Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 18. ledna 2011 v 16:50® osprey
- Diskuze: Sumcařina
sidla_napajedla> Nevím, já mám jen vrhací multíky a ty mají řadič všechny. Takže si jen špatně představuju, jak to chodí bez něj. Možná si člověk musí nechat nějaké místo kvůli různým nepravidelnostem.
Prostě mě to zajímalo.
- Úterý 18. ledna 2011 ve 14:18® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Alivio> Gratulace. A přiveď ho na chytej (až bude gramotnější než teď)

- Úterý 18. ledna 2011 ve 13:16® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Mám cívku nebo dvě s návazcovým materiálem, háčky, broky, pár splávků. Prakticky u všech technik upřednostňuju čerstvě navázané sestavy.
Jen umělou mouchu můžu mít navázanou od loňska

- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:41® osprey
cvarák> Já nevím, jak moc se při tom dotahuje brzda, nechytám sumce jinak než přívlačí, ale snad to není až tak zlé.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:23® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hecht> Na těch fotkách je smutná až moc. Já se tam mrknu, až bude veselejší.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:22® osprey
cvarák> Koukni na tyhle. Měl jsem jeden v ruce, vypadal slušně.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 22:06® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos> Taky u nás ráno přituhlo – je to dobré, snižuje to průtok v řece a čistí vodu.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:57® osprey
Prutos> Varroáza, jestli to píšu dobře a nepletu se.
Právě jsem v potu tváře vysázel článek. Je to těžké soustředit se na to a občas odskočit, aby člověk viděl o co tady v těch diskuzích přichází.
Dnes jsem byl ve městě a viděl jsem řeku. Zastesklo se mi po rybách, ale nebyl čas, navíc je pořád nahoře. Tak jsem si koupil Rapalu

- Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:51® osprey
sidla_napajedla> Jo, dotažení taky dělá divy. Nevíš jak je to u multíků bez řadiče?
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:09® osprey
Prutos> Až budu starý a přestanu dělat do ryb, začnu dělat do včel. Protože jak tak koukám na své spoluobčany, za pár let u nás ani neodkvetou jabloně…
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:02® osprey
sidla_napajedla> Jo, to bude fungovat na tom samém principu. Potíž je, že to dokážu matematicky naprogramovat, ale už ne zabalit na web. V době, kdy mě vzdělávali, o tom nikdo neměl ani šajn.
Obyčejně když plním navijáky, tak se tam vejde o trošku míň než spočítám, protože většina materiálů je reálně o něco tlustší než píše výrobce anebo některé šňůry nejsou ideálně kulaté.
- Pondělí 17. ledna 2011 ve 20:16® osprey
Sander> Myslíš výrazy jako keš a švorc?

- Pondělí 17. ledna 2011 ve 20:15® osprey
hecht> Morava byla minule. A my Chile rádi. Je silnější a výraznější (tak nějak v průměru). K zasvěcené diskuzi o víně mě nedostaneš, na to mám moc plechovou hubu.
- Pondělí 17. ledna 2011 v 19:42® osprey
- Diskuze: Muškaření
JHolc> Je to tak. Ale místní organizaci to zřejmě vyhovuje.
Jinak je lépe svá oblíbená místa zbytečně nejmenovat. Internet je mocné médium – přesvědčil jsem se sám.
Ono by to teď chtělo pár rozumných let bez povodní a vidělo by se, čeho je ta voda schopná. Zázraky ale nedokáže a chtít v současnosti lepší zarybnění by zázrak byl.
- Pondělí 17. ledna 2011 v 19:25® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
saman> Normálně ten text HaDovi přepošli. Je lepší to vidět teď, když se to stalo jednomu než začít něco řešit později, kdy by těch případů mohlo být třeba víc.
- Pondělí 17. ledna 2011 v 19:21® osprey
- Diskuze: Muškaření
JHolc> Lipani bývali i pod Pražákem. Vlastně skoro až do Vodňan. Akorát jsem to s mouchou moc neuměl a navíc jsem v těch šťastných dobách hlavně vláčel. I ty lipany.
Už tenkrát se tam sypali duháci a místní to zabíjeli jak pominutí.
Parma se sype, letos jsem viděl ročky v pokusnictví ve Vodňanech. Ale nejsou podmínky, aby v Blanici prosperovala jakákoli původní ryba. V zimě musí řeka uživit celou místní populaci vyder, která v létě vegetí na rybnících a kormorány navrch…
- Pondělí 17. ledna 2011 v 19:17® osprey
sethy> Gratulace. Já dnes dovlekl dvě láhve červeného (Chile). Tuhle jsme hledali a … hrůza…doma nic. Tak jsem se rozhodl to napravit.

- Pondělí 17. ledna 2011 v 19:14® osprey
sidla_napajedla> Až na ty druhé mocniny ( to je nutné) v tom ta trojčlenka je.
A jinak máš pravdu.
- Pondělí 17. ledna 2011 v 19:12® osprey
jb> Nejde o tvou odbornou úroveň, jde o tvou vůli se zúčastnit.
Já to vidím u sebe – furt něco píšu, upravuju, vkládám, dny utíkají a najednou Vánoce…
U HaDa je to podobné, spíš ještě horší.
Ale ono by to šlo. Je třeba začít otravovat od jara, musejí se přidat lidi a pak se o té události začne mluvit jako o něčem, co prostě bude.
Osobně sumce jen vláčím, za umělce se nepovažuju, ale hlavní podíl na úspěchu mají záležitosti KDE a KDY. Všechno ostatní je až za tím.
- Pondělí 17. ledna 2011 v 0:25® osprey
hecht> Není ti pomoci…