Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 7. ledna 2011 v 18:38® osprey
- Diskuze: Rybaření na dírkách
PepikJosef> Krásní hlodavci. Hotová kožešinová farma.

Ono s tou mou poznámkou o ploticích je to tak – spousta nadšených lovců čerstvě vysazených duháků a sivenů by rychle vystřízlivěla, kdyby měla pod ledem chytat volně žijící ryby. Je to daleko těžší (krom rybníčků přeplněnžch perlínem – ti jsou jak piraně).
Ale všechno se dá.
- Pátek 7. ledna 2011 v 18:32® osprey
- Diskuze: Muškaření
Tímhle cukrem bych si nesladil.
A bohužel, k pupám mé muškařské ego zatím nedorostlo. Já bych je zvládal maximálně v provedení 13 cm Jointed

- Pátek 7. ledna 2011 v 18:24® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Piranha> Nosím podběrák dost často, ale ne vždy. Mám velký, kaprařský a nosí se blbě, ale přesto ho tahám všude, kde si myslím, že bych ho mohl potřebovat.
Spoustu vycházek ale není důvod ho brát – např. jsem zabrozený a rybě jen vyklepu háček z tlamy.
Když to zas bude povinné, tak něco nosit budu. Vzhledem k tomu, že tady občas lidi poučuju co by měli a co neměli, tak nechci mít sám máslo na hlavě

- Pátek 7. ledna 2011 v 18:19® osprey
- Diskuze: Feeder
Kubajs> Vážně? Já to zas tak moc neumím a viděl jsem málo těch, co umí. Klidně bych bral, kdyby si David našel někoho lepšího než já a natočil to s ním. Necítím potřebu se zviditelňovat za každou cenu, v podstatě jsem si jen kdysi chtěl dokázat, že když člověk chce, dokáže cokoli – i uživit se v téhle zemi rybařinou bez toho, že bych měl obchod, firmu apod. Už jsem si to dokázal. Byla a je to dřina. Za poslední rok jsem měl týden dovolené, tři dny volna na Vánoce a asi čtyři víkendy. A to jsem skoro nic nenátáčel. Takže pokud se rozhodnu něco natočit, garantuju, že to bude jiné – protože když už budu kolem toho lítat a po nocích dohánět zpracování a tvorbu článků, tak to musí za něco stát.
Je mraky věcí, co v předchozích dílech nebyly a jsou taky věci, které nikdy nenatočím, protože nechci.
Ale pokud budou ryby spolupracovat, jedno instruktážní DVD ještě uděláme.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:39® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
PetrC> Jasný, budu bojovat do roztrhání těla.

Dobrou noc všem.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:23® osprey
- Diskuze: Plavaná
inspo> Málo pak trhám. Ony ty uzly stárnou.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:22® osprey
PetrC> Nechal sis narůst plnovous?

Hlavně zůstaň stejný pohodář, na vizáži zas tolik nesejde.
A jestli hubneš, tak já zřejmě podvědomě bojuju za zachování světové rovnováhy, což jak víš, je důležitý úkol.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:17® osprey
PetrC> To klidně můžeš. Postavíš se tomu čelem nebo bokem?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:16® osprey
inspo> Já převazuju pořád. Pokaždé mám u vody čerstvě navázaný prut.
No a s tím anglánem to prubni, ideální je stálý a pomalý proud.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:14® osprey
džigit> Vejron jsem měl jen jednou. Na pravým kotníku. No, musím říct, že to radši ta Daiwa.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:13® osprey
- Diskuze: Muškaření
toulovec> Ahoj Ivošku, kde ty se nám tu bereš? Zdravíme, vítáme,…
Vázací víkend náhodou nechystáš?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:12® osprey
PetrC> Jo jo, já budu ještě chvíli čeřit vodu a vytvářet ten proud a pak něco dopíšu a půjdu se vycpat, pardon, vyspat.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:11® osprey
feederxxx> V pohodě. Možná bude i trojka.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:03® osprey
inspo> Nic na tom není. Když nechceš porazit patnáct ligových závodníků, aby ti ve finále dali kus nablýskaného plechu, tak je to i relativně jednoduché. Problém je s nadržováním a podobnými věcmi – v podstatě to nejde, přinejmenším pokud chytáš kolmo na proud.
Já mám radši pevný splávek boloňkového typu.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 23:01® osprey
PetrC> Ahojky. Diskuze jsou jako voda – tečou a unášejí sem tam něco, občas i nějakou tu mrtvolu. Zajímavé je i jen se dívat, co zrovna plave kolem.
Když netečou, je to nuda.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:58® osprey
feederxxx> Není zač. On je opravdu problém, že digitální data se tak snadno kradou až se je spoustě lidí nechce kupovat

Ale na druhou stranu, mě to natáčení nebaví tolik, abych se před kamerou producíroval jen tak. Navíc tam lámu pruty, říkám sprostá slova a vůbec si kazím dobrou pověst. Trochu přeháním

- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:43® osprey
Tino> Už jsem to vyřešil za něj.
feederxxx> Vzhledem k tomu, že mě to živí, tak to jistě pochopíš.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:42® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
hraji> Takže dva?

Mladík si troufá. Ale třeba jezdí někam k příbuzným nebo na rybářskou dovolenou.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:41® osprey
džigit> Pokud ti učaroval, není co řešit – krom toho, kde seženeš dostatečné množství oběživa.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:40® osprey
inspo> Kamarád chytá na anglána s téčkem rád. Zakrmí někde na prostředku a pak to tam pere.
Jak rozstrkat broky, to je záležitost konkrétní situace, důlěžité je, aby to jelo relativně pomalu a nástraha byla u dna.