Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:20® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

spike> Používal jsem půjčený, ještě jsem ho nevrátil, ale je to otázka dní.

Chceš něco vědět?

Neděle 16. ledna 2011 ve 20:16® osprey
osprey

Zdravím přítomnou sešlost. Já dnes nafotil, co jsem slíbil, že nafotím a pak jsem se rozhodl dohnat skluz podzimních prací na našich latifundiích. Su zpráskané jako pes, neudržím pomalu ani myš, ale stihlo se, na co mi celý listopad nestačil.

Neděle 16. ledna 2011 v 0:22® osprey
osprey

mannice> Jo. Nevím, jestli špatnej, ale lom světla to bude.

Neděle 16. ledna 2011 v 0:21® osprey
osprey

sethy> Nebo nemáš dostatečně vyvinutý smysl pro nesmysl:-))

Neděle 16. ledna 2011 v 0:20® osprey
osprey

mannice> Dělá to atmosféra – oblačnost a tak. V poslední době se objevujou zajímavé atmosférické jevy různě po světě.

Neděle 16. ledna 2011 v 0:09® osprey
osprey

mannice> Fascinuje mě, kde všude to bylo vidět. Tipoval jsem, že jižní Čechy by mohly, ale o na i Praha a severní Čechy. Hm…

Sobota 15. ledna 2011 ve 22:02® osprey
osprey

Sander> Nepůjdu, dokud se to nesrovná. Díky dírkovačce jsem si absťák oddáli a hanba by mě fackoval tahat ty chuděry teď, když toho mají plný brejle.

Je čas a tloušti rostou pomalu. Neodrostou:-))

Sobota 15. ledna 2011 ve 21:34® osprey
osprey

Krokodyldandy> Jo, je to radost, když má člověk něco, co se mu líbí a na co se dlouho těšil.

Nexave je příjemný prut, myslím, že se ti bude líbit.

Sobota 15. ledna 2011 ve 21:27® osprey
osprey

Krokodyldandy> Pak ti budiž fenclovka oporou a věrným průvodcem. :-))

Sobota 15. ledna 2011 ve 21:23® osprey
osprey

saman> Tak to mě překvapuje a že by se mi to líbilo, to říct nemůžu. Odpovědět ti bude muset HaD nebo Radim. Pokusím se to urychlit.

Sobota 15. ledna 2011 ve 21:20® osprey
osprey

Krokodyldandy> Chytám feeder od roku 2002. Za tu dobu mi nic nevzalo prut do vody kromě jedné letící labutě. A to chytám s utaženou brzdou. U toho prutu se sedí.

Každopádně fenclovka je opravdu pojistka i proti tomu „ukradení“ prutu.

Sobota 15. ledna 2011 ve 21:18® osprey
osprey

artagon> V první řadě nekupuj hromadu věcí, ale pár a dobře si prohlídni, co to v té vodě dělá. A pak si s tím hraj, abys měl pocit, že s tím dokážeš přesvědčit rybu, aby to sežrala.

No a začátky nebudou lehké, u vody je na dravce docela fronta. Jinými slovy není tak těžké něco uvláčet, kdyby tě co chvíli nepředběhli jiní.

Sobota 15. ledna 2011 ve 21:14® osprey
osprey

Krokodyldandy> Ta skworova rada je dobrá. Pokud chceš mít špičku hore, bude se ti to líbit.

Sobota 15. ledna 2011 ve 21:12® osprey
osprey

Tak ještě ke včerejšku – synovi se něco málo nafotit povedlo. Protože oko vidí věci jinak než foťák, tak samozřejmě Měsíc svítil míň a ten velký kruh byl vidět daleko líp a byl přes čtvrt nebe.

Pro fotografy – s objektivem, který má ohniskovou vzdálenost v přepočtu 35 mm jsem ten kruh nemohl vyfotit, nevešel se.

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img40216.jpg
Sobota 15. ledna 2011 ve 21:08® osprey
osprey

artagon> Tož vítaj.

A pokud bys rád pochytil něco spešl, neváhej se zeptat.:-))

Sobota 15. ledna 2011 v 0:31® osprey
osprey

PepikJosef> Co sadíš, to tahají… Taky mám osobák duháka ze soukromáku. Ale z léta.

Já čekal na plotici přes 40 cm z naší řeky 18 let. Jak je teď málo ryb, rostou rychleji a sem tam se některá povede:-)) Nějak si tohohle osobáku cením víc.

Ale neber tuhle diskuzi jako spor. Nedělám to v úmyslu otrávit ti život.

Jestli teď během zimy pojedu za jedním kamarádem, možná si přivezu očka, abych mohl dál tunit svůj dírkoprut a třeba za rok přijedu k vám.

Sobota 15. ledna 2011 v 0:26® osprey
osprey

Sander> Má to jako trenažér. Pustí si DVD od Rapaly, drží prut, vlasec uváže ke stolku pod televizí a pak celý ten film prožívá úplně jinak. :-)

Sobota 15. ledna 2011 v 0:23® osprey
osprey

spike> Nevím, rodina něco spáchala, ale nemám chuť to upravovat. Už jsem se toho dneska naupravoval dost.

Nebylo to teda, žádný Las Vegas, ale je fakt, že jsem takovou věc zatím nikdy neviděl. Synek na moji žádost fotil do RAWu, snad z toho zítra něco vypářu. Ale foťák to vidí jinak.

Pátek 14. ledna 2011 ve 21:23® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Sumík> Proti prutu žádná, Nevercracky to mají i ve jménu.

Nomen omen. :-)

Pátek 14. ledna 2011 ve 21:22® osprey
osprey

Char> Je kolem něj obrovský výrazný kruh. Ale tak obrovský, že se mi nevejde do zorného pole foťáku (ani když jsem couvnul až k plotu).

Rodina si teď hraje na dvoře s kompaktem, jestli z toho něco vyleze, dám to sem. Ale foťák bude oslněný světlem z toho měsíce, takže jsem zvědav.