Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 22. prosince 2010 ve 21:31® osprey
osprey

mannice> Rýmu mám chronickou od svých 15 let. Ta mě nepřekvapí.

Středa 22. prosince 2010 ve 21:27® osprey
osprey

1Mara> Bohužel, byl jsem dneska na víc místech a na jednom potkal člověka, který ve velkém vybíjel zimující jeseny. Řiť bych mu rozkopal… Kapři už jim nestačí, musí domrvit i ryby, co rostou osm až deset let.

Něco málo si ode mě vyslechl, ale vzhledem k tomu, že sotva mluvím, nestál ten výstup za moc. A tak zblízka, aby to ode mě chytil, jsem mu zas do ksichtu nesípal.

Středa 22. prosince 2010 ve 21:25® osprey
osprey

gomz> My si to děláme ze sportu:-))

A on mě předběhl, protože má delší podběrák.

Navíc teď jedu na svátky za rodiči, tak má, pacholek čtyři dny k dobru. Budiž mu přány.

Středa 22. prosince 2010 ve 21:08® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.12. 2010 | Způsob lovu: Plavaná

Pro změnu jsem navštívil některá oblíbená Sanderova místa. :-D Chytil jsem víc než jednu rybu víc než jednoho druhu…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39697.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39698.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img39699.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 22. prosince 2010 ve 13:37® osprey
    osprey

PetrC> Je mi úžasně, když vidím, jak na mě myslíš.

Ještě musím do města. Viděl jsem tam rozmrzlý flek, tak si vezmu klacík. Ale asi se splávkem.

Středa 22. prosince 2010 ve 13:12® osprey
    osprey

sethy> Ono to bude takové přežívání. Obvykle všechno přepotácím. Dneska je to furt stejné, akorát navíc blbě mluvím – ale při téhle práci to vlastně žádná indispozice není:-)

Úterý 21. prosince 2010 ve 22:31® osprey
    osprey

sethy> Ty máš dneska nějakou přemýšlivou náladu. Mě je divně, něco na mě leze. Konečně jsem se dostal k vánočním nákupům a nějak mě ta atmosféra sestřelila. Půjdu se z toho vyspat.

Je fakt, že mít na stropě jen háčky a věšet navijáky přímo za vlasec na cívce otvírá spoustu nových netušených možností.

Úterý 21. prosince 2010 ve 22:20® osprey
    osprey

sethy> Hlavně aby to uneslo ty navijáky. I s určitou rezervou – neriskoval bych, že mi spadnou. Takže klidně ta starí FL, ale dvojitě:-))

Mohl by ses pak z gauče koukat, jak se tam houpají. Věšel bys je pěkně do smyček

Úterý 21. prosince 2010 ve 21:51® osprey
    osprey

sethy> Pověs si je naprovázky ke stropu. Ale pozor, nad úrovní čela.

Úterý 21. prosince 2010 ve 21:46® osprey
    osprey
    Diskuze: Feeder

Tomiik> To nezávisí na mě. Bude těžké to smysluplně nastavit, aby se člověk pohnul zase kousek dál. Uvidíme. Já už o budoucnosti vím jen to, že je černá a je za rohem (někdy také za dveřmi).

Úterý 21. prosince 2010 v 1:21® osprey
    osprey

Tomiik> Myslíš to, co jsme spáchali? Já bych to rád ještě vylepšil, ale času je málo, ryby dělají naschvály a já jsem prd hérec.

Úterý 21. prosince 2010 v 1:19® osprey
    osprey
    Diskuze: Slovensko

LuboO> Na Fatře nerostou:-))

Ale jak se zdá, nějaké na Slovensku ještě plavou, takže příští rok sy vyšetříš den dva a nebude ani Tlstá ani Ostrá, ale Zubatá – pěkně tlstá s ostrými zuby:-D

Úterý 21. prosince 2010 v 1:15® osprey
    osprey

mannice> Někdy je potřeba i přes metr, jindy je nutno zkracovat. To je komplikovaný dotaz – asi jako otázka: Jak rychle mám jezdit autem?

Úterý 21. prosince 2010 v 0:43® osprey
    osprey

mannice> Může to být oboje. Záleží na spoustě věcí. Ale častější a žádoucí je varianta B.

Snad by sis nemyslel, že když na to ta ryba sáhne, hned se ohne špička. Ale pokud se návazec narovná a ryba to nasává nebo si z toho trhá kousky, na špici to uvidíš.

A úplná bomba je, když se ouklej rozhodne otrhat červy z háčku jednoho po druhém…

Tento příspěvek byl editován 20.12.2010 23:43:55 uživatelem osprey.
    Pondělí 20. prosince 2010 ve 23:12® osprey
    osprey

zdena-p> Je otázkou, jaké vyžití si žena s dětmi představuje a jaké rybačce dává pan manžel přednost.

Pěkný by mohl být třeba pobyt v nějakém penzionu na Lipně nebo na Orlíku, hezký hotel je v Pavlově u Novomlýnské nádrže a kousek vedle je třeba Lednice – v letních vedrech naprosto ideální místo pro pobyt:-))

Pondělí 20. prosince 2010 ve 23:09® osprey
    osprey

lubo OV> Znovu jsem poprosil Davida, pro něj je to hračka. Akorát v tom shonu se občas zapomene.

Omlouváme se a jsme za to video rádi – stejně jako za všechna, která sem naši návštěvníci vloží.

Neděle 19. prosince 2010 ve 21:10® osprey
    osprey

Sander> Podolák není nic, tam to zamrzá skoro hned. Zajímavější je to až dole – Žďákovák a tak. Ale je to daleko.

Neděle 19. prosince 2010 ve 21:07® osprey
    osprey

kapr1> Já se budu držet balíčků s jednou barvou a jednou příchutí. Človek ví, co má. Anebo zkusím v létě něco uklohnit. Ono se kolem toho dost nadělá, ale zas tak složité to nebude.

Neděle 19. prosince 2010 ve 21:04® osprey
    osprey

lubo OV> Pokud jde o tvé video, jsou problémy se spuštěním. Nerozumím tomu, asi špatný formát. Já jsem se svým uměním v pytli. Psal jsem osobku Davidovi, jen se to objevilo, ale je nějaký zaneprázdněný. Píše mi maily o pěti slovech. Obden.:-)

Napíšu mu znovu.

Neděle 19. prosince 2010 ve 21:02® osprey
    osprey

Sander> Co naděláš. Možná by se dalo popojet na Orlík. Na řece ať ten ochrannný deklík proti kormošům drží.

Já budu dělat, dokud vydržím, pak si dám dva tři dny Vánoce a budu pokračovat. Pokud bude teplý únor, vyberu si to pak.