Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 5. ledna 2011 ve 21:59® osprey
osprey

džigit> Uhejbal bych…:-))

Středa 5. ledna 2011 ve 21:58® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Robur> Jeden trojhák (dvojhák, hák). Tady u nás od nepaměti, poslední sezónu povinně bez protihrotů.

Středa 5. ledna 2011 ve 21:56® osprey
osprey

crazykapr> Dobrý kousek. Vysoká užitná hodnota, velká výdrž, pocitově slušný, maličko těžší.

Vnutil jsem ho dvěma kamarádům, další si ho vnutili sami. Reference vesměs dobré, po sezóně jsou všichni spokojeni a nikdo mě nemlátí:-))

Úterý 4. ledna 2011 ve 23:02® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Radek M.> Já taky, páč jsem na to čuměl z metru.

Bylo to velmi názorné. Jenže oproti tomu, co bylo ve filmu, jsem se snažil vyhovět režisérovi asi desetkrát. Doufal jsem, že to ten prut vydrží. Ze začátku jsem byl opatrnější, pak jsem přidal a to bylo špatně.

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:12® osprey
osprey

Arnej> Dragony jsou velmi slušné pruty. Některé řady jsou trochu vyhnané a je snadnější je zlomit. Mám Dragony už několik let, aktuálně asi 6 různých prutů a jsem s nimi spokojen.

Zlomil jsem jen jeden a to jsem se s ním zřítil ze 2 m do řeky a padl na něj. Koupil jsem nový díl a mám ho dál.

Pokud jde o jednání pana Procházky, považuju ho za dobrého a seriózního člověka, znám ho osobně.

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:05® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

kapr1> Jaký máš na mysli? Matchku, boloňku, delší teleskop, bič nebo dokonce tu děličku?

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:04® osprey
osprey

Hany> To určitě. Dost známých ji takhle má.

Úterý 4. ledna 2011 ve 22:03® osprey
osprey

feederxxx> Jo, mě taky. Už dvakrát letěla do vody i s krmelcem. Ale vytáhl jsem ji vždycky celou.:-))

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:58® osprey
osprey

Hany> Ony ty ceny Caldií půjdou nahoru celkově. Daiwa zdražuje a v tomhle je Procházka nevinně. Ostatně jeho Daiwa neživí a obvykle ji prodával v podobné relaci jako jiní. POtřebuje tam mít slušný naviják, protože ty od Dragona zas takové perly nejsou.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:55® osprey
osprey

kapr1> V životě jsem špičku nezlomil a to už jsem přerazil i prut.

Hází se tahem, aby se špička stačila tomu tahu poddat. V podstatě se ohne do roviny s vlascem a ta váha jde mimo ni.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:54® osprey
osprey

kapr1> Jak která, ale u věších nástrah se s tím musí počítat. Splávek se vyvažuje broky – přidáváš, ubíráš, postrkuješ a donutíš nakonec tu sestavu, aby dělala co chceš.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:52® osprey
osprey

kapr1> Právě že jde. Špičkou neházíš, je to identifikátor záběru. Klidně ti s 1 oz hodím i 100 g. To je šumák. Rozhodující je, co dá prut.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:51® osprey
osprey

Arnej> Pan Procházka má výhradní zastoupení, takže ostatní mají potíže to sem tahat. Vede sice trochu zvláštní obchodní politiku, ale jinak mi nepřísluší to komentovat.

Fakt je, že s osaháváním Dragonů je problém a to jsem na tom trochu líp než ostatní.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:49® osprey
osprey

PetrC> Jo, čekám na definitivní verzi.

Následně můžeme rozebrat Daiwu na atomy a podívat se, jestli je atom daiwáckého hliníku lepší než ty ostatní.

U Abu to platí.:-))

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:44® osprey
osprey

skwor> Není. Podívej na reklamu Shimana a dalších firem. Normální tvrdý boj. Já chytám se Shimany léta a momentálně mám pocit, že se ta značka zviditelňovala až moc.

Pokud jde o chytej, nám Daiwa dala ceny, tak se tu o ně soutěží.

To, že je hodně v Duelu, je dáno tím, že k nim mám přístup. A bohužel, pozadí to má docela smutné, ale to sem nepatří.

Hodně rád bych pomohl propagaci i anglických a amerických výrobků a konec konců jsi viděl, že na natáčení jerkovačky jsem si vzal Abu. Tahle komerce byla, je a bude vždycky problém, ale je třeba se přes to přenést.

Já to mám nejtěžší, živí mě peníze inzerentů.

Tento příspěvek byl editován 4.1.2011 20:48:07 uživatelem osprey.
Úterý 4. ledna 2011 ve 21:42® osprey
osprey

Mr. Vydra> Oz je zkratka unce – váhové jednotky, v přepočtu je to 28 g.

Když má špička 1 oz, tak se při tahu 28 g ohne do pravého úhlu. Na 2 oz potřebuješ 2×28 g.

Nemá to vliv na to, jakou váhu budeš házet, jen na to, jak se špička ohýbá.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:40® osprey
osprey

kapr1> Má to i přes kilo, i když výrobci se hodně snaží to zlehčit, takže hodně třináctimetrových prutů má i kolem 80 deka. Ale nepřej si vidět ty ceny.

Já to rád nemám. Nezávodím a tak to nepotřebuju.

Pokud jde o splávek na řeku, tak trošku baňatější kapku a když budeš lovit na větší dálku, tak trochu silnější anténku. A hlavně dobře vyvážit.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:38® osprey
osprey

PetrC> Já si jen rejpnul.:-))

Mě C3 v pohodě stačí. Zatím jsem s tím odchytal všechno a v pohodě.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:36® osprey
osprey

skwor> Všechny firmy si dělají reklamu. A teď si představ, že jsi firma rovnocenná Shimanu a vstupuješ do země, kde to tvůj distributor léta flákal, takže se konečně rozhodneš udělat si vlastní zastoupení. No a pak nemůžeš čekat, až si tě lidi všimnou, musíš udělat masivní reklamu, aby sis urval svůj podíl na trhu.

Všiml jsem si, že jsi měl dobré vztahy s časopisem Rybář. Ten udělal to samé a ještě se nabízel pod cenou. Je to normální obchodní politika.

Úterý 4. ledna 2011 ve 21:32® osprey
osprey

kapr1> Proto mají plavačkáři ty svoje děličky. Někdy to má 13, jindy až 17 metrů. Strašný potrubí. Ale udrží splávek přesně kde chtějí a dokážou krmit a chytat tak přesně jak se s jiným prutem nedá.