Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 14. ledna 2011 ve 21:01® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Vážení, zkuste se podívat na Měsíc. Ten efekt, co vidím a v životě jsem neviděl, sice souvisí s oblačností, takže nevím, odkud to může být vidět, ale hlavně Jihočeši mají šanci.
Je to přinejmenším zajímavé a působivé.
- Pátek 14. ledna 2011 ve 20:35® osprey
- Diskuze: Sumcařina
marven> Však jsou to jen „osobní priority“. Já to tam psal proto, aby si tazatel uvědomil, jaké jsou ty jeho

- Pátek 14. ledna 2011 v 19:43® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
PetrC> Tak si dám dva hrnky čaje, obuju si boty a půjdeme…
- Pátek 14. ledna 2011 v 19:33® osprey
macek2> Já znám třeba Romana Srba, feederového závodníka, který navrhoval feeder Amnesia. Je na ní jeho jméno a neuráží mě to – je to něco jako podpis autora. Stejně by mi nevadily pruty Uli Bayera nebo Berthuse Rozenmeiera (snad jsem to nezkomolil). Vyvíjeli je, tak ať se na ně klidně podepíšou.
U Kuby je to pouze komerce, na vývoji prutu se podle mých informací nepodílel a jeho pojetím rybařiny rovněž nejsem okouzlen.
Tento příspěvek byl editován 14.1.2011 18:33:29 uživatelem osprey. - Pátek 14. ledna 2011 v 19:28® osprey
PetrC> Šímo jsem nefotil, Daiwou posloužit mohu. Ale už jsem vypnul comp, kde to je uložené. Dnes až do úplného zblbnutí budu plnit zásobník připravenými články.
Takže ač nalogován, v diskuzích vidět nebudu.
- Pátek 14. ledna 2011 v 19:26® osprey
svery> Je to úplně jedno. Tohle jsou rozumné poměrně levné foťáky s ucházející kvalitou obrazu. Ve většině situací budeš spokojen. V těch, kdy nebudeš (málo světla, rychle se pohybující objekty apod.), tak ti pomůže až foťák několikanásobně dražší, nejlépe zrcadlovka.
Takže si svobodně vyber, např. na základě sympatií ke značce. Abych ti popsal nějaký rozdíl oběma modely, musel bych je mít. Papírově je to jedna sorta a rozdíl nebude velký.
- Pátek 14. ledna 2011 v 19:01® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
PepikJosef> To je dobrý, u nás na řece taky, ale je těžké najít břeh…

- Pátek 14. ledna 2011 v 19:00® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
gomz> Najdou se nějací… Čeho si žádá srdce tvé?
- Pátek 14. ledna 2011 v 18:59® osprey
jb> Nevercrack bude z té grupy vykatovat asi největší sílu a odolnost. SPRO je zase hezčí. Důležité je, která vlastnost je pro tebe podstatná.
I já mám své specifické požadavky. Mě by z prutu museli vyškrabat jakoukoli zmínku o JV.
- Pátek 14. ledna 2011 v 18:49® osprey
PetrC> Mohu ti ukázat fotky mašinek po svém odvážném průniku do jejich útrob. Odvaha mi nechybí, schopnost vrátit většinu věcí na jejich místo zatím taky ne.
Po hechtově působení se nějak divně kously převody (to víš, Šímo) a tak jsem to rozebral, chvilku do toho koukal jako husa do flašky, pak jsem aspoň namazal vše, co mi přišlo rozumné a smontoval to dohromady. Chodí to jako dřív.
Dokonce jsem rozebral i jednu Daiwu – kousnul se ten Twitchin kripl. Nad tím už jsme bádali se synem, ale spravil jsem to taky. Ani mi těch kousků moc nezbylo.
- Pátek 14. ledna 2011 v 18:43® osprey
- Diskuze: Feeder
tomi.vale> Žádnej zázrak. Není to vysloveně špatný prut, hezky vypadá, celkem rozumně se chová, Dost snese, ale tak nějak mu chybí šmrnc.
Recenzoval jsem ho v délce 420 cm, koukni se tu do recenzí. Ve 360 cm by to šlo.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 23:35® osprey
PetrC> Dobrá, detaily dohodnem po osobkách časem. Zatím zkus dohnat to, na čem aktuálně děláš do definitivního konce.
A dobrou.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 23:18® osprey
hecht> Přijeď mi prodat dvě krabice džusu, ať ti stoupnou zisky

- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 23:17® osprey
PetrC> Myslím si, že to by byl hodně zajímavý článek. Třeba pod nadpisem „Osmnáct let usilovného vývoje navijáků Shimano“.
Ale jak říkám – netroufám si vynášet své soudy nad těmi střevy.
Nedivil bych se ale, kdyby se například ukázalo, že převod byl za cenu ukrutného úsilí inovován směrem od obráběné mosazi k tlakově odlévanému zinku

- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 23:12® osprey
hraji> Já ho tam fyzicky hledám, abych ho uchopil, vytáhl ven, vyfotil vedle nějakého typického předmětu pro porovnání velikosti a foto vložil na web, kde by si toho hajzla mohli všichni dobře prohlédnout.

Je nebezpečné plést se do diskuzí, které vedu s PetremC, protože hranici mezi realitou a nesmysly někdy sotva zvládáme najít sami. Ale klidně můžeš. Teď už jsi byl varován

- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 22:31® osprey
PetrC> Pořád se ještě necítím na to, abych se vrtal zásadnějším způsobem v konstrukci.
Ale ještě bych měl jeden nápad – rozebereme Šimáno Aero z roku 1992 a 2010. Ale u toho bych tě potřeboval, protože bych mohl přehlédnout některé zásadní věci.
Například když jsem rozebral naviják, nikdy jsem nenašel, kde je na klice ten vakl

- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:57® osprey
- Diskuze: Feeder
Krokodyldandy> Slušný prut. Akorát milovníci Amnesií ti ho budou pomlouvat, že je to žvejka

- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:51® osprey
PetrC> Nevím, ty navijáky jsou jiné. Možná jsou to i špatně zvolení protivníci. Revo mi přišlo větší, masivnější, spíš na těžší vláčku, Zillion je na normální vláčení, v Americe by si ho vzali na bassy, Revo by možná bylo spíš na jerkování.
A štika ho zatím nemá…
Tento příspěvek byl editován 13.1.2011 20:52:48 uživatelem osprey. - Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:49® osprey
kerob> Koukám, že tvoje kára je vděčným objektem lidské zvůle.

Já jen ze všech sil doufám, že se mi tyhle věci vyhnou…
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:27® osprey
Sander> Tak to už jsi jako já…