Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 15. prosince 2010 v 0:01® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Fishing Team Romeo> Vláčecích navijáků na sumce se najde dost.
Jde o to, jak velké a na jaký prut. Co taková Daiwa – modely Saltiga, Certate 4000, Seagate. Nebo Ryobi Fishing Safari. Dobře vypadají mořská Shimana – mořská Stella a Twin.
Nebo nějaké vláčecí multíky – třeba Abu Record.
- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:57® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Noodling> No, dostat toho kapra do pracek já, drželi by ho čtyři

- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:55® osprey
- Diskuze: Muškaření
Libor> Ono je to těžké. Teď muškaří jen totální extrémisti a aby se rozjela diskuze, musel by přijít nějaký impuls.
Třeba totální zákaz používání navijáků s dírkami od ledna 2011. Případně Daň z dírky, jejíž výtěžek by šel na zarybňování našich vod kaprem

- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:51® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
pruhac> No, ta diskuze s vodarem vůbec nebyla o rybách, zkoušel jsem, jestli se někdo o tu konspiraci nebude zajímat.

hecht> Ano, i o nějakém tom plavidle jsem uvažoval, ale nejen.
- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:48® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> A ještě si k tomu dodej … z Boží vůle král.
Provokatérů, samozřejmě.

- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:47® osprey
- Diskuze: Feeder
R.P1987> K té pletence – takový rybník koncem listopadu a lov na 30 m, tam by možná došla ocenění.
Ale je fakt, že ji taky dávám málo.
- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:44® osprey
sus1> Tak to jsi vytíženej člověk. Zvládáš tolik korespondence?
- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:43® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
RM> Tady vidíš, jak to vypadá, když dáš susovi svobodu projevu. Pak si nemůžeš ani v klidu umastit hubu

- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:41® osprey
sus1> Ty používáš plurál majesticus? (My, sus1…)

- Úterý 14. prosince 2010 ve 23:38® osprey
sus1> Nactiutrhači!

Já ani na nic sahat nemůžu. Sedím u kompu jako ty, jen můžu o něco víc, ale opravdu ne o moc – něco smazat a vkládat články.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:01® osprey
vodar> Výborně. Ostatně do 17 h si můžeš „zalovit“ přímo v rybníce. Obsádka je pestrá

- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:46® osprey
Kdyby někomu vrtali ti candáti a okouni v hlavě opravdu moc, tak vzpomeňte na „kapříky“ ve fotbale – taky moc šupin neměli
Tento příspěvek byl editován 13.12.2010 21:46:40 uživatelem osprey.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:15® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Noodling> Ona by se nafoukla i nějaká menší ryba. Ale samozřejmě při podrobnějším pohledu by to těžko obstálo. Beru to jako legraci. Spíš někdy hodím do rubriky Z lovu dvoumetrového hrouzka.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:13® osprey
R.P1987> Nepoužívat ji vůbec, to je občas škoda. Optimální asi je používat ji, když je třeba. Fakt je, že to není zas tak moc často.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:11® osprey
mannice> Voda je naprosto nesmyslná. Ten správný čas byl, když jsem sbíral materiál na Drop Shot.
Hlavatka je hra – chytám něco, co tam možná snad i plave. Ale zase vím o trochu víc. Jen aby tu za rok ještě něco bylo.
Navíc věnovat víc času téhle „zábavě“ si prostě nemůžu dovolit.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:09® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
RM> Co by bylo, až ho potkám, utopím ho

Nasadili mě sem jako redaktora serveru, abych tu suse1 tajně sledoval

- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:07® osprey
mannice> To určitě. Ale rozebírat to radši nebudem. Tyhle mezigenerační výměny názorů většinou nedopadají dobře

- Pondělí 13. prosince 2010 ve 22:05® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Myslím, že o chlebu byla řeč v souvislosti s duháky. Tlouště bych nezabil.
Naopak u duháků na dírkách je totální chyťapusťárna spíš týrání zvířat – nemají tam co žrát, nevědí, jak se mají chovat… Obvykle něco odnesu a vybírám si ryby odřené, deformované, pohublé apod. S penězi na tom nejsem tak zle, ale velké plány vyžadují sebeobětování

O tom centrepinu jsem přečetl dost, ale je to o pocitu. Jako pocitovku pěstuju muškařinu. Když vyrazím se splávkem, tak celkem nemám snahu experimentovat.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:59® osprey
R.P1987> David se k tomu postavil zodpovědně, zaplatil mi nový. On když člověk má tu snahu, aby to fakt vypadalo, tak se prostě snaží. Ze začátku jsem do toho mlátil opatrně, ale když to nic nedělalo… S pletáňou se takhle mlátit nemá, naopak u vlasce to není problém – i když je to taky zbytečné.
- Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:53® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Sumík> Ono by to šlo, ale musel bys mít přehled o té hloubce – nahoru bóje, dolů šutr a trhačku bys uvázal kus nad ten šutr.
Ale nejsem praktik. Já sumce jen vláčím a moc jich nemám.