Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:25® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Pokud seženeš hadičku. Mohl bys použít i knot a pravidelně ho ždímat.

- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:23® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
PetrC> Vděčná práce? Nevím – možná pást ovce.
On Radek Diviš je spolumajitelem, takže orá pole své… Potíž je, že moc lidí o kvalitní recenze nestojí. Znáš to – Můžete mi poradit dobrý naviják na přívlač do 2000 Kč?
S Duely je problém – potřebuju dostat do pracek dva srovnatelné produkty. Taky už jsem je dostal a zjistil, že jsou nesrovnatelné.
Tak mě napadá – nechtěl bys udělat duel C3 vs Record? Já udělám Revo Toro vs Zillion (ovšem jedině když si hecht pořídí to Toro a půjčí mi ho)

- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:15® osprey
Sander> Budeš dělat díru do svojí nádrže – pak teprve jim ho tam necháš na to sešrotování. Oni si ho popotlačí ručně.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:13® osprey
Sander> U nás jeden borec kradl na parkovištích palivo tak, že měl nějakou nádobu a na parkovištích zespoda udělal do nádrže díru.
Takže zajeď na vrakoviště s kastrolem, kladívkem a majzlíkem a nemusíš shánět hadičku

- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:06® osprey
Sander> Natankuj plnou a auto bude dražší, pak už se ta oprava třeba vyplatí.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 21:03® osprey
PetrC> My jsme nezávislí jak šestnáctiletá narkomanka. To jest nikdo nám nedal tolik prachů, aby naše závislost propukla

Ale nezávislé jsou diskuze – lidi většinou píšou, co si myslí.
A jinak si myslím, že Radek Diviš chytá s multíky jen v Norsku a za nejlepší modely považuje ty s elektrikou, takže jemné finesy ladění odhozových brzd ho zas tak moc netrápí.
Udělat pořádnou recenzi, to jsou tak tři dlouhé vycházky k vodě – pokud se něco slušného stihne chytnout, abys vyzkoušel i zdolávací brzdu.
Strávil jsem recenzováním pěkný kus loňského roku. Pokud to chceš dělat fakt pořádně, tak je to zatracená a nevděčná práce.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:49® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
PepikJosef> NO, my jsme teď s hechtem poznamenáni zážitkem, kdy se sousední parta obklopila plácájícími se duháky olepenými sněhem. Někteří se doplácali skoro až k nám. Další mladík obcházel dírky po celém rybníce a každou chyceno rybu vlekl na prutu sněhem až ke svému báglu. No a tak dál…
Chvílemi jsem se skoro zvedal, že jim dojdu říct, aby to jakýmkoli způsobem pomlátili, ale jednu hádku jsem absolvoval asi tři dny před tím, tak se mi nechtělo.
Krev mi zas tak nevadí. Když se ryba zabije a vykrví, krev z toho prostě je a je to aspoň znamení, že se rybář o rybu postaral.
- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:42® osprey
- Diskuze: Muškaření
Libor> Provokuješ, budu si muset koupit svěráček

- Čtvrtek 13. ledna 2011 ve 20:37® osprey
PetrC> Časopisové recenze jsou velmi problematické. Když se nelíbí, časák přijde o inzerenty. Takže jsou dělané, aby se líbily…
Půjč si Českého Rybáře, v němž jsou recenzovány pruty na dírky. Vesměs jsou recenze příznivé. Já šel kolem, když ležely v redakci na stole. Jeden slušný, dva by se daly přežít, zbytek sr..čky. S jedním bych odmítl chytat, i kdyby to byl poslední prut na světě.
A tak to prostě chodí.
- Středa 12. ledna 2011 ve 21:35® osprey
jarad> To bys koukal. Celý romány. Ostatně já bych si nevěřil ani dnes – dneska lže každý

A prošel jsem českým školstvím. Tam už není pravda ani to, že 1 a 1 jsou 2.
Abys mi věřil, tak malý důkaz, že 1 + 1 = 3
1,4 + 1,4 = 2,8
Souhlas?
A teď si každé z těch jednotlivých čísel zaokrouhli…
- Středa 12. ledna 2011 ve 21:15® osprey
sethy> Také jsem měl období takové té bájivé lhavosti. Když mi bylo osm

- Středa 12. ledna 2011 ve 20:35® osprey
Sander> Ubylo ryb, ubylo vyder. Ale ona je i špatná zima – moc ledu a tak. Tam, co se válely zbytky každý rok, tam budou i letos, jen co se to srovná.
Já teď k vodě nechodím, možná že zítra. Kdybys měl eminentní zájem, poreferuju.
- Středa 12. ledna 2011 ve 20:21® osprey
Sander> Ještě můžeš s nadějí čekat, jestli nevyjde. I když jak jsem se všiml, to vaše zvíře by strávilo i zlatou cihlu

- Středa 12. ledna 2011 ve 20:16® osprey
pepanek> Žluté maso, pokud vím, nemá. Občas si beru nějaké z výlovů.
Jesen malé šupiny má – v porovnání s podobnými rybami.
- Středa 12. ledna 2011 v 19:18® osprey
spike> To je mi jasné. Ale my zas nejsme tak velké město – máme 400 obyvatel

A asi jsme přece jen chudší kraj. To je tím, že málo platěj za kapra.
- Středa 12. ledna 2011 v 19:11® osprey
spike> Člověče, my jsme chudý kraj, tady se toho chopil, kdo mohl a ucítil v tom prachy. V okruhu 10 km od baráku mám dvě fotovoltaické elektrárny a každá má víc než hektar (jedna o hodně víc). Další jsou ve vzdálenějším okolí. Je tu toho kvanta.
- Středa 12. ledna 2011 v 18:03® osprey
sethy> Věřím, vypadá moc dobře.
- Středa 12. ledna 2011 v 18:02® osprey
PepikJosef> Já letos sivena nefotil ani nevkládal. Nevyjadřoval jsem se ke konkrétní vodě, ale k lovu na dírkách jako takovému a tam, co jsem byl, jsem prostě chytal duháky.
Co s perlíny nevím – půjčit si síť a vylovit je nebo aspoň část? Udělat plavačkové závody pro mládež? Krmit jeden flek a soustavně tam koupat dvoumetrový čeřen? Přidat dravce? Když jsem dělal diplomku, dokázal jsem s šestimetrovým nevůdkem během několika dnů rozptýlených v celé sezóně označit na skoro hektarové vodě 2500 perlínů. Takže něco by se snad dalo dělat.
pepanek> Víš, ono není směrodatné, co si myslíš, ale jak ta ryba vypadá. Když zajdeš do zdejšího atlasu ryb, tak jsem do něj vkládal fotku, kde je plotice a perlín společně. Já si zatím v klidu budu trvat na tom, že je to perlín.
- Středa 12. ledna 2011 v 17:51® osprey
sethy> To je vynikající volba, ale cenově daleko výš. On si to kerob přebere – je to on, kdo se bude muset podívat do kešeně
Tento příspěvek byl editován 12.1.2011 16:51:30 uživatelem osprey.
- Středa 12. ledna 2011 v 17:39® osprey
kerob> Jo – a proti Shimanu nic nemám – je to u mě doma nejzastoupenější značka pokud jde o navijáky a feederové pruty.