Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 22:37® osprey
- Diskuze: Feeder
Sander> Když musím naházet kýbl žrádla v krmelcích, je mi některých prutů i líto.
Proto mám Technia – jsou dost hezká a zároveň dříči.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 22:35® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Au… 120 plotic, to mám na půl roku, ale budu mít podstatně lepší velikostní průměr. Když to půjde, budu na těch 10 kg potřebovat maximálně 30 ryb. To je to věčné dilema mezi závoděním a nezávoděním

LuboO> Dneska mám podoustev 45 cm. Sice jsem se na ni dost načekal, ale fakt potěšila.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 22:27® osprey
Sander> On je takovej mírně humpoláckej a vypadá, že dost snese. Takovej feeder na práci.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 22:25® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Sumík> U těch trojháků si myslím, že dobré jsou oboje. U HaDa jsem viděl oba typy s převahou stříbrných, na vláčku si kupuju ty černé – Owner ST-41.
Bohužel jediného svého velkého sumce jsem vytáhl na žalostných zbytcích běžného komerčního trojháku – zasekl se všemi třemi hroty jednoho a nedokázal je narovnat všechny naráz. Druhý trojhák byl na placku.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 22:21® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Char> Máš ty woby nějaké přepadlé. Krmíš ty je vůbec?

- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 22:20® osprey
cormaxx> Hlavně dej na svoji hlavu a ruce, ne na mou. Já s tím chytat nebudu

- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 22:17® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Zmetku.
Mám v papírech 16 kg z MP a 3.5 kg
z P.Tloustnu po vepřovým a z nedostatku pohybu.
- Středa 19. ledna 2011 ve 23:48® osprey
timbab> To jo, já se ale nebojím ani jedné. I když jak známo nejsu Moravák, takže nemůžu s alkoholem ani remizovat…

- Středa 19. ledna 2011 ve 23:45® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
1Mara> No je fakt, že na chytejsrazu bys náramně zapad. Musíš příště dorazit.
- Středa 19. ledna 2011 ve 23:44® osprey
Kubajs> Já se taky desítky nebojím – může být lahvová nebo točená, to je jedno

- Středa 19. ledna 2011 ve 23:14® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
kamet> No jo, na některých nádržích těch 90 cm pořád bude, to je dobře.
- Středa 19. ledna 2011 ve 23:09® osprey
Jak.novi> Jo, například mohou být daleko slabší a prut tím pádem u konce tenčí.
Já mám radši laminát, ale chytal jsem i s uhlíkem (tím myslím 1 oz a míň) a mám uhlíkové špice i na pickeru.
- Středa 19. ledna 2011 ve 23:01® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Jak.novi> Hele, já přežil už šest konců světa, první v roce 1982. To bys byl pěknej chcípák, kdybys nedal ani jeden

- Středa 19. ledna 2011 ve 23:00® osprey
Jak.novi> Jsou i půluncové špičky vyrobené z uhlíku. A možná ještě slabší.
Máš holt malou představivost

- Středa 19. ledna 2011 ve 22:44® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.1. 2011 | Způsob lovu: Plavaná
Byl jsem se podívat na řeku. Ryba se chytit dá, ale jinak to není žádný zázrak.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. ledna 2011 ve 2:17® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Rino> Schválně jsem se kvůli tobě podíval. Nikde to tam nevidím. Je tam úprava doby hájení, ale míry ne.
- Úterý 18. ledna 2011 ve 23:23® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
PepikJosef> Ono je to těžký. Ale ryba slušně držená, jako jsi teď dal, ta neurazí.
O tom jak to je nebo není na dírkách s duháky nebo siveny těžké, o tom by se dalo dlouho diskutovat. Když to jde, jde to někdy i samo a taky už jsem měl problém chytit za den rybu.
- Úterý 18. ledna 2011 ve 23:19® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> A víš, že bych fakt někdy ten husí brk dal? Ještě je mám doma… A musí to být někde u stulíků, aby to mělo styl.
Mlynáře z Thurgau bych k tomu vzal v termotašce a upíjel.

- Úterý 18. ledna 2011 ve 23:15® osprey
- Diskuze: Sumcařina
sidla_napajedla> Za tu cenu je ten, co sis vybral, dobrý. Bytelnější mají celokovovou konstrukci. A pak je tu otázka požadované kapacity – na řeku nemusí být moc, někam na Mušov třeba ano.
Připomínám, že pravoruký znamená, že prut držíš v levé ruce a pravou točíš. Ujisti se o tom, že je to tak dobře. Ten na tom odkazu, co jsi vložil, je pravoruký.
Nedávno si to tu zrovna někdo koupil obráceně, i když jsem ho na to upozorňoval.
Tento příspěvek byl editován 18.1.2011 22:16:33 uživatelem osprey. - Úterý 18. ledna 2011 ve 23:12® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
Libor> No, já o tom ještě nevím. Pokud se to děje opakovaně, začíná to být zajímavé. Bohužel já s tím nepohnu – do sofwarové stránky serveru téměř nevidím. David i Radim tuhle rubriku sledují, takže je to na nich.