Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 7. ledna 2011 v 18:38® osprey
osprey

PepikJosef> Krásní hlodavci. Hotová kožešinová farma.:-)

Ono s tou mou poznámkou o ploticích je to tak – spousta nadšených lovců čerstvě vysazených duháků a sivenů by rychle vystřízlivěla, kdyby měla pod ledem chytat volně žijící ryby. Je to daleko těžší (krom rybníčků přeplněnžch perlínem – ti jsou jak piraně).

Ale všechno se dá.

Pátek 7. ledna 2011 v 18:32® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Tímhle cukrem bych si nesladil.

A bohužel, k pupám mé muškařské ego zatím nedorostlo. Já bych je zvládal maximálně v provedení 13 cm Jointed:-))

Pátek 7. ledna 2011 v 18:24® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

Piranha> Nosím podběrák dost často, ale ne vždy. Mám velký, kaprařský a nosí se blbě, ale přesto ho tahám všude, kde si myslím, že bych ho mohl potřebovat.

Spoustu vycházek ale není důvod ho brát – např. jsem zabrozený a rybě jen vyklepu háček z tlamy.

Když to zas bude povinné, tak něco nosit budu. Vzhledem k tomu, že tady občas lidi poučuju co by měli a co neměli, tak nechci mít sám máslo na hlavě:-)

Pátek 7. ledna 2011 v 18:19® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Kubajs> Vážně? Já to zas tak moc neumím a viděl jsem málo těch, co umí. Klidně bych bral, kdyby si David našel někoho lepšího než já a natočil to s ním. Necítím potřebu se zviditelňovat za každou cenu, v podstatě jsem si jen kdysi chtěl dokázat, že když člověk chce, dokáže cokoli – i uživit se v téhle zemi rybařinou bez toho, že bych měl obchod, firmu apod. Už jsem si to dokázal. Byla a je to dřina. Za poslední rok jsem měl týden dovolené, tři dny volna na Vánoce a asi čtyři víkendy. A to jsem skoro nic nenátáčel. Takže pokud se rozhodnu něco natočit, garantuju, že to bude jiné – protože když už budu kolem toho lítat a po nocích dohánět zpracování a tvorbu článků, tak to musí za něco stát.

Je mraky věcí, co v předchozích dílech nebyly a jsou taky věci, které nikdy nenatočím, protože nechci.

Ale pokud budou ryby spolupracovat, jedno instruktážní DVD ještě uděláme.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:39® osprey
osprey

PetrC> Jasný, budu bojovat do roztrhání těla.:-)

Dobrou noc všem.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:23® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

inspo> Málo pak trhám. Ony ty uzly stárnou.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:22® osprey
osprey

PetrC> Nechal sis narůst plnovous? :-D

Hlavně zůstaň stejný pohodář, na vizáži zas tolik nesejde.

A jestli hubneš, tak já zřejmě podvědomě bojuju za zachování světové rovnováhy, což jak víš, je důležitý úkol.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:17® osprey
osprey

PetrC> To klidně můžeš. Postavíš se tomu čelem nebo bokem?

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:16® osprey
osprey

inspo> Já převazuju pořád. Pokaždé mám u vody čerstvě navázaný prut.

No a s tím anglánem to prubni, ideální je stálý a pomalý proud.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:14® osprey
osprey

džigit> Vejron jsem měl jen jednou. Na pravým kotníku. No, musím říct, že to radši ta Daiwa.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:13® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

toulovec> Ahoj Ivošku, kde ty se nám tu bereš? Zdravíme, vítáme,…

Vázací víkend náhodou nechystáš?

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:12® osprey
osprey

PetrC> Jo jo, já budu ještě chvíli čeřit vodu a vytvářet ten proud a pak něco dopíšu a půjdu se vycpat, pardon, vyspat.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:11® osprey
osprey

feederxxx> V pohodě. Možná bude i trojka.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:03® osprey
osprey

inspo> Nic na tom není. Když nechceš porazit patnáct ligových závodníků, aby ti ve finále dali kus nablýskaného plechu, tak je to i relativně jednoduché. Problém je s nadržováním a podobnými věcmi – v podstatě to nejde, přinejmenším pokud chytáš kolmo na proud.

Já mám radši pevný splávek boloňkového typu.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:01® osprey
osprey

PetrC> Ahojky. Diskuze jsou jako voda – tečou a unášejí sem tam něco, občas i nějakou tu mrtvolu. Zajímavé je i jen se dívat, co zrovna plave kolem.

Když netečou, je to nuda.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:58® osprey
osprey

feederxxx> Není zač. On je opravdu problém, že digitální data se tak snadno kradou až se je spoustě lidí nechce kupovat:-))

Ale na druhou stranu, mě to natáčení nebaví tolik, abych se před kamerou producíroval jen tak. Navíc tam lámu pruty, říkám sprostá slova a vůbec si kazím dobrou pověst. Trochu přeháním :-D

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:43® osprey
osprey

Tino> Už jsem to vyřešil za něj.

feederxxx> Vzhledem k tomu, že mě to živí, tak to jistě pochopíš.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:42® osprey
osprey

hraji> Takže dva? :-))

Mladík si troufá. Ale třeba jezdí někam k příbuzným nebo na rybářskou dovolenou.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:41® osprey
osprey

džigit> Pokud ti učaroval, není co řešit – krom toho, kde seženeš dostatečné množství oběživa.

Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:40® osprey
osprey

inspo> Kamarád chytá na anglána s téčkem rád. Zakrmí někde na prostředku a pak to tam pere.

Jak rozstrkat broky, to je záležitost konkrétní situace, důlěžité je, aby to jelo relativně pomalu a nástraha byla u dna.