já bych ti ten kolovrátek přál.
- Středa 26. ledna 2011 ve 21:02® osprey
timbab> Jestli teče vody dost a je kalnější, najdu první slušný oko a budu chytat s dvacítkou vlascem na půl rousnice s průběžnou montáží a olovem.
Jestli je horko a vody málo, tak bych výše popsaným způsobem akorát marnil čas.
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:50® osprey
timbab> A kolik času na to mám a kolik lidí se mi tam bude motat? A je to anonymní proud, kde se nedá voda pořádně číst nebo tam jsou výrazné fleky? Co vázky? Jak velký cejn a jak velký kapr? Kolik vody zrovna teče?
Hele, já mám dar všechno komplikovat a proto ti radši neodpovím. Vlastně ani nemůžu.

- Středa 26. ledna 2011 ve 20:45® osprey
mannice> Ale jo, já jsem hrozně rád, že u nás ještě nějaké plavou. Jak je těch ryb málo, tak líp rostou a dá se najít i pěkná.
Řekl bych, že teď jsem měl trochu kliku, takže nějakou dobu to zase bude slabší.
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:28® osprey
CeP> Ony to vrány (i Vrány) dovedou. Jeden známý revírník mě na to upozorňoval

spike> Tohle je ryba náhodovka. Věděl jsem sice, že by tam mohla být, ale kdyby nechtěla, tak jsem šel dom jen tak. Dal jsem ji sem proto, že je teď zápisů málo a dám ji do trofejí, protože tam to taky bude až do června jako noty na buben. Ne proto, že jsem taková chlubna, ale páč sem z titulu své funkce musím hrnout obsah všeho druhu.
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:13® osprey
- Diskuze: Muškaření
JHolc> Má foťák makrorežim a vyvážení bílé? Obojí bys mohl docela dobře využít.
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:03® osprey
chosebaits> Ad Z lovu. Foťák ti proostřuje na pozadí. Už jsem to myslím viděl víckrát. Jestli má makro, tak si ho na tyhle detailní záběry zapni a budeš mít pokoj.
- Středa 26. ledna 2011 ve 20:01® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Lars> Opravdu, všechno může být jiné. Ale pokud budete hledat a zkoušet, nakonec určitě něco ulovíte.
Já jel kdysi do Švédska na Balt na štiky a nakonec jsem chytal jehlice, tresky a mořské pstruhy. Ryb jsem moc nechytil, ale byly krásné a vrátil jsem se nadšený.
- Středa 26. ledna 2011 v 19:57® osprey
mvincik> Ony teď nijak extra nejdou. Já měl včera jen pár záběrů a vůbec to nebylo lehké něco chytit.
Leden není březen a počasí už se má zase lámat.
- Středa 26. ledna 2011 v 19:54® osprey
- Diskuze: Muškaření
JHolc> Hodně lidí ty dubingy míchá, aby to měli podle svých představ. U mě je horší, že já moc představ nemám. Za těch pár vycházek s mušákem, co ročně dám, si je prostě nestačím udělat

Mám něco udělat s těmi tvými příspěvky dole?
- Středa 26. ledna 2011 v 19:52® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
JHolc> Ty můžeš editovat text příspěvku.
Když ho smažeš (ten text), já ten prázdný příspěvek časem najdu a definitivně odstraním. Nejsem na chytej pořád, ale několik hodin v podstatě každý den.