Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:35® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
džigit> Safari je na fakt velké ryby. Taková ta masivní zátěžovka. I na mě by to bylo moc. Navíc jsem si na větší ryby pořídil multíky.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:32® osprey
Tino> Já sekám záběr, když cítím záběr a když si nejsem jistý, sekám taky. Jistota je kulomet.
Nevím, jak citlivý máš prut a ruce, ani jak velké gumy a ryby máš na mysli. Ale chce to dobrý prut a naučit se rozlišit co nejvíc záběrů. Stoprocentní to samozřejmě nikdy nebude.
Pokud můžu mluvit sám za sebe, tak vyvíjím upřímnou snahu a v rámci možností se mi to jakž takž daří.
Odpověď na tohle bude jedno velké teoretizování.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 22:22® osprey
džigit> Levný a výkonný stroj je Penn Slammer nebo Spinfisher. Kapku těžké, chod taky není jako po másle, ale nechcou za to zas tak moc a dá se tomu hodně naložit.
Pokud jde o to koupit brutální sílu za hodně peněz, není to tak špatný nápad. Shimano se o něco podobného pokusilo modelem Spheros a WFT ještě navijáky No Mono.
Hodně životaschopný kousek je Ryobi Fishing Safari, ale do 4000 se nevejdeš

Vydrž do toho veletrhu.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:57® osprey
džigit> Power Pro je solidní. Musí bejt, psali to na Internetu

- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:56® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Já to neřeším, zatím mi nic neuteklo.
Ani se na to nějak neklepu. Jestli chytím něco zítra nebo za týden, jestli to budou dvě ryby nebo dvacet… Možná je to věkem.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:51® osprey
Sander> No jo, ty teď můžeš poručit větru dešti.
Tak ti děkuju, to abych sám sobě zaplatil papíry, abych z té oblevy něco měl

- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:49® osprey
- Diskuze: Muškaření
Libor> Televizi prakticky neznám. Viděl jsem ji o Vánocích.
Daleko lepší ale je, když ti to ten tloušťák sebere. Udělej si něco s červeným tělíčkem (ne ti, celé tenké tělíčko). To se jim moc líbí.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:47® osprey
džigit> Nepřežeň to s velikostí navijáku. Od Daiwy ti bude stačit 3500, od Shimana 4000 nebo 5000 a jinde ekvivalent.
Většinou je to hlavně o šňůře.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:45® osprey
Sander> Brzy budou. Plundrujou tamní největší zimoviště. Ta v okolí města probrali už dřív, ale to nebylo vidět tolik jako když se teď válejí ryby po nábřeží…
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:28® osprey
RM> Však to dneska vložili do Krátkých zpráv 4 lidi

Viděl bych to, že v Plzni budou muset vysadit hodně kapříků, aby místní nezapomněli, jak vypadá záběr.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:26® osprey
- Diskuze: Muškaření
Libor> Vážu už asi 15 let. Jednociferné množství much ročně (loni jsem se překonal, bylo jich asi 14).
A mám pocit, že mám ty háky dva

- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:25® osprey
džigit> A co by to mělo umět?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:19® osprey
džigit> Hodně slušný peníz. Koukal ses, za co mají v hospodě u Šimanů Spheros?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:18® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
tomasito19> Prober to fakt při nákupu povolenky. Ta na dva pruty byla asi o stovku dražší. Ale ono se pořád něco mění a já jsem předčasně zestár, takže už mě mládeřnické povolenky přestaly zajímat. A nové papíry nemám, abych se ti podíval.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:16® osprey
Sander> Nekupuj si mě. Jsem nespolehlivý a pruty bych ti nenosil

- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 18:15® osprey
skwor> Tohle je jiný Exceler – ona to Daiwa nemá úplně jednoduché. Jestli jsou tam převody ze Saltigy a dokonce CRBB ložisko, tak by ani v zahraničí nebyl zrovna levný. Daiwa to má jak stavebnice – přidává nebo ubírá komponenty a vytváří různé verze. To písmenko za názvem mlže znamenat moc.
Jsem třeba přesvědčen, že Exceler a Seagate ve vel. 3500 (loňské verze) mají stejné tělo(základní korpus), ale uvnitř jsou úplně jiná střeva – převod, ložiska, osy, brzda, systém uložení cívky i klička je jiná.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:57® osprey
RM> V pohodě, budiž ti přána. Občas je třeba udělat si radost a jak jsem psal, za ty peníze je víc než dobrá.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:56® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
tomasito19> Na té první stránce, kam ti dal hraji odkaz, si najdi Soubory ke stažení a ten úplně dole by měly být současné rybářské předpisy. U mládeže to do nedávna bylo tak, že si mohla koupit povolenku na jeden nebo dva pruty (pořešil bych až si ji budeš kupovat přímo na místě a dozvíš se informace rovnou od pramene).
A jinak se jevíš docela jako optimista. Asi tam máte těch sumců dost.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:50® osprey
Hany> No, asi jsi to ode mě slíznul, ale neber si to příliš osobně

Kapku bouřlivěji to se řešilo u sousedů a dávno předtím. Že v tom byl „namočený“ kamarád, tak o tom i něco vím.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 17:48® osprey
RM> Já čekám oblevu
Ale jinak samozřejmě něco jiného je
obchodní politika a něco jiného zdravý rozum.Stella je super naviják už řadu let a za devět tisíc je to jenom otázka těch devíti tisíc