Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 18. ledna 2011 v 16:50® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

sidla_napajedla> Nevím, já mám jen vrhací multíky a ty mají řadič všechny. Takže si jen špatně představuju, jak to chodí bez něj. Možná si člověk musí nechat nějaké místo kvůli různým nepravidelnostem.

Prostě mě to zajímalo.

Úterý 18. ledna 2011 ve 14:18® osprey
osprey

Alivio> Gratulace. A přiveď ho na chytej (až bude gramotnější než teď) :-)

Úterý 18. ledna 2011 ve 13:16® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

hraji> Mám cívku nebo dvě s návazcovým materiálem, háčky, broky, pár splávků. Prakticky u všech technik upřednostňuju čerstvě navázané sestavy.

Jen umělou mouchu můžu mít navázanou od loňska:-)

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:41® osprey
osprey

cvarák> Já nevím, jak moc se při tom dotahuje brzda, nechytám sumce jinak než přívlačí, ale snad to není až tak zlé.

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:23® osprey
osprey

hecht> Na těch fotkách je smutná až moc. Já se tam mrknu, až bude veselejší.

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:22® osprey
osprey

cvarák> Koukni na tyhle. Měl jsem jeden v ruce, vypadal slušně.

http://www.al-boat.cz/…sumcovy-prut

Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:06® osprey
osprey

Prutos> Taky u nás ráno přituhlo – je to dobré, snižuje to průtok v řece a čistí vodu.

Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:57® osprey
osprey

Prutos> Varroáza, jestli to píšu dobře a nepletu se.

Právě jsem v potu tváře vysázel článek. Je to těžké soustředit se na to a občas odskočit, aby člověk viděl o co tady v těch diskuzích přichází.

Dnes jsem byl ve městě a viděl jsem řeku. Zastesklo se mi po rybách, ale nebyl čas, navíc je pořád nahoře. Tak jsem si koupil Rapalu:-))

Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:51® osprey
osprey

sidla_napajedla> Jo, dotažení taky dělá divy. Nevíš jak je to u multíků bez řadiče?

Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:09® osprey
osprey

Prutos> Až budu starý a přestanu dělat do ryb, začnu dělat do včel. Protože jak tak koukám na své spoluobčany, za pár let u nás ani neodkvetou jabloně…

Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:02® osprey
osprey

sidla_napajedla> Jo, to bude fungovat na tom samém principu. Potíž je, že to dokážu matematicky naprogramovat, ale už ne zabalit na web. V době, kdy mě vzdělávali, o tom nikdo neměl ani šajn.

Obyčejně když plním navijáky, tak se tam vejde o trošku míň než spočítám, protože většina materiálů je reálně o něco tlustší než píše výrobce anebo některé šňůry nejsou ideálně kulaté.

Pondělí 17. ledna 2011 ve 20:16® osprey
osprey

Sander> Myslíš výrazy jako keš a švorc? :-))

Pondělí 17. ledna 2011 ve 20:15® osprey
osprey

hecht> Morava byla minule. A my Chile rádi. Je silnější a výraznější (tak nějak v průměru). K zasvěcené diskuzi o víně mě nedostaneš, na to mám moc plechovou hubu.

Pondělí 17. ledna 2011 v 19:42® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

JHolc> Je to tak. Ale místní organizaci to zřejmě vyhovuje.

Jinak je lépe svá oblíbená místa zbytečně nejmenovat. Internet je mocné médium – přesvědčil jsem se sám.

Ono by to teď chtělo pár rozumných let bez povodní a vidělo by se, čeho je ta voda schopná. Zázraky ale nedokáže a chtít v současnosti lepší zarybnění by zázrak byl.

Pondělí 17. ledna 2011 v 19:25® osprey
osprey

saman> Normálně ten text HaDovi přepošli. Je lepší to vidět teď, když se to stalo jednomu než začít něco řešit později, kdy by těch případů mohlo být třeba víc.

Pondělí 17. ledna 2011 v 19:21® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

JHolc> Lipani bývali i pod Pražákem. Vlastně skoro až do Vodňan. Akorát jsem to s mouchou moc neuměl a navíc jsem v těch šťastných dobách hlavně vláčel. I ty lipany.

Už tenkrát se tam sypali duháci a místní to zabíjeli jak pominutí.

Parma se sype, letos jsem viděl ročky v pokusnictví ve Vodňanech. Ale nejsou podmínky, aby v Blanici prosperovala jakákoli původní ryba. V zimě musí řeka uživit celou místní populaci vyder, která v létě vegetí na rybnících a kormorány navrch…

Pondělí 17. ledna 2011 v 19:17® osprey
osprey

sethy> Gratulace. Já dnes dovlekl dvě láhve červeného (Chile). Tuhle jsme hledali a … hrůza…doma nic. Tak jsem se rozhodl to napravit.:-)

Pondělí 17. ledna 2011 v 19:14® osprey
osprey

sidla_napajedla> Až na ty druhé mocniny ( to je nutné) v tom ta trojčlenka je.

A jinak máš pravdu.

Pondělí 17. ledna 2011 v 19:12® osprey
osprey

jb> Nejde o tvou odbornou úroveň, jde o tvou vůli se zúčastnit.

Já to vidím u sebe – furt něco píšu, upravuju, vkládám, dny utíkají a najednou Vánoce…

U HaDa je to podobné, spíš ještě horší.

Ale ono by to šlo. Je třeba začít otravovat od jara, musejí se přidat lidi a pak se o té události začne mluvit jako o něčem, co prostě bude.

Osobně sumce jen vláčím, za umělce se nepovažuju, ale hlavní podíl na úspěchu mají záležitosti KDE a KDY. Všechno ostatní je až za tím.

Pondělí 17. ledna 2011 v 0:25® osprey
osprey

hecht> Není ti pomoci… :-)