Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 25. ledna 2011 ve 13:25® osprey
- Diskuze: Plavaná
kapr1> Cralusso (pokud se myslí ta jejich placatá specialita – ono Cralusso je jinak firma) a klasické lízátko opravdu není to samé.
Máš už na to prut? Jinak je to jako shánět tuněný výfuk a nemít ještě auto.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:29® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> Vlasce dáš někomu, kdo v obchodě aranžuje výlohy, naviják nabídneš ve zdejším bazaru sběratelům, olova použiješ a utrháš, krabičky snad užiješ

- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:56® osprey
- Diskuze: Feeder
Jak.novi> Bičovat plotice, za to bys měl být bičován

- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:54® osprey
Jak.novi> Karas je vedlejší produkt. Pár čtyřicítek mám.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:53® osprey
spike> Každou zimu chytím tak jednu téhle velikosti. Když dám dvě, za rok suším hubu

Ale slyšel jsem i o dost větších. Snad bude čas a pokusím se, tentokrát s feederem.
Sander: To ty velké ryby umí – jemný záběr, zásek na kraji a tuhý boj. Dáš ji třeba letos.
Ale jednou jsem viděl jednu jen plavat v řece a ta měla k šedesáti. Patnáct let tomu.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:50® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
tiki> Pěkné ryby. V téhle velikosti se okoun posouvá do jiné dimenze.
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:48® osprey
Jednu podousteff jsem právě hodil do rubriky z lovu. Kilo mít mohla

- Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:45® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: asi kolem 20.1. | Způsob lovu: Plavaná
Někdy minulý týden jsem našel chvilku podívat se k vodě. Něco se chytilo, za zmínku stojí podoustev kolem 45 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. ledna 2011 ve 23:37® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
jarad> To znamená, že jsi rybu zabil a vykrvil – vážíš si úlovku – přinejmenším jako jídla, které budeš jíst. S tím bych si hlavu nelámal. Ten flek není pěkný, ale horší je pohled na člověka, kolem kterého se ve sněhu plácají živé ryby.
Zabil jsem toho v životě dost (jsem z vesnice), nikdy jsem z toho neměl bůhvíjakou radost, ale vždy jsem snažil udělat to dobře.
- Neděle 23. ledna 2011 ve 22:31® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
jarad> Jo, to si říkám taky. Nic proti rybám na jídlo, zvlášť ne na dírkách, ale pak je tu rybu aspoň potřeba se ctí zabít.
- Neděle 23. ledna 2011 ve 22:29® osprey
- Diskuze: Muškaření
Šnek> Trh je na jaře v neděli ráno. Občas se dá koupit slušný opeřenec. Pokud to pojmeš tak, že ty budeš mít skalp a rodina oběd, vyjde tě to docela levně.
Já mám taky peří z domácí drůbeže. Kvalita nic moc, ale ryby to chytá.
- Neděle 23. ledna 2011 ve 22:25® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
LuboO> hering> Souhlas. Pak se nedivím kolegům vláčkařům, že se do kaprařů navážejí, kde můžou a kapra mají chuť sežrat čistě z plezíru.
- Neděle 23. ledna 2011 v 19:56® osprey
Tomik> Tohle jsou hodně cenné stránky. Znám…
- Neděle 23. ledna 2011 v 19:55® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
LuboO> Někdo dal to video i sem. Mě se nelíbilo, s chlapcema z Nikl týmu bych asi na ryby nešel.
U mě je ryba buď fofrem ve vodě (nebo z ní ani nevyleze) anebo v momentě dostane po palici. Tohle je typická ukázka, kdy je ryba braná jako věc.
- Neděle 23. ledna 2011 v 0:26® osprey
LuboO> Použij kořeněný, s Robin Redem nebo tak něco. A ne zelený. Z toho se dělal divně i mě, jen jsem se na to kouknul

- Sobota 22. ledna 2011 ve 23:53® osprey
LuboO> Je to možný. Pokud to bylo zelené, tak je to ono. Byly toho 2 kg, schytal jsem to na několikrát a ryby se tomu vyhýbaly jak jen to šlo.
Ale třeba to byl špatný method mix. Nemyslím, že bys měl tu myšlenku zavrhnout.
- Sobota 22. ledna 2011 ve 22:31® osprey
LuboO> Já loni koupil method mix – ryba + konopí a snažil jsem se ho použít při feederování. Zajímavá struktura krmení. Ale jak to ryby ignorovaly, to se nedá ani slovy popsat. Ony na to úplně…
Jo, přesně to.
- Sobota 22. ledna 2011 ve 22:29® osprey
- Diskuze: Kaprařina
FISH HUNTER> Na prutech to vcelku nezáleží. Hmotnostní rozdíly nejsou nijak zásadní.
Doporučuju se podívat v tom Ravenu – určitě to tam mají někde postavené. Mělo by to být bytelné, nesmí se to klepat a viklat. Důležitý je i rozsah polohování a třeba přítomnost takového toho háku, za který se dá ten stojan zatížit nebo přikurtovat k zemi. Zkus i jak se to skládá – poznáš na tom úroveň mechanického zpracování (otřepy, přesnost,…).
- Sobota 22. ledna 2011 ve 22:24® osprey
vašek> Jsou po celé Berounce, ale ne všude. A viděl jsem je chytat i v překvapivě klidné vodě. Klidně stačí i revíry 1 a 2.
- Sobota 22. ledna 2011 v 18:22® osprey
Prutos> No ale to je téměř ideální sestava – vysoce univerzální, chytlavá a vytáhne se na ní i pneumatika